Mivel bántottál meg? Azzal hogy hazudsz...folyamatosan. Ha tudatosan az legalább olyan gáz, mint ha csak egy buta megvezetett birka vagy. Egyik sem az a kategória akivel elülnék mondjuk egy kávéra...és ez nem politikai világkép, mert a kamuzás, hazudozás, tényferdítés, tudománytagadás az nem az. Az szimplán gonoszság, alja viselkedés... Számtalan liberálisnak mondott nyugati országban van jobboldali vezetés, aztán mégsem ilyen mint ami Magyarországon megy.
tegnap linkelte valaki ott lakik kint nálatok a jutubon mondta elég meggyőzőnek tűnt(kezeit széttáró) Persze a csecsemők maszkolását közfelháborodásra visszavonta, de ott sem azt mondta, hogy Ő hibázott, hanem a nép értelmezte félre 😆 Na mind1 is kovid szabályozásból nálunk is akadt hajmersztő intézkedés garmadával(fejét fogó) Egész agyrém volt az az ámokfutás amit a kormány kovid ügyben végrehajtatott. (szemét eltakaró) Ha konzekvensen akkor is a saját szabadságpolitikás harcát vívta volna a hülyeség helyett, meggyőződésem, hogy 30-40 ezer vállalkozással még ma is több működne akik a kovid elképesztő intézkedései miatt voltak kénytelenek bezárni(gondolkodós) Fél évig be voltak zárva a szolgáltató helyek(gondolkodós) Alamizsnát adtak azért, hogy tartsák meg az alkalmazottakat de hát ez nem volt kivitelezhető. Itt nem kapták meg a munkájukat elvesztők alanyi jogon a 70%-os bérüket, sem a vállalkozások az előző évi eredményüket munka nélkül(ujjával nemet mutató) Állítólag benneteket másolt(fejét fogó) Legalább is vitya mindig arra hivatkozott, hogy figyelik mi történik nálatok kovid ügyben(fejét fogó) Nos a korlátozásokat be is vezette de a pénzcsap az elmaradt (kezeit széttáró) Kb. ez látszik a benzinkutak esetében is amikor kötelezte a benzinkutakat a nyitvatartásra még akkor is ha mínuszt termelnek állami beavatkozásra. Aki nem hajlandó nyitva lenni annak a kútját ideiglenesen elveszik és mással üzemeltetik(fejét fogó) Na ez sem jött be (kezeit széttáró) 1000 szám zárnak be a benzinkutak nálunk pl. a 3 kútból 1 kút üzemel az is mol-os(kezeit széttáró)
Kovidra még visszatérve elindultak azok a hangok, hogy a kötelező oltás kiterjesztése az emberiség ellen elkövetett legnagyobb bűnök egyike(gondolkodós)
annyira nem vagyok sörös, tul. kép az alkoholból sem fogyasztok túl sokat éves szinten valahogy nem érzem a hiányát(kezeit széttáró) Én azt mivel bántottalak meg téged jóember(kérdőjeles) hogy ennyire nem ülnél le velem egy sörre? Ha nem hát nem magam eret ezért nem vágok(kezeit széttáró) részéről nem zárkóznék el tőle bennem nincs harag irányodban sem(kezeit széttáró) Más a világképünk a politikai nézetünk de hát ez mindenkinek meg nem lehet egyforma(kezeit széttáró) Majd beszélgetnénk a fociról 😆 Mondjuk a sportot sem szeretem 😅 Fogalmam sincs miben hazudtam a nagyszülők szülők tekintetében(gondolkodós) Leírtam az éveket(óranézegetős Napra pontosan nem tudom de emlékeim szerint a nagypapi 91 márciusban a nagymami 2000 május ban halt meg(kezeit széttáró) Szégyen nem szégyen az anyai ági nagyszüleim hónapjait nem tudom(kezeit széttáró) 77-ben 2 éves voltam 82-ben meg 7. Szóval ez nem maradt meg bennem de ha gondolod elkérem a szüleimtől a nagyszülők születési és halotti anyakönyvi bizonyítványait azt elküldöm neked(kezeit széttáró)
Szégyellheted is te hegyibarom!
Ki a faszt érdekel a véleményed rólunk? Én nem fikázom a tőlünk myugatabbra élő embereket, mert rohadtul nem ismerem őket. A vízfej meg ott is csak olyan... Itt így cumi a pógárnak ott meg máshogyan csöcs nekik...
Egyedül huggyozol itt a fórumon széllel szemben mint bogyó, hogy rohadna ki a beled te magyarok szégyene!
Na ezért nem ülnék össze veled még véletlenül sem egy sörrel. Teljesen elfogadott, átlagos az életetekben hazudni...én meg lehet hogy hülye vagyok, meg sok minden más is, de hazug nem. A becsületem a legnagyobb értékem. már ha még emlékszel rá hogy az mit is jelenthet!
? felrax 1990-2000-2010 es születéseket? Baszod pont ezt írtam nagyapáim nagyanyáim 1890-1910-ig születtek, szüleim 43-46. (kezeit széttáró) Leírtam, hogy a nagyszülők meddig éltek(óranézegetős) 80 felett mind, volt aki több mint 90 évet. Pont azt írtam, hogy mi eldobjuk a kanalat 55-65 évesen a nagy egészséges életmódunkban 😅 A nagyszülőknek még koleszterin szint mérés sem volt még is szép öregkort megéltek(kezeit széttáró)
Marhaság, sehol sem akartak 2 éves gyerekekre maszkot adni, 6 éves kor alatt soha nem volt kötelezö!!!
És pozitív Covid teszttel most tervezgetik hogy akár dolgozni is lehessen bizonyos feltételek mellett, eddig nem hogy megengedett volt, de a szigorú karanténtörvényeknek hála büntetendő!
Az ilyen populista, hazugságokra alapuló világnézetetek miatt vagyok úgy sokszor, hogy teljesen lenézem azt a társadalmat amit ilyen szinten lehet megvezetni, becsapni, kihasználni különböző politikai érdekek mentén...
Szánalmas, hogy magukat értelmes embernek tartó egyedek, minden különösebb gondolkodás, háttérinformáció keresés nélkül átveszik ezeket a marhaságokat, mert ugyan biztosan sejtik hogy hazugság, de a torz, beteg életképükbe beleillik....
Én szégyenlem nagyon hogy magyar vagyok ilyenkor....
nos nálunk is van egy csomó hülye törvény de szerencsére ezeket nem tartatják be így nem is tartjuk be(kezeit széttáró) Ezért nyírhatja a szomszéd hétvégén a füvet mert mikor a faszba vágná ha akkor van otthon(kezeit széttáró)
hát igen nekünk ez furcsa itt hozzávetőleg elég szabadon élhetünk viszonylag kevés megkötéssel apró-cseprő szarokért nem vegzálnak bennünket(kezeit széttáró) Persze itt is vannak, hülye dolgok pl annó a kovid intézkedések saját maguknak mondtak ellen és folyamatosan(fejét fogó) Az sem piskóta amit nálatok találtak ki, hogy 2 éves babákra akartak maszkot ráerőltetni, de a suliba a tanár mehetett pozitív tesztel 40 fokos lázzal dolgozni 😂 ehhez nagyon hasonló, minden értelmet nélkülöző intézkedések sora nálunk is előfordult de meg is mondta a főni, hogy kovidban a labancokat másoljuk 😅
anyai nagyapám 92 éves korában halt meg 82-ben anyai nagyanyám az hozzávetőleg korán, nem ismertem 77-ben 2 éves voltam de Ő baleset szövődményeként rákban halt meg. Apai nagyapám 1909-1991 82 évesen, apai nagyanyám 1910-2000 90 évesen szüleim 76 és 80 évesek(kezeit széttáró) Aztán annyiban változott most a helyzet, ha most megfognám a kis kezedet kikisérnélek a temetőbe ne félj nem ott hagyni csak megmutatni a sírokra rákarcolt éveket lehet meglepődnél, mert a döntő többségünk ma már 55-65 év között dobja el a kanalat.(kezeit széttáró) Az elmúlt fél évben 2 ismerősöm halt meg a 60-as évei legelején. Ezek nem a populizmus hazugságai hanem tények. Az, hogy te a nagyszüleidet nem tudtad megismerni valószínű azért lehetett, mert Ők nem akarták már felvállalni ezt a kockázatot(kezeit széttáró) Azt hallottam gyerek korodban anyukád is azért kötött csontot a nyakadba, hogy legalább a kutya játszon veled 😅
Micsoda elcsépelt egy kifejezés ez.
:-)