Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dubajozhatnál is. 🤔
latinamerika?
Én nem vágyok sehova mindössze a nyugati élet színvonalat és a dél mediterrán vagy kicsivel lejjebbi éghajlatot szeretném itt a faluban a Hunyadi utcától nyugatra. 🙏
Pedig eddig azt mondtad nyugat felé vágysz(gondolkodós) Ott erősen hideg szokott lenni télen(kezeit széttáró) Oroszlánok, antilopok, zsiráfok(gondolkodós) Az inkább Dél Afrika 😅
Mert utánakeresve az mvm oldalán sincs arról szó, hogy kiegyenlítik a fogyasztást hanem csak a napi elszámolás kj-lá való átszámolásáról amit havi lebontásban kell fizetni, egyetlen erről foglalkozó blog kommentjei között találtam egy hsz-ben, hogy elosztják éves szinten úgy, hogy ha valamelyik hónapban kevesebb fogyott akkor azt át lehet vinni a következő hónapokra (tehát úgy ahogy remélem), de ezt nem találtam így leírva a hivatalos oldalakon vagy csak rosszul értelmezem esetleg nem veszem észre.
Ezért vagyok híve a globális felmelegedésnek, jó lenne ha idén már nem lenne még karácsonykor sem +20° alatt a hőmérséklet, kimondottan élvezném ha az ablak alatt antilop csordákat kergető oroszlánok bőgnének éjszakánként és idomított zsiráffal szedetném le a kertben az érett kókuszdiót. 🤘 😃
bele se merek gondolni mennyi vén faszt kell ezeknek a retkeknek leszopni ahhoz hogy " valaki" legyen
Reménykedjünk, hátha megfagy! 😅
https://www.origo.hu/itthon/20... nagyon tünci trendi! :D
Nálatok alá (kérdőjeles) Akkor ti kifogtátok a kultúráltabb fajtát(fetrengős) Nálunk konkrétan a szőnyeg tetejére 😅
nem tudom mi a fura szerintem elég egyértelmű(gondolkodós)
tavalyinál gyengébb tél nem létezik(kezeit széttáró) Októbertől-áprilisig 2 nap volt amikor napközben is mínusz fok volt(gondolkodós)
hát ha itt is addig kell várni a visszatérő jólétre mint ott...(gondolkodós)
ez meg azért furi mert eddig arról volt szó, hogy a németek már február óta 900 Ft on veszik a gáz köbméterét(gondolkodós)
Ne a szerencsétlen ukránt nézzük, neki most akkora szopás az élete hogy el sem tudjuk képzelni
Hanem azokat az okokat ami ide juttatták
Buzi zselét már régen fel kellett volna kötni a népnek, meg az elődjét is
Hallod ezek az állatok olyan szinten primitívek hogy ahol el voltak szállásolva konkrétan a szőnyeg alá szartak.
Hát pedig az USA az utolsó ukránig harcolni fog ☹️
Kinek nem hagyja magát?
Mondjuk azert nem kevesen mar abbahagynak a pofozkodast,csak elfogadtak egy torvenyt hogy ha a parancsnok nincs benne a dologban akkor szo nelkul hatbaloheti azt akinek elege van a pofozkodasbol.
Hogy ez noveli e a moralt pro-kontra azt mindenki dontse el maga.
Azert ha van a korunkben nyelvet erto vegre a karomkodason es az igyi szuda-n kivul mit mondanak szerencsetlenek?
Mielott szemet ruszkik menne,ezel luhanszki ukran allampolgarok meg tippre nyugatukran sorozott teruletvedelmisek.

http://youtu.be/dq8Tiz-ezwU
Bármelyik?az kizárt. Neked fogalmad nincs az ukrámokrol csak a balos faszságot tolod. Mé nem mentél már segiteni nekik?
Te szerintem 1000× jobban megérdemled a sorsodat mint bármelyik szerencsétlen ukrán...
hát igen, az a pöccsel zongorázó tipikusan egy teréz anya 2.0
nem is tehet semmiról sem 😂
Meg mindig itt ragadtal le?
Ja hogy aki nem hagyja magát, az egy rohadék, értem.
Azt mondjuk nem, hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy a seggünk is kilóg a gatyából, de mondjuk ezen (itt) már kicsit sem lepődök meg...
avval fizetik ki a földeket........