Én nem vágyok sehova mindössze a nyugati élet színvonalat és a dél mediterrán vagy kicsivel lejjebbi éghajlatot szeretném itt a faluban a Hunyadi utcától nyugatra. 🙏
Pedig eddig azt mondtad nyugat felé vágysz(gondolkodós) Ott erősen hideg szokott lenni télen(kezeit széttáró) Oroszlánok, antilopok, zsiráfok(gondolkodós) Az inkább Dél Afrika 😅
Mert utánakeresve az mvm oldalán sincs arról szó, hogy kiegyenlítik a fogyasztást hanem csak a napi elszámolás kj-lá való átszámolásáról amit havi lebontásban kell fizetni, egyetlen erről foglalkozó blog kommentjei között találtam egy hsz-ben, hogy elosztják éves szinten úgy, hogy ha valamelyik hónapban kevesebb fogyott akkor azt át lehet vinni a következő hónapokra (tehát úgy ahogy remélem), de ezt nem találtam így leírva a hivatalos oldalakon vagy csak rosszul értelmezem esetleg nem veszem észre.
Ezért vagyok híve a globális felmelegedésnek, jó lenne ha idén már nem lenne még karácsonykor sem +20° alatt a hőmérséklet, kimondottan élvezném ha az ablak alatt antilop csordákat kergető oroszlánok bőgnének éjszakánként és idomított zsiráffal szedetném le a kertben az érett kókuszdiót. 🤘 😃
Ne a szerencsétlen ukránt nézzük, neki most akkora szopás az élete hogy el sem tudjuk képzelni
Hanem azokat az okokat ami ide juttatták
Buzi zselét már régen fel kellett volna kötni a népnek, meg az elődjét is
Mondjuk azert nem kevesen mar abbahagynak a pofozkodast,csak elfogadtak egy torvenyt hogy ha a parancsnok nincs benne a dologban akkor szo nelkul hatbaloheti azt akinek elege van a pofozkodasbol.
Hogy ez noveli e a moralt pro-kontra azt mindenki dontse el maga.
Azert ha van a korunkben nyelvet erto vegre a karomkodason es az igyi szuda-n kivul mit mondanak szerencsetlenek?
Mielott szemet ruszkik menne,ezel luhanszki ukran allampolgarok meg tippre nyugatukran sorozott teruletvedelmisek.
Ja hogy aki nem hagyja magát, az egy rohadék, értem.
Azt mondjuk nem, hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy a seggünk is kilóg a gatyából, de mondjuk ezen (itt) már kicsit sem lepődök meg...
Hanem azokat az okokat ami ide juttatták
Buzi zselét már régen fel kellett volna kötni a népnek, meg az elődjét is
Hogy ez noveli e a moralt pro-kontra azt mindenki dontse el maga.
Azert ha van a korunkben nyelvet erto vegre a karomkodason es az igyi szuda-n kivul mit mondanak szerencsetlenek?
Mielott szemet ruszkik menne,ezel luhanszki ukran allampolgarok meg tippre nyugatukran sorozott teruletvedelmisek.
http://youtu.be/dq8Tiz-ezwU
nem is tehet semmiról sem 😂
Azt mondjuk nem, hogy ennek mi köze van ahhoz, hogy a seggünk is kilóg a gatyából, de mondjuk ezen (itt) már kicsit sem lepődök meg...