ez a sok ukrán símogató nem fogja fel mi miért van
de kár is velük foglaklkozni mert ha 117x leírod neki mi a helyzet akkor 118. alkalommal is ugyanúgy jön a faszságaival
az erős elnyomja a gyengét ez mindig is így volt és mindig is így lesz, nem értem miért kell ezen meglepődni
No,németország európai területe 13%-át vesztette el,magyarország a 2/3-át.
Lehet mondani hogy tetszettek volna jobban megválasztani a szövetségest.
Ugyanez van ukriban.
Kevesebb usákos katonai nyomulás,és betartása a minszki egyezménynek,a nato tagság bevétele az alkotmányba is hülyeség volt.Meg mondjuk a donyeck baszogatása tüzérséggel.
Igazából fogalmam sincs, hogy bármely másik országban milyen az életszínvonal hisz sehol sem éltem még csak itt, nyilván hallomásból is csak a német van meg és kis mértékben egy távoli rokontól egy angol kisvárosi, de másról mit sem tudok, csak egy általános vágyálomkép a nyugati szinvonal, de simán lehet az oroszoknál vagy a mongoloknál is ugyanolyan jó csak arról ugye még hírek sem nagyon vannak.
Sajnos ahhoz öreg vagyok, hogy bármely sejk fizessen, hogy seggbe lövöldöz golflabdákkal, annyi pénzem nincs, hogy repjegyet vegyek oda esetleg átevezhetnék viszont attól tartok migránycsnak néznének és ott velünk ellentétben gondolomn nem nagyon szórakoznak velük így ez sajnos kimarad. 😄
A favellák romantikus világa? Esetleg Ciudad Juarez adrenalinnal és ólommal teli festői léte? Ááááá mint írtam én itt a faluban szeretném amit szeretnék nem elmenni máshová. 😄
Na megerősítették, hogy nincs radioaktív sugárzás(meghajlós)
86 csernobilban is megerősítették ezt a hírt(gondolkodós)