Amikor ezerszer elmondtak, hogy maskeppen szamolhak a virusban meghaltakat es ezert nem érdemes oszzehaspnlitani más orszagokevalal, de az ellenseg csak mantrazta, hogy ott haltak meg tobben, vagy amikor a fovarosi keruletben a komcsi polgi visszakuldette a kinai vagy orosz vakcinat mert ugy sem kell szerinte az ott eloknek, vagy amikor ot eve reggel 7 elott helyett delutan 5 orakor jott a nyugdij, es addikgra komcsi bolsik szerint a Kekes tetejeig ert az ehen veszett nyuggerek hullahegye...
Hat ezekrol beszelek en.
Ezért kértem, hogy ne kezdje el a szőrszálhatogatást.
Egyszer azért király valaki mert megvédi az országot az oltással, utána azért király mert eltörli az oltást, és ezzel tönkreteszi az embereket.
De melyikért felelős a romlott belső ellenzék? 😂
Ja, mind a kettőért. 😂
Na ez a 42!!!
Na itt aztán van tolerancia!
Több mint 12 éve 2/3 van! Milyen ellenzékről hadoválsz? Arról a béna bagázsról akinek 1 betűnyi szava nincsen azóta? Mikor és mivel sikerült keresztbe tennie az ellenzéknek, ennek a kormánynak? De megérdemlik a kínhalált, meg a családjuk is! Aztakurva! Tehát tényleg mindenről IS az ellenzék tehet! Te sem szopod be a médiát mi?
Kb mintha a tengerimalacod nyígna a ketrecből hogy adjál enni! Te meg leszar-szemetezed, mert bántja a füledet az óriási hangja.... 😅
Kovid, maszk egyenlőre elmúlt! Mi a vélemény a megint biztosan átgondolt fakitermelésről??? Azért picit mintha látszana a hozzá nem értés, ill. leszaromahozzáértőmitgondol(mint minden egyébnél)... Szép és jó lesz a tar-magyarország! Legalább mészárosnak lehetősége lesz tevét importálni duplapénzért... 😅
Amúgy akkor mi nem kapjuk kakadunk általi megbeszéltek alapján jóval olcsóbban a gázt? Ráadásul nem is függünk senkitőlsem? https://hirtv.hu/hirtv_gazdasa...
És a föni amit megígér, az meg van tartva... Ja nem... Csak magának! Mireföl emel magának fizetést? Miért repül mi pénzünkből horvátországba a "katonai" gépen? Sorolhatnám...
Ja bocs megérdemli, mert megvédett, gyurcsány már azt is ellopta volna! 😅
Meg is magyaráztam! Köszönöm...
A belső ellenség foglalta kormányrendeletbe és vezette be? Az ellenzék támasztott feltételeket az egészségben dolgozóknak a munkavégzés feltételeként? Vagy bárhol, ahol szerették volna kötelezővé tenni. És most az ellenzék nyomására törölték el a kötelező oltást?
Értem én, hogy romlott az ellenzék és velejéig politikai, de ez már kezd beteges lenni.
De már most igazat adok neked MINDENBEN, csak ne kezd el a szőrszálhasogatást!
Tudod, ilyen szar-szemét belső ellenséggel a bármilyen kormánynak az lenne a baja, ami a jelenleginek is.
Senki a világon nem tudta az elején, hogy mi lesz a történet vége, kis nátha vagy kipusztul az emberiség.
Itt a sok rossz közül a legkisebb rosszat kellett választani úgy, hogy nem ismered a változókat és a játékszabályt sem. De a legnagyobb probléma az ellenzéknek nevezett belső ellenség, akikkel szemben és semmilyen kínhalált (családtagokra is) nem tartok túlzásnak.
Kell az ellenzék, de saját maguknak is ellentmondva máról holnapra, az már olyan mélysége a szemétségnek, hogy az kimondhatatlan.
Pipi te hülye vagy. Nem tünt fel, hogy bárki, aki szoba áll vele mocskolja sértegeti? Vagy egy buzi troll vagy,abba éli ki elnyomottságát hogy idejár pofázni ismeretlenül. Hagydmá a picsába. Semmi épitöjellegüt nem irt ide soha, csak a mocskolás megy. Rég tiltottam, semmi értelme a hsz.eit olvasni
Én hazudok? Azt, hogy leírom a saját meggyőződésemet az nem hazugság(kezeit széttáró) Te is leírod a te saját meggyőződésedet ezért pl. én mikor neveztelek hazugnak? Ezek nem egyeznek na bumm(kezeit széttáró) Szerinted én vagyok a megvezetett birka énszerintem meg te nos ezzel sincs semmi baj (kezeit széttáró) Keresd vissza, hogy ezért én téged mikor neveztelek hazugnak, vagy mikor ócsároltalak vagy mikor sértegettelek vagy mikor hazaárulóztalak, férgeztelek, hegyibarmoztalak és a többi(kezeit széttáró) Nem érzem úgy, hogy valaha is megbántottalak volna(kezeit széttáró)
Én is azt mondom, hogy nincs ez még lefutva. Nagy üzlet ez.
Csak az ész nélküli kormányrendeletek azonnali bevezetése-megszüntetése újra elbizonytalanítja az embereket.
Utána meg csodálkoznak. El kellene már dönteni lassan, ennyi idő után, hogy szükség van vagy nincs, ezekre az életmentő vagy eszetlen oltásokra!!!
Múlt időt használtam.
Amúgy meg én nem írnám le ezt az agyhalált.
A drogos, buzizsidó záher már többször volt a TV-ben s kezdte a "kötelezővé kellene tenni a makszot zárt terekben és a fesztiválokon !" mantrát!
Nincs ez még lefutva.
A zunijó most vásárolt 4,5 milliárd!!!! adag vakcinát, európa lakossága valami 550milla!
Itt nálunk épül a vakcinagyár , stb.
Én azokat nevezem ostoba, megvezetett, birkának akik beálltak az ótottsági sorba, meg makszban rohangáltak és közben rikácsolva szidták az oltatlanokat, hogy megölik a nagyikat!!
Különösen hogy ami nincs az nem válthatott ki közfelháborodást. 6 éves kor alatt soha nem volt sehol kötelezö maszkhasználat...Még ha ott ezt terjesztik is a Youtuberek, a birkák meg beszopják...
Hat ezekrol beszelek en.
.