Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

militarizmus, elvakult kollektivizmus,huha,3 honap alatt a fegyverkezes olyan szintet oltott a fenyes nyugaton hogy csak pislogok,ha nem liberalis nezeted van kirugnak,fel se vesznek,kotelezo prajdra menni,a ruszki kekmacskakat IS kitiltottak. 😂
De ez a kovetendo....... 😂
Ilyen nincs, csak tolvaj, aki jellemzően a másikéra vágyik és becsomagolja valami eladhatóba.
"Daniat es Svajcot nem szeretnem masolni. "
hát igen, ezzel a magyar többség egyetért. az eredményt látjuk.
"Mindketto elegge tulszabalyozott hely." Ez alatt nem tudom, mit értesz, de a jogszabályok mennyisége orbánisztánban jelentősen megnőtt. Javaslom meghallgatásra: https://azeletmegminden.hu/043...
Ez egy igazi neo -bolsi,ha nem egyezik a velemeny rasuti hogy populista naci es qz o nezetei az űbermens.Arrogans eltorles kultura elharcosa,igazi pöcs.
Ez mar ket mondat volt. 😂
Persze, próbáld úgy (olyan könnyen) megvenni a Mein kampf-ot, mint mondjuk a Sorstalanságot.
Ja, az nem youtube, akkor mondjuk a Pesti srácokat, vagy a Mi hazánkat.
De te miért akarod a másikat megváltoztatni a saját világképedre?
Te menj el dolgozni, ne vágyakozz a tőled gazdagabbéra, ne akard a saját üdvösséged miatta másik gazdagabbal kifizettetni a harmadik felemelkedését, ne véleményezd, hogy hova és kire szavaz, máris megnyugszol.

Törődj a saját dolgoddal.
Mondjuk mindket liberalis vitakulturat kifogasolo egyed tiltott. 😂
Ennyit a vitakulturarol. 😂
van konkrét példád? (az intoleranciát nem szabad tolerálni)
itt a fórumon én az érvek és a vitakultúra hiányát látom. de szerintem ez van máshol is. személyeskedés, meg a másik oldal démonizálása. ez a két dolog, ami válaszul érkezik. így nehéz előrelépni...
brutális nyereséget ért el a MOL. https://frisshirek.hu/cikk/202...
svájci rendszer
ha holnaptól minden úgy lenne mint svájcban, az ország 3/4 részének pénteken már nem lenne jogosítványa 😂
és ez még csak a közlekedés
de az északi országok se lennének jobbak ezen a téren, svéd infóim vannak ezen a téren, hát az se jobb mint a svájci
Daniat es Svajcot nem szeretnem masolni. Mindketto elegge tulszabalyozott hely. Az eszakibb skandinavoktol tanulhatnank, az teny. De masolni oket sem szeretnem, csak tanulni lenne hasznos toluk.
Ami a Krisztusi erkolcsot illeti, nem jarsz messze az igazsagtol. Mindenesetre amaz nem kompatibilis az 'akinek nincs semmije, az annyit is er' felfogassal es azzal a loveszarok-politizalassal, ami zajlik - mondjuk utobbiban mindket fel bunos.
Nem, aki populista az az, aki minden gondolkodás nélkül , minden háttérinformáció ismerete nélkül vesz át nyilvánvaló marhaságokat másoktól, csak mert jól hangzik. Az sem zavarja meg öket, ha az állítás valótlan, ha tudományosan megalapozatlan, vagy egyenesen összeesküvéselmélet kategória. Roppant bonyolult, összetett, vitatott kérdésekre tudják a választ, ráadásul kb. egy sorban megfogalmazva...Pl, hogy a klímaváltozás az hiszti, a sorosbácsi 91 évesen irányítja a világot, meg a migráncsok elveszik a munkánkat, stb....
A neci fasiszta meg az ki úgy néz ki mint egy náci fasiszta, úgy beszél, úgy gondolkodik. Ez egy elég egzakt módon meghatározható kategória...
Ezt a te fajtad mondja, aki ha fajtadtol eltero velemenyt fogalmaz meg, az populista, naci, faszista, rasszista?

Ezt te komolyan gondolod?

Hat ezert var a fajtatokra a meszesgodor.
Hol írtam ilyet hogy letiltja öket a youtube vagy a twitter?
Azt írtam, hogy a szánalmas önálló gondolkodásra teljesen képtelen, birkaként a vezért követö , egysoros populista marhaságokat másoktól átvevő , messziről emberszerűen kinézö lények szerint mindenki libsi, libernyák, aki önálló gondolkodásra képes, összetett, bonyolult mondatokban tud kommunikálni, az egysoros Mainstream butaságokat azonnal tartalmukban megvizsgálnak több forrásból elgondolkodnak rajtuk, stb.
Te is komplex vagy idióta magyart utáló leköpő vérfasszopó senkiházi geny putradék. Labancok gyapotszedője. Kotródj azt fikázd a leonsziód tollas kalapos törpe faszhatár. :)
Marmint aki egysorosnal tobbre kepes, azt letiltja a youtube, a twitter es a tobbi, vagy indexre teszik a mainstream mediak?

Ertem.
Bizony jól írod...na meg az eszetlen populista, jobboldalias érzelmű, nem túl intelligens polgároknak mindenki hülye libsi (libernyák), aki bármilyen önálló gondolatra is képes, legyen az bármilyen oldali gondolat is. Nekik csak azok az "értelmes"-ek akik az ilyen mem-ek továbbküldésével terjedö egysorosok szintjén mondják meg a frankót rettenetesen komplex kérdésekről...
a szélsőséges liberalizmus túlkapásaival nem értek egyet, ezt már párszor leírtam itt a fórumban. a gyakorlatban a túlkapások közül mindenképp említésre méltó a cancel culture illetve a kvótázás. ez a két dolog, amik szerintem valóban gyakorlatilag is hátrányt és konkrét problémát okoznak.
Az illiberális országok azonban sokkal nagyobb problémát jelentenek. militarizmus, elvakult kollektivizmus, tekintélyelvűség, demokratikus értékek elvetése, leépítése.
nem gondolom, hogy az usa követendő példa lenne, de európában vannak példának tekinthető országok. nem törökországot, oroszországot kellene másolnunk, hanem inkább dániát, svájcot, ausztriát. a krisztusi erkölcsön nem tudom, mit értesz, de az aranyszabályt ha betartanák az emberek, akkor már sokkal jobb ország lennénk. "Amit tehát szeretnétek, hogy az emberek veletek cselekedjenek, ti is ugyanazt cselekedjétek velük, mert ez a törvény, és ezt tanítják a próféták"
de még így is gyönge a csávó(gondolkodós) Harmat gyönge(legyintős) Fel kéne fejleszteni bogyesz szintjére (gondolkodós) mert így kevés a szórakozásom(kezeit széttáró)
A legrosszabb hogy a russzofobia miatt kihagyunk olyan ziccereket mint a gyorsneutronos reaktorok es a hulladekbol keszitett MOX uzemanyag,amivel egyreszt a nuklearis hulladekot tudjuk ujrafelhasznalni,igy az egyik legnagyobb hatranyat lehet kikuszobolni.
Teljesen zart lesz az eletciklusa az uzemanyagnak,nem kell lerakokba suvasztani evszazadokig.
https://atombiztos.blogstar.hu...
Tudod... az a szomorú, hogy ez nem lóg ki a képből 2022-ben.
- Biden is összehozta a maga kis "igazság-minisztériumát"
- a felvilágosult toleranciaharc közepette tombol az intolerancia és a liberálisok kőkemény fasiszta tempót nyomnak,
- a nagy zöldülés közepette újra szenet fogunk égetni, mert "atomkraft nein, danke",
- a közösségi média valóság-ellenőrző algoritmusokkal jelöli meg az ál-és a valós híreket de bőszen és vagonszám tolja a pofádba a nyilvánvalóan átbaszós/scam hirdetéseket,
- nálunk meg keresztény-konzervatív kormány működik a Krisztusi erkölcs teljes zárójelbe tételével.
No,kiengedtek a gumiszobabol? 🤔
De hogyhogy nethez jut es rogton ide irogat?
"Te az életre sem vagy képzett " nincs kin kiadnod a frusztrációd? add ki egy anonim motoros fórumtárson. örülök, hogy segíthettem :))
"Az orosz védelmi minisztérium azt közölte: kis híja volt, hogy az ukrán erők lövései miatt radioaktív szennyezőanyag kerül a környezetbe." a védelmi minisztérium.. védelmi .. érted?!?
"A háború: Béke.
A szabadság: Szolgaság.
A tudatlanság: Erő."

(Orwell: 1984)