Nincs mit kiforgatni...Hozol egy törvényt mint rossz példát ami kb senkit sem érint, a kutyát sem érinti és simán lehet hogy akit igen, azoknak van hagyva kiskapu, lehetőség...
De legyen, ha ez a te értékrendeddel összeegyeztethető, hát nekem mindegy....
Gyozkodje a rosseb, de kiforgatja a szavaimat.
Hot' vilagosan leirtam az elejen: tanulni lehet es kell toluk, de nem masolni oket mindenben. Erre addig csurjuk-csavarjuk, amig Bayer Zsolt nem lesz belolem :D
Lényeg? Hogy minden áron kötekedni akarsz és bizonyítékokat találni arra hogy nyugat mennyire egy szar hely, mert vannak törvények, szabályok és szokások? Mintha máshol nem lennének? Mintha ezek a szabályok nem születtek volna valamilyen szinten okkal?
ugyan menj már! nem leszel vagányabb attól ha magadnak is hazudsz!
A leghülyébb törvények talán az USA-ban vannak , aztán mégis elmehetsz az utcán sétálni a hátadra dobott géppuskával (na jó, nem mindenhol).
Vagy a szabálykövető németek, akik aztán az autópályán 250-nél még levillognak...
Nincs ország ahol nincsenek hülye szokások, törvények, szabályok...
Hú baszod, nektek tényleg új hogy egy csomó dolgot nem szabad? Sok helyen tilos a dohányzás, a drogfogyasztás szinte mindenhol, meg úgy alapban van sok-sok ezer törvény...
Nehogy már kitaláljátok, hogy nyugat szar hely és a nagy szabadság a keleti autokrata országokban van, mert menten elpirulok...
Franciaorszagban pl. nem vegeztethetsz privat DNS tesztet - nem csak a szarmazasoddal kapcsolatos tesztrol van szo, apasagit SEM. Csak a birosag engedelyevel es hatosag altal kijelolt laboratorium vegezhet ilyet.
Nyilvan nem tomegeket erinto ugy, de reszemrol a jogaim csorbitasakent elnem meg.
A te nagyapáid 90 éves korukig éltek? Én meg egyiket sem tudtam megismerni....
A statisztika ebben sem hazudik, még ha neked a populizmus hazugságai jobban beleillenek a világképedbe...
Bizony korábban nagyon korán haltak az emberek, a magyarok meg még most is...
Ja neked nem szólt bele, ahogy itt sem szólnak bele, csak ajánlják azt amit magam is tudok...
Igaz itt nem cukorbeteg a 60 fölötti férfiak fele, meg nem tújsúlyos...
ha nagyon mögé nézünk tulajdonképen igaza is lenne(gondolkodós) Persze minden bizonnyal ez nem fog megvalósulni(kezei széttáró) Ennek kb. annyi a realitása, mint annak, hogy visszakapjuk erdélyt, meg felvidéket vagy az egész 2/3-ot amit elcsatoltak(gondolkodós)
De legyen, ha ez a te értékrendeddel összeegyeztethető, hát nekem mindegy....