Így igaz. Vannak országok, ahol rendszeresen a kisebb rosszt keresi a nép, jó soha sem volt, de ott nem hogy királyt csinálnak egy büdös parasztból, hanem nincs olyan kormány ami végigcsinál egy ciklust. pl Olaszország... a 21. kormányuk van 1989 óta....
A magyar nép elégedett, hisz nem akar változást.
Egy hazugsággal több vagy kevesebb. Az értékrendje olyan torz, hogy már fogalma sincs mi az igaz, mi a helyes...
Föl sem fogják hogy gyakorlatilag 12 éve nincs olyan hogy ellenzék. teljesen súlytalan, fogtalan...Hogy néha kinyitják a szájukat és jön belöle meleg levegö? Kb ennyi a történet. De hazudozással bele lehet magyarázni, hogy ök az okai mindennek, ha nem a Soros, Brüsszel, Pirézek, vagy Brüsszel van a soron...
Megvezetett, ostoba bírkák ezek, de annyira hogy belátni sem tudják mennyire buták...
Innen is elüldöznek minden értelmes embert, hogy csak egyhangú bégetés vegye öket körül...
Ez Magyarország jövöje és egyben a vége is....
Nem meggyőződés kérdése, hogy 2 éves gyereknek kötelezö volt e maszk, hanem nyilvánvaló hazugság. Ahogy az is hogy Coronapozitív tanárok tanítottak az iskolákban, ahogy az is, hogy régen tovább éltek az emberek, mint most...
Én gem nem tudsz hazugnak nevezni, vagy ha azt teszed, azzal is hazudsz, csak mert én nem hazudok. A legnagyobb értékem a becsületem, amit pénzért sem adok, nem hogy önszántamból...
Annyi bőrt húznak még le a Covidról, amennyit szeretnének.
Tűrjük türelmesen és még rajtunk is van bőr, tudják ezt.
És azt is, hogy ezer milliárdok vannak megtakarításban az embereknél.
Csak azt nem veszik figyelembe, hogy a megtakarítás, az életszínvonal nem egységes.
Ha most itt lennél, szétbasznám azt a köcsög pofád, te féreg!
Tudom, hogy ennek a neten semmi értelme, csak szeretném ha tudnád, hogy mekkora hányinger vagy!
te meg tegyél már ide egy alternatívát légyszi megérthetnéd, hogy abból főzünk amink van(kezeit széttáró)
A 2 farkú kutya akár esélyes is lehetne számomra a jobb meg a baloldalhoz mérten az sem ígéri túl magát az örök élettel meg az ingyen sörrel 😂
talán az első fél év bizonytalanság után akár magától is rájöhetett volna a kormány,hogy a kovid egy nagy átbaszás része(gondolkodós) Minden ellen is szabadságharcot vívunk a nyugati "demokráciával" akkor ez ellen a gazdasági összeomlást okozó tényező ellen miért nem vívták meg? Miért nem konfrontálódtak mint minden másban is? 2 évig tolták a szart a pofánkba(szemeit körbeforgató) korlátoztak, bezártak, diszkrimináltak. Szétverték a gazdaságot párhuzamosan az egészségügyet a kötelező oltásaikkal. Fél év múlva mikor már leesett, hogy ez egy orbitális hunbug mindent is meg kellett volna szüntetni ami ezzel kapcsolatosan negatívan érintette hazánkat. (kezeit széttáró) 3* nyomták ezt már le a torkunkon, vajon hányszor akarják még elsütni ezt a szakállas hisztit? Mennyi bőrt lehet még lehúzni a kovidról???
Teljesen hülye. És amig amerika pénzeli még nagyobb hülyeségekbe is belemegy. Amcsi két legyet üt egycsapásra, az oroszok mellett igyekszik eu-t is teljesen a perifériára szoritani. Ha csak az egyik sikerül már boldog, s a kis drogos buzi ebben igencsak segiti, bár az élete eléggé kockázatos. Már a sajár népét is szopatja, a megszokott módon minden pénzt kizsigerel a városoktol és tüzzel vassal irtja az ellenzéket.
Szoval semmi változás. Teli eu értékrendekkel harmincéve.
Mert az utca vegen van a dugulas akkor ott kene kezdeni nem.
Amugymeg szeretnem olvasni a tundoklo intelektusodat a temaban azert.Ne legy hanyag,ne terelj,allj bele hosszan.
Miért? Ha a házad előtt az árokban nem folyik a víz, mert teleszaladt hordalékkal, akkor az utca végére mész segíteni az ottani dugulást elhárítani? Vagy először a sajátodat csinálod meg?
Ne haragudj, ettől egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
A magyar nép elégedett, hisz nem akar változást.
Föl sem fogják hogy gyakorlatilag 12 éve nincs olyan hogy ellenzék. teljesen súlytalan, fogtalan...Hogy néha kinyitják a szájukat és jön belöle meleg levegö? Kb ennyi a történet. De hazudozással bele lehet magyarázni, hogy ök az okai mindennek, ha nem a Soros, Brüsszel, Pirézek, vagy Brüsszel van a soron...
Megvezetett, ostoba bírkák ezek, de annyira hogy belátni sem tudják mennyire buták...
Innen is elüldöznek minden értelmes embert, hogy csak egyhangú bégetés vegye öket körül...
Ez Magyarország jövöje és egyben a vége is....
Én gem nem tudsz hazugnak nevezni, vagy ha azt teszed, azzal is hazudsz, csak mert én nem hazudok. A legnagyobb értékem a becsületem, amit pénzért sem adok, nem hogy önszántamból...
Tűrjük türelmesen és még rajtunk is van bőr, tudják ezt.
És azt is, hogy ezer milliárdok vannak megtakarításban az embereknél.
Csak azt nem veszik figyelembe, hogy a megtakarítás, az életszínvonal nem egységes.
Tudom, hogy ennek a neten semmi értelme, csak szeretném ha tudnád, hogy mekkora hányinger vagy!
A 2 farkú kutya akár esélyes is lehetne számomra a jobb meg a baloldalhoz mérten az sem ígéri túl magát az örök élettel meg az ingyen sörrel 😂
Szoval semmi változás. Teli eu értékrendekkel harmincéve.
Amugymeg szeretnem olvasni a tundoklo intelektusodat a temaban azert.Ne legy hanyag,ne terelj,allj bele hosszan.
Ne haragudj, ettől egyszerűbben nem tudom elmagyarázni.
Legszives tenyleg hosszan irj a temarol. 😆