Zsele rengeteg hulyeseget mond,azt nem ertem miert nem basznak hozza egy 8 as sorozat kalibr skulot az elnoki palotaban.
Tuti nem kell tobb zold polot vennie.
Akkor még a javát nem is tudod zselé bejelentkezett oroszok lefoglalt pénzért állítólag helyreállítási alapnak valójában az USA zsidók lenyúlnák azt is ☹️
Hát pedig nem sok védeni való van rajtuk. Igazából meglopják az itt maradókat... kicsit sajnálom őket életük végéig hazátlanok lesznek azért a kis pénzért
nekem is szinte mindig nullás a záró számla, csak most lett sógoréknál még egy gyerek aztán minden hétvégén nálunk lebzselnek egy napot, és télen jobban fűtöttünk hogy nem fázzon a gyerek
na idén télen fázni fog mert kiszerelem a hőfokszabályzót minden konvektorból 😂
vagyis többet mert lesz kb 2400m3 az októberi leolvasásig, még akkor is ha légkondival fűtök
szóval havi 60m3 drága plusz 3 hónapra, meg 9 hónapig a 20-20m3 alap áron
135+18ezer az 153
szóval az ukrán buzi fasszopó köcsög szinész miatt dolgozhatok pluszban vagy 10 napot idén
Mi méh nem kaptunk mert jellemzően minden évben legalább 3 havival túlfizettük és majd szeptemberben jön az első, majd meglátjuk, most is túlfizetnénk, de nem engedtek a kérésnek, hogy mi mondjuk meg mint eddig, hogy mennyi átalányt akarunk fizetni hanem majd küldik a számolásuk szerint.
Értem, tehát nem költözöl vissza a mi hazánkba, évek óta írnak többen arról, hogy aki kiköltözött nyugatra az hazaáruló, mi fizettük a tanulását és most máshol fizet adót, a nyugdíj téma meg ilyenek és én többnyire vitába szálltam védve a kiköltözőket, most sem ilyen felhanggal írtam amit hanem némi iróniával.........amúgy meg a németeket kérdezd, hogy migri vagy vagy sem nekem pl. az összes ideköltözött külföldi migri az ukrántól a kínaiig az angoltól a japánig, mindegy.... 😁
én már megkaptam az augusztusi meg a szeptemberi számlát is
érthetetlen módon ugyanannyi mint volt pedig 184m3 van rajtuk
úgy gondolom az októberi elszámoló számla lesz egy 100assal hosszabb
ez így igaz, nem is haverkodni akarok csak tájékozódni
amúgy nem utálom az embereket, csak nem szeretem őket, bár ez sem teljesen helytálló, inkább az a helyzet hogy nem szeretem ha a közelembe vannak, esetleg hozzámszólnak
engem mindig is érdekeltek hogy élnek máshol, de sajnos a média akkora mértékben ferdít hogy többnyire értékelhetetlen az indormációjuk
szóval én mindig örülök ha van némi külföldi életkép
Egyetlen szóval sem panaszkodtam, ha mégis úgy tűnt ,hát boccs...
Többször szóba került, úgy tűnt,van rá érdeklődés, elmondtam a jelenlegi németországi helyzetet.
Szidtam volna a kinti létet? Véleményt formáltam ,miszerint itt SEM okosabbak a vezetők, mint bárhol máshol.
Migránsokkal sincs problémám, több okból kifolyólag. Az egyik ok, hogy max. messziről látom őket(kerülöm a nagyvárosokat, amennyire lehet, mert nem vagyok oda a betontengerért).
Hozzáteszem, azért migráns és migráns között is van némi különbség, szerintem, de ebben tévedhetek...
Ha rólam van szó, akkor pl. én mielőtt a családomat kiköltöztettem, jó pár év alatt letettem itt is valamit az asztalra az elvégzett munkámmal. Azt is merem állítani, hogy egész életemben többet dolgoztam, mint az itteniek és teszem még ma is, csak már másképp.
Tehát nem illegálisan, több határt sértve, az itteni Szociális hálóra akaszkodva próbálok ingyen élni. Ugyanúgy, ahogy otthon sem, amíg ott dolgoztam. Szóval nem biztos, hogy egy lapon lehet emlegetni a "magamfajta migránst" az illegális határsértőkkel.
Látom, hogy szeretnél megsérteni, ne tedd, felesleges...
Az meg, hogy politikai témában írok hazai fórum(OK?)ra, hát... szerintem inkább tartózkodom tőle. Erre a fórumra főleg technikai és kirándulási tippek/segítség miatt (oda-vissza, adott esetben) járok. Ritkán is ugatok bele a "nagyok" dolgába.
Ez a villany/olajár is inkább csak mint információ(más külföldi példák mellett)lehet érdekes (ezek szerint rajtad kívül) másoknak. Esetleg "megnyugtatásul?" arra, hogy nem csak O1G, hanem más európai vezetők is.
Ha nagyon zavarja a szívedet, tilts le nyugodtan ,azért sem fogok megsértődni.
Béke veled 👋
Mit panaszkodnak a népek? Egyenlőre mindenki számolgat és várja az első számlákat, ha elfogadható, kifizethető lesz nyilván nem lesz panaszkodás sem. 😄
Tuti nem kell tobb zold polot vennie.