Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezekre a feladatokra van otthon személy
még nézegetni is sokkal jobb lenne mint a mi utcán lebzselő ukránjainkat
Gondolod menne neki a fűnyírás, a csatorna pucolás és az egyéb ház munkák? Vagy mire vinnéd?
Nem vagyok a terület szakértője de állítólag az ukrán és az orosz teljes más. Nem is értik meg egymást (kezeit széttáró)
A két nyelv legfeljebb csak nekünk teljesen egyforma 😅
ilyen ukránt hazavinnék párat : https://www.google.hu/search?q...
még ingyen konzervet is kapna 😄
Haggyá má köcsög ukránjaiddal. Vidd haza őket. Aztán najd rájössz a primitivségre.
sok eltérés nincs az ukrán meg a ruszki nyelv között
vasutas kolléga mondta anno
az perfekt volt magyar-ukrán-orosz nyelvben
Ez érdekes,mer a lengyel kapcsolatom szerint a nép szintjén tele a púpjuk az ukránokkal.
Elég nagy lett a munkanélküliség mert sorozatban rúgják ki az embereket és veszik fel az ukránokat.Persze alacsonyabb bérért.
A szenes fűtésű lakásokban érdekes lesz mert a lakossági fűtés ruszkiból jött,sok bányát bezártak mert basztatták őket a környezetvédelemmel,apró dolog de nem lehet használt autót venni mert nincs,mindet viszik az ukránok.
Nálunk a városban ahogy néztem a gazdag fiatalok vannak.Teljesen kultúráltak,nekem hallásra totál ruszki a beszédük.
Csak az orrfacsaró mennyiségű parfüm ami gáz picit. 🤔
amúgy ezek ugyanolyan cigánynak néznek ki mint az itteni cigányaink
nem ismerek sok ukránt(vasútnál volt pár) de azok nem így néztek ki
sok román is füstös képű de mégsem egészen cigó forma.....
túlzásokba ne essünk(ujjával nemet mutató) Mind külön hatalmas egyéniség van aki már csak volt(szomorú)
Egy Erdélyi barátom rokona elég jól el van eresztve, bukarest mellett van egy lakóparkja meg ilyenek.
Ő felajánlotta valami 20-30 ukránnak, hogy elszállásolja őket és állja a kajájukat is amíg kell!
Azt mondták, hogy bassza meg, olyan messze nem mennek!
😂
Te "jobb" vagy mint bogyó, nakstern meg raks együttvéve! 👍️ 👌
én se szeretem se a ruszkit se az ukránt
de azt azért felismerem hogy itt most nem az a helyzet hogy 1. putyin cár el akarja foglalni egész európát és az ukránokkal kezdi....
lehet itt mindenféle idejétmúlt szóbeli-írásbeli megállapodásokat felemlegetni mindkét oldalról, de a lényeg az hogy a ruszki úgy érezte baszakodnak vele, és a ruszki még nem lett olyan mértékben liberalizálva hogy ezt eltűrje
én azt mondom a ruszki mentalitáshoz képest meglepően visszafogottak
persze itt is igaz hogy mindkét fél úgy adagolja a változó mértékű igazságtartalommal rendelkező infókat ahogy neki megfelelő

én csak annyit tudok hogy gyűjtöttek szegény ukránoknak kaját meg minden mást
el is vittem a nyári pecára vett kaja konzervjeim, mert nem vagyok geci
a közeli hűtőház ajánlott is nekik munkát, aztán mégis kint ülnek a ház előtt reggeltől estig és a szomszédtól lopott wifit használják....
a többség első nap feladta a munkát, mert nem tetszett az 1200 forintos órabér
némileg változott a helyzet, hogy néhány született hülye az Ön ön kardjába dőlt (kezeit széttáró) , lassan újra kell értékelni, te tuti előkelő helyen fox szerepelni de frílac biztos megérett a dobogó valamelyik fokára(fetrengős)
Csak jelzem neked,a videok es infok alapjan az orosz elteszinvonal minimum duplaja az ukran atlagnak,es amint kiderult hogy nem tavoznak es haggyak magukra a nepeket jo nagy sorokban alltak a ruszki utlevelert.
Persze nem a kijeviek.De onnan ki is vonultak a muszkak.
Azonkivul nemigen latom a nagy amerikai álmot megvalosulni meg az amerikai ellenorzesi ovezetben levo irakban sem,csak azt hogy folyamatosan viszik ki a tankerek az olajat,de putrit hagynak maguk utan.
Mariupolt ujraepitik,haladnak.Az usakok a kozelkeleten es afganban inkabb csak kivonultak.
http://youtu.be/ifOBtSRiM8Q
http://youtu.be/UB3uKlTw-Us

Mikolajivben volt egy fasza kijarasi tilalommal egybekotott tisztogatas.
Ott bevallottan a ruszki tamogatokat kerestek az szbu-val egyutt.
Nem egy nyugati rendori modszerrel.
Mint mar mondtam,realitad van nem vagyalom,teruletvesztes nelkul nem jon ki ebbol ukrajna az tuti.
Lehetett volna betartani a minszk 2-t,de porosenko megmondta,azt sosem akartak csak idot nyerni kikepzesre es fegyverbehozatalra.
Ez lett belole.
Es meg mindig se kutyam se macskam egyik fel sem,kiafaszt erdekel a pofozkodasuk?
A trianoni diktatumot sem ugy raktak ossze a fejunk felett hogy nekunk jo legyen.
Te Pipi, hogy áll most a hab listád? 😁
Látod ez a hozzászólás demonstrálja, mennyire keveset értesz a mai világból 🙁
A jobbágy te vagy te szerencsétlen(fetrengős) Na blődinek nem küldöd a választ, hogy küldenéd e az asszonyt a főnököd alá, vagy nekem te alkalmazott vállalkozó 😂
Írásképem most jó?
Az a baj, hogy amikor a masik olvtars ugyanazt kerdezte mint te, neki leirtam, o megertette.
Erre irtam, hogy olvass vissza.
Remelem velem almodtal, ha mar folyamatosan engem velemenyezel.
Latod igy mukodik a jobbagy.
frílacnál nem szokott lenni ok-okozati kapcsolat. Ő csak irkál és kész. Ezt tessék tudomásul venni(kezeit széttáró)
Hát ha semmiféle ok-okozati kapcsolat nincs abban amit leírt, ne csodálkozzatok rajta hogy nem értem.
Ez a második része meg teljesen hülyeség, a mai USA elég távol van attól hogy az isten legyen nekem - a 40-50 évvel ezelőtti mondjuk tényleg az lehetett, de azóta sajnos nagyon sokat romlott a helyzet. Viszont ott még így is sokkal jobb lehet élni mint a ruszkiknál (ott ugyanolyan szar többszáz éve), tehát nem is lehet kérdés, hogy a kettő közül melyiket választanám.
És aljas, primitív állatnak tartom azokat, akik másoktól (pl. ukránok) meg akarják tagadni ezt a választási lehetőséget.
nem is fogod megérteni
neked az usa(meg a többi nyugati rész) az isten, a követendő példa
és bármit tesz az úgy jó ahogy van
mi meg nem fogjuk fel hogy ez nálad( meg még rengeteg embernél) megváltoztathatatlan
bogyót is győzködtük hogy próbáljon változtatni a nézőpontján de nem sikerült
frílac mindenkinél is mindent jobban tud,ez van és kész(kezeit széttáró) Most, hogy ismered a szabályokat vagy meg szoksz vagy meg szöksz(gondolkodós) Az írásképedre meg mindig figyeljél ha ide irkálsz 😂
Semmi.
Pedig továbbra sem értem. Amit "magyarázatként" összezagyváltál, annak annyi köze van a két ledobott amerikai atombombához, mint nekem a sörfőzéshez (=semmi).