Milyen szakértők voltak azok?Annakidején a mentőhelikopter pilótája mondta személyesen aki egyébként elötte utasszállítón is repült hogy egy helikoptert nehezebb irányítani mint egy utasszállítót.
biztos nem a legelső kecskepásztort szervezték be akit az út szélén megláttak
de az biztos hogy ha a levegőben van 1000x egyszerűbb a feladat mintha valahonnét fel is kell szállni vele mert ellopták
szimulátor programhoz meg hozzá lehet férni
Amit nem szeretek, sőt, inkább utálok, az az, hogy a neten ülünk és mondjuk a magunkét, de vannak egyesek, akik azt feltételezik, hogy a másik gépén csak- és kizárólag a fórum elérhető, ergo annyi hazudhatnak, másíthatnak meg amennyit akarnak, mondván az illető úgy sem talál rá az igazságra (ha csak nem tudja azt alapból is).
Aha... megy min. 500 km/h sebességgel, és nem olyan a kormányreakciója, mint egy gokarté 😁 Szakértők mondták akkoriban, hogy komoly tudás kell eltalálni egy olyan relatíve "kis" célt...
Én ezt egy nagyobb hajóval próbáltam a Tiszán 😁 Elkormányozom, semmi. Még tekerem, semmi. Aztán 1ccercsak elkezd fordulni, tekerem gyorsan vissza, mert látom, el van baxva, de ő csak fordul, a part közeleg 😩 Úgy mentem vele, mint egy részeg kígyó 😂
annyit azért hozzátennék hogy egy repülőt elvezetni nem egy nagy feladat
kb 20 óra szimulátor
mert nem kellett beindítani felszállni stbstb
a többi fura dolog már nem ilyen könnyen magyarázható......
Úgy, hogy lehetett-e tudni előre "pár héttel" többre, hogy az ellen mire készül, vagy mit készít.
Mert ha a nehézvízgyár esetében tudni lehetett, márpedig a nehézvíz csak a bombagyártást megelőző kísérletek során szükséges, akkor feltételezhető, hogy az összes hadviselő tudta nagyjából, ha a másik ilyesfajta tevékenységet végez.
Ezt gondolom.
Ugye, hiányos a történelmi tudásod, mert ha nem így lenne, akkor a norvégiai nehézvízgyár esete ismeretében nem próbálnád a jenkik atomfegyverének a felhasználását - civilek ellen - máshogy megvilágítani.
Persze hogy tudták... a Manhattan volt a legnagyobb projekt Amerika történetében. A magyar zsidók olyan szorgosan dolgoztak, hogy biztos volt, kész lesz a bomba. Igaz közben vége lett a háborúnak De azért csak ledobták
Azért a te korodban már egy kicsit okosabbnak kéne lenni..
A tények őt is csak zavarják 😂
de az biztos hogy ha a levegőben van 1000x egyszerűbb a feladat mintha valahonnét fel is kell szállni vele mert ellopták
szimulátor programhoz meg hozzá lehet férni
Én ezt egy nagyobb hajóval próbáltam a Tiszán 😁 Elkormányozom, semmi. Még tekerem, semmi. Aztán 1ccercsak elkezd fordulni, tekerem gyorsan vissza, mert látom, el van baxva, de ő csak fordul, a part közeleg 😩 Úgy mentem vele, mint egy részeg kígyó 😂
kb 20 óra szimulátor
mert nem kellett beindítani felszállni stbstb
a többi fura dolog már nem ilyen könnyen magyarázható......
Mert ha a nehézvízgyár esetében tudni lehetett, márpedig a nehézvíz csak a bombagyártást megelőző kísérletek során szükséges, akkor feltételezhető, hogy az összes hadviselő tudta nagyjából, ha a másik ilyesfajta tevékenységet végez.
Ezt gondolom.
Komolyan kerdezem, nem kotekedes. Csak azt erzem, hogy nagy a kitero es messze jarunk a tematol.
Azért a te korodban már egy kicsit okosabbnak kéne lenni..