Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor nem jatszanad a... Azt, hogy nem erted.
Nyilván ezt is jobban tudod.
Dehogy olvastal te vissza.
Visszaolvastam, továbbra sem látok semmi összefüggést.
Milyen szakértők voltak azok?Annakidején a mentőhelikopter pilótája mondta személyesen aki egyébként elötte utasszállítón is repült hogy egy helikoptert nehezebb irányítani mint egy utasszállítót.
Csak egy maradhat 😂 😂 😂
Csak azt nem tudom atment e ukiba segiteni vagy nem? 🤔
Nagyon úgy tűnik!
A tények őt is csak zavarják 😂
Egyesitve 😅
Elég.sok.....
Te most átveszed bogyó és nakstejn szerepét?
Ja, itt mindenki hülye, csak te vagy helikopter 😁
Olvass vissza.
Mi köze a németek által használt norvég nehézvíznek az amerikaiak által Japánra ledobott atombombához?
Nem kell annak nézzelek, kiállítjátok ti magatokról a "bizonyítványt".
biztos nem a legelső kecskepásztort szervezték be akit az út szélén megláttak
de az biztos hogy ha a levegőben van 1000x egyszerűbb a feladat mintha valahonnét fel is kell szállni vele mert ellopták
szimulátor programhoz meg hozzá lehet férni
Amit nem szeretek, sőt, inkább utálok, az az, hogy a neten ülünk és mondjuk a magunkét, de vannak egyesek, akik azt feltételezik, hogy a másik gépén csak- és kizárólag a fórum elérhető, ergo annyi hazudhatnak, másíthatnak meg amennyit akarnak, mondván az illető úgy sem talál rá az igazságra (ha csak nem tudja azt alapból is).
Aha... megy min. 500 km/h sebességgel, és nem olyan a kormányreakciója, mint egy gokarté 😁 Szakértők mondták akkoriban, hogy komoly tudás kell eltalálni egy olyan relatíve "kis" célt...
Én ezt egy nagyobb hajóval próbáltam a Tiszán 😁 Elkormányozom, semmi. Még tekerem, semmi. Aztán 1ccercsak elkezd fordulni, tekerem gyorsan vissza, mert látom, el van baxva, de ő csak fordul, a part közeleg 😩 Úgy mentem vele, mint egy részeg kígyó 😂
annyit azért hozzátennék hogy egy repülőt elvezetni nem egy nagy feladat
kb 20 óra szimulátor
mert nem kellett beindítani felszállni stbstb
a többi fura dolog már nem ilyen könnyen magyarázható......
Ja, oke. Igy kontextusban mar ertem.
Úgy, hogy lehetett-e tudni előre "pár héttel" többre, hogy az ellen mire készül, vagy mit készít.
Mert ha a nehézvízgyár esetében tudni lehetett, márpedig a nehézvíz csak a bombagyártást megelőző kísérletek során szükséges, akkor feltételezhető, hogy az összes hadviselő tudta nagyjából, ha a másik ilyesfajta tevékenységet végez.
Ezt gondolom.
A Norsk Hydro elleni szabotazsakcio hogy jon ide?
Komolyan kerdezem, nem kotekedes. Csak azt erzem, hogy nagy a kitero es messze jarunk a tematol.
Ugye, hiányos a történelmi tudásod, mert ha nem így lenne, akkor a norvégiai nehézvízgyár esete ismeretében nem próbálnád a jenkik atomfegyverének a felhasználását - civilek ellen - máshogy megvilágítani.
...csak eleve a képünkbe akarsz hazudni, vagy hülyének nézni.
Persze hogy tudták... a Manhattan volt a legnagyobb projekt Amerika történetében. A magyar zsidók olyan szorgosan dolgoztak, hogy biztos volt, kész lesz a bomba. Igaz közben vége lett a háborúnak De azért csak ledobták
Azért a te korodban már egy kicsit okosabbnak kéne lenni..