Huhh....nem semmi vagy.
Kamiont nem mert 7.5 t felett már egy ideje teliáras. Nem kell kimondottan személy autónak lenni.
A vonalkódot olvassák le a forgalmidról ami mindent tartalmaz és.egyből küldi.is a navnak. Ugyhohy nem.kell.kimennie.
Egyébként pont a shellnél ki.van adva és.meg is nézték létványosan hogy a kamera is lássa mibe tankoltál.
Leírtam már többször, kifizetem becsülettel, nem te fizeted senki helyett.
Esetleg belepótolsz a retkek számlájába. 😂
Az enyémbe, hidd el, nem kell beleszállnod! 🤘
de, hogy szabályozták? Forgalmiban tipuskód számít? Nekem a kisteherek n1-esek. Az oké, hogy ami saját névre szól azt tankolhatom, de az számít, hogy nem személyautó hanem kisteher? Ha egy kamion a saját nevemen van azt is tankolhatnám 480-ért?
A másik: ha megtankolom a cégest aztán a saját nevemre szóló autóm forgalmiját mutatom be a kutasnak az úgy okés lehet? Vagy kijön ellenőrizni a rendszámot, hogy tuti abba tankoltam e? Bár ezt elég elképzelhetetlennek tartanám erre szerintem nincs kapacitás (gondolkodó)
50 literig. De már találtam csomó shell kutat akik nem foglalkoznak vele, illetve egy az nyolcvanezerért enged max olcsóból. De már mindegy 😁
Amugy a gödöllői shell is enged teletankolni, ugy láttam valamelywst nyitva vannak.
Inkabb szokj hozza a 18 fokhoz. 😆
Hagyjad már!!!! 😇
Nekem addig a tudatomig nem.jutott el 🙂
Ha fizetsz megyek,nekem nem az allamnak.
Erted?Ne legy nehez.
Kamiont nem mert 7.5 t felett már egy ideje teliáras. Nem kell kimondottan személy autónak lenni.
A vonalkódot olvassák le a forgalmidról ami mindent tartalmaz és.egyből küldi.is a navnak. Ugyhohy nem.kell.kimennie.
Egyébként pont a shellnél ki.van adva és.meg is nézték létványosan hogy a kamera is lássa mibe tankoltál.
Van aki nem. Ha saját magamnak szavaznám meg a fizetésemet, nekem is könnyebb lenne?
Esetleg belepótolsz a retkek számlájába. 😂
Az enyémbe, hidd el, nem kell beleszállnod! 🤘
A másik: ha megtankolom a cégest aztán a saját nevemre szóló autóm forgalmiját mutatom be a kutasnak az úgy okés lehet? Vagy kijön ellenőrizni a rendszámot, hogy tuti abba tankoltam e? Bár ezt elég elképzelhetetlennek tartanám erre szerintem nincs kapacitás (gondolkodó)
Pedig fogsz...
Amugy a gödöllői shell is enged teletankolni, ugy láttam valamelywst nyitva vannak.