Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor azt hiszem 2 ezer alatt nem lesz futárszolgálat
Ket oraja voltam tankolni a kartali kuton,ketten voltunk. 😂
Ezek szerint te vagy a kozosseg lelke. 😆
Biztos vagyok benne hogy jobban mint neked 😁
Én is,csodálkoztam mi az a hosszu,sor minden kuton
Most voltam tankolni a Mol-nál, kb 60 autó várakozott.
Megy a kapkodás rendesen.
Menni fog ez nekik 😂
Nem nagyon
Tehat uzembentartoi nem jatszik?
Az osszes liberalis joleti modell az orrba-szajba terjesztett "egyen a legfontosabb" ideologiaval van tele,az abortusztol a gendereken atva tanzikig mindenbel,meg a nertektelen egyeni fogyasztas preferalasaval.
Most hogy nagy a coresz ugrott a lemez a kozosseg-szoridaritas fele,de ez mar keso,20-30 ev egyen a legfontosabb trening utan hirtelen mar baszhatjak.
Pedig de.....eddig is elszámoltam.
Illetev ha a mostani helyzetet momdod, nem tudsz 480-ért tankolni mert most már le is olvassák a forgalmi.vonalkódját ami dobja hogy céges a jármű. Fasza lesz mert ezzel még lassabban.halad a sor majd.
viccesnek hangzik de miután az egyéni érdek fontosabb mint a közösségi érdek utána az a közösség szart sem ér.......
De neked bezzeg csak a kozosseg jolete lebeg a szemed elott. 😆
Miért érteném???
Ezért írtam, hogy ha a 480-as üzemanyagról kérsz számlát, azt nem lehet elszámolni.
A 700-at igen....
Így oké?
Nem érted.
Eddig zsebből (adózott pénzből) tankoltunk, 480-ért
Innentől a bruttó bevételből fogunk, mondjuk 700-ért, és ismerve az adó-tb-áfa méretét, sztem jobban jövünk ki.
Ha számlát kérsz 480ft-os üzemanyagról, az nem elszámolható, ha cég nevén van az autó.
Ezt nyilatkozta Gulyás úr. 😕
Ne erőlködj! :) Mindenki a saját kis környezetével van elfoglalva! Tudod, jó magyar ember csak a saját dolgával törődik!

https://www.facebook.com/its.hunique/posts/pfbid02txXo1UW4JGxWMTnFuDgQyAgL19b5eZozfnwTfkZvLqquD8UXyoikhaPFTMeNodyxl
Nyilván 😅 de amúgy orvosnál ezt elég nehéz szétválasztani, mert riaszthatónak kell lennie du. 3-ig.
Ne tedd ezt a népeddel! 😀
Sose számoltuk el költségként... pazarlásnak tűnhet, de nem volt akkora érték, hogy megérje a számlákkal meg az útnyilvántartással gecizni.
Mostantól szigorúan elszámoljuk - és akkor 480 alatt lesz 😅 kellett ezeknek szívózni velem 😂
Útiköltség térítését mi nem is kapunk.
Kapjuk a 15 ft/km amortizációs költséget.
100km-re kapok 1500ft-ot.
Az épp 3 liter üzemanyag.
A másik 5 litert fizetem zsebből.

A nagyjaink meg most emelték saját üzemanyag térítésüket 350.000ft/hó.
De jó ez így, nekik több dolguk van.
jelenleg nem, de mivel ezek a dolgok mind késleltetettek az is lehet hogy már nyeljük csak még nem vettük észre
én inkább pl a munkába járás útiköltség térítését emelném vagy ehhez hasonló juttatásokban látnám a jövőt, mint egy általános és felesleges kedvezményt, amire máshonnét kell elszedni a pénzt
mert te most úgy érzed, hogy állig merültél a szarba?
nálunk a boltos megérezte, egy lófasz lekvár utánzat a múlt héten 350 volt, ma meg már 470
és ez a valami még a hitler szalonnától is vérszegényebb anyag
megyek is este barackot lopni mert ennyit nem adok érte 😂
Egy auto sincs cegen.uzembentartoi nem jatszik?
Akkor biza hétfőtől árat kell emelni. De legalább nem kell ezzel a faszsággal kinlódni.