Aki drágában kapja most is kér számlát meg akkor is kért amikor 480 ft volt , szóval üzemagyag adóját szépen leírják költségbe 😃 Te viszont vagy 480Ft/L vagy 800 Ft/L áron mész horgászni
Szerintem zárójelbe rakva az már régen szar ha kirándulás is luxus lenne
Na de az a 300 euró fedezi, elöre !! a többletrezsimet egy évre...és még azon kívül más támogatásokat is megszavaztak 8amin igazából még nyerni is fogok)
kaptatok egyszeri 300 eurót most ettől azért ne essetek már hanyatt, mi meg választások előtt kaptunk 3000 eurót, mondjuk tudtuk is hová kell húzni érte az x-et 😅
Hatalmas bevétel, de benzinnel tűzoltás tipikus esete...
A Battai finomító karbantartás miatt korlátozottan termel, ugyan ez Schwechatban is, bár onnan lehet hogy az ár miatt sem lenne érdemes venni. Na most amikor a kereslet nagyobb mint a kínálat, akkor a legnagyobb marhaság kedvező árakkal felpörgetni a keresletet még tovább...és hiába a 40%-os extraprofit adó, minden hibás döntést végül a fogyasztó fizet meg, csak illúzió, hogy egy gonosz konszernt szivathat egy kormány....
En nem azt irtam, hogy ez helyes, hanem azt, hogy ezek a tenyek.
Amugy nem feltetlen a retkeknek van X6 autoja es a retkek is jarnak citroennel vasat lopni.
Ezert nem lehet igy szelektalni.
Az már fél megoldás lenne, ha pl a munkába járást fizetnék egy kicsit normálisabban.
Mert én dolgozni járok autóval, az X6-al meg a retkek korzózni.
Szerinted?
Szerintem zárójelbe rakva az már régen szar ha kirándulás is luxus lenne