mert szerinted rohangálnak kifelé autónként ellenőrizni a rencámot vagy eleve lesz kinn 1 muki aki ül a stokin és vokitokiba visszamondja a renccámot a 4-es kútoszlopnál?(kérdőjeles)
Hát ja! Rohadtul ismersz engem, bár honnan, nem tudom, sosem beszélgettünk! Az itteni köpködés nem az! De biztos igazad van...
Az a baj hogy téged sem zavarnak össze a tények...De nem baj...
Remélem sikerül felcsavarozni a másik tankot, hátha olcsóbban jutsz még egy kis üzemanyaghoz! Igazi jó magyar hozzáállás!
Megérdemeljük a vezetőinket!
vegyél masztert. Annak fura módon a tankoló a jobb oldalon van, résnyire elhúzod a tolót aszt tankolod a 3 db 20 literes kannát(gondolkodós) többet úgy sem adnak egyszerre. (kezeit széttáró)
oké szóval akkor ha nem shellnél tankolok(mondjuk eddig sem tankoltam ott mert a legdrágább kút volt,kivétel székesfehérvár teszkó)
Szóval,ha tankolok a molnál a cégesbe, azt odaadom a maszter forgalmiját amiről lecsippantják a vonalkódot akkor minden okés(gondolkodós) Tehát bárki elkéri a szomszédja forgalmiját a tankolás erejéig akkor minden rendben ha jól értelmezem(gondolkozós)
Asszem ilyesmi,az egesz meg jo,a bélés szakadt ki oldalt,amugy meg hordhato lenn,de mivel az tartja tenyleg melegen es vizmentesen a labat igy megkoszontem azt a 3 telet neki.Es lett a scetchers,ami szinten 2-3 telet birt es leszakadt a sarka.
Az izuletek erzik meg,es fontos a jo minosegu teli labbeli,kar hogy a fasza skechers bakancsom elhalalozott kelleni fog masik,de a columbia sem volt rossz.
Dehogy,egesz fasza a futheto melleny,csak egy powerbank es mar megy is.
Plusz mozgok folyamatosan mint egy capa,igy full jo.Kb 9 ora,minden nap,10-12 fokban.
Hozza lehet szokni.
Reggel 5 fokkal kezdek.
Mondtam,kezdj valodi tartalmmi munkat,es lehet rad szavazok,meg meg sokan,es te leszel az uj messias. 😂
Az a baj hogy téged sem zavarnak össze a tények...De nem baj...
Remélem sikerül felcsavarozni a másik tankot, hátha olcsóbban jutsz még egy kis üzemanyaghoz! Igazi jó magyar hozzáállás!
Megérdemeljük a vezetőinket!
Szóval,ha tankolok a molnál a cégesbe, azt odaadom a maszter forgalmiját amiről lecsippantják a vonalkódot akkor minden okés(gondolkodós) Tehát bárki elkéri a szomszédja forgalmiját a tankolás erejéig akkor minden rendben ha jól értelmezem(gondolkozós)
https://www.sportisimo.hu/colu...
Columbia még nem volt, nem tudok véleményt mondani róla.
Plusz mozgok folyamatosan mint egy capa,igy full jo.Kb 9 ora,minden nap,10-12 fokban.
Hozza lehet szokni.
Reggel 5 fokkal kezdek.