Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt mondta a nő.
25 rugóért nem éri meg dolgozni?
itt csak nyár van meg az a szúrós nyavaja fa olyan mint az olajfa,
marha jól ég csak macera kivágni
Jó akkor jövőre neked ezek szerint lesz fád(meghajlós) Nekem tuti lesz tehát 2őnknek lesz nagyjából senki másnak nem(kezeit széttáró) Majd ha megérted,hogy a tüzifa a kevés nem az ember akkor látni fogod. 91 óta foglalkozunk erdészettel én látom a tendenciát.
Eddig volt, a haverjaid baszták el a jó kis olcsó energiát.
Hozzal nekem,a teslaba elol-hatul is fer. 😂
ezt mondják, mi meg elhisszük.............
évekig extraprofittal adták az áramot "rezsicsökkentve"
Nálunk itt van akác is. Mindig vannak kidőlt fák, szóval nem is kell dönteni, csak darabolni. Akkus láncfűrésszel esténként elviszek néhány rönköt soha nem bukok le, mert a kutyát is erre sétáltatom ismernek az őrök, aztán azt nem látják ha van valami a csomagtartóban 😆
Mondjuk a keves fa az erdeszetes no szerint azert van mert nincs ember aki kivagna,behordana,meg napi 25 rugoert se.Tobbert meg nem eri meg mert nem marad a cegnek.
Nyugi,amennyi katrany van a tudodben sokaig tudsz egni. 😂
Majd felrakom ujra az ideit. 😂
Megfizethető energia már most sincs: csak valaki más állja a cechet....
Nem tudni, majd hoteleket, éttermeket, üzleteket, üzemeket, gyárakat ki fog tudni kifűteni ilyen árakon. (gondolkodós) Ha a megfizethető energiát elveszítjük akkor mindent elveszítünk. Munkahelyek sem lesznek. Bár most bogyóék örülhetnek hisz megvalósul amire annyira nagyon vágytak(taps)
na a tűzifával majd bajok lesznek, mert nem lesz.Most Kb. 1 nap alatt elvinnék az egész erdőt. Eddig is kevés volt a fa, most, hogy kb. egy csomóan át akarnak állni vegyesre mint ahogy majd én is az igények töredékét sem tudják majd kielégíteni. Az áráról meg inkább kár is szót ejteni(kezeit széttáró) A fasza szankciós politika visszab@sz bennünket a 60-as évekbe. (tapsolós) Úgy, hogy ha jövőre is marad ez az állapot neked sem lesz telifás fészeres fotód(kezeit széttáró)
Ez nem is rossz otlet.....hmmmm...... 🤔
...de előtte Bogyót bele állítod, ugye? A vízbe majd segítek bedobni 😁
amúgy én elképzelhetetlennek tartom ezeket az árakat
ha az ipar nem kap olcsó áramot akkor megáll minden, de ha az ipar kap olcsón az ember nem akkor meg lázadás lesz
a gáz ugyanez
én max azt tudom elképzelni hogy a 40 forintos áram lesz 60 vagy 80 de ez is csak a kedvezményes felett
nekem most 207kwh volt számlázva ebből 101kwh 12,27ft/kwh(+áfa) és 106kwh 13,15ft/kwh(+áfa)
szóval a 207 kwh áram bruttó 3344 ft, a rendszerhasználati díj meg 4462ft így ez 7805 ft lett
szóval az áram még mindig kevesebb mint az "egyéb"
Az masra kell,betont ontok bele. 🤔
Itt a Tisza ártéren már vagy 15 éve téma, hogy nagyon megerősödtek a fák és az aljnövényzet, és ez árvíz esetén a víztől veszi el a helyet - ez veszély helyzet, de kivágni mégsem szabad... pedig ha lenne vágd-vidd akció, a nép megoldaná az ártér problémáját 😅
A vízügy persze szarik a karbantartásra, majd ha jön a víz, igényelnek homokzsákot 🙁
Az autógumi rohadtul kormol... 😂
sajnos ez nem ingyen fa, én ültettem fáradtságos melóval, minden évben fel kellett gallyazni. stbstb
szóval ingyen tuti nem lesz
ellenben a dvcs parton van egy csomó nyárfa, csak egy kis bátorság kell és ki lehet párat csapkodni, kb senki sem veszi észre, szar időben kell menni akkor nincs kint pecás
de egy kamu rendszám és egy vízügy matricával a kocsin bármikor bármit meg lehet tenni 😁
Ellenben a fejlett nyugat...ja várj csak... 😂
Az lenne ha ini kivagna,segitene felrakni es vinnek neki egy rekesz csokis napolyit. 😆
Zolinak pont olyan kell. Lemegy a bódéval, kivágjátok aztán ingyé elviszi. Úgyse akarsz pénzt keresni:)
én megakadtam a fával, elveszítettem a lelkesedést, pedig ismét szólt a szomszéd hogy csináljak valamit mert karcolja a festéket a traktoron
ki kellene baszni legalább 20 akácfát ebből egy csomó 30+feletti törzsátmérő