Az "atlagot" en is keveslem, ami azt illeti, az a kijelentest, hogy a limiten feluli fogyasztas csak a hazai haztartasok egynegyedet erinti, egyenesen marhasagnak tartom.
Ez szerintem is igy lehetett.
Csak példa anyám háza. Konvektor volt de legalább tiz éve nem használta, csak az alapdijat fizette. Erömüves kedvezménnyel hötárolos kályhával fütötte azt a szobát ahol el volt. Apropénzböl de sok kilowattal. Jövöre már nem lesz kicsi gáz mert hogy,meghalt a villanyfütés kuka, egy honapra fizettem annyit mint ö egy évre elötte.
Terelsz,ezt a kijelentést igazold ne a főniét.
"Ez biztos infónak tűnt, de már ez is csúsztatás volt."
Bár gyanítom fingod nincs róla.
De akkor mond azt.
Ja szerinted teli sírom a párnát
Azt hiszed hogy libsi fajtád nem ismerem mindig igazuk van és ők határozzák meg a mértéket
Közbe meg olyan szagárok hogy 500 ft-ét lekísérnék csigát gyalog Budapestről Gyuláig
Pontosan. Én azt írtam ide is a választás elött, hogy az ellenzék örülhet, ha nem nyernek, mert ilyen gennyes helyzetet még egy ennyire balfasz ellenzék sem érdemel.
"Hazánk az Oroszországgal kötött hosszú távú, 2036-ig szóló gázellátási szerződés értelmében a piaci árnál sokkal olcsóbban tudja beszerezni az energiahordozót."
Bizony az vagy. Az első hozzám intézett hozzászólásoddal ki is érdemelted hogy letíltsalak. Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá
Kummantani te szoktál a 42-es videóiddal és a kisnyuler válaszaiddal.
Na meg a gyengen beszelni nyelvet.....
Inkább pihenj, akkor újra formában leszel és tudsz válaszolni normálisan! 👍️
Egyébként nem én kötöttem a szerződést Putyinnal, hanem a vezér.
Neki szegezheted a kérdést! 😀
Most nem azért de eddig pazaroltatok?én ezután is annyi áramot fogok fogyasztani mint eddig,eddig sem pazaroltam és ezután sem fogok megvonni semmit amire eddig szükség volt.
Csak példa anyám háza. Konvektor volt de legalább tiz éve nem használta, csak az alapdijat fizette. Erömüves kedvezménnyel hötárolos kályhával fütötte azt a szobát ahol el volt. Apropénzböl de sok kilowattal. Jövöre már nem lesz kicsi gáz mert hogy,meghalt a villanyfütés kuka, egy honapra fizettem annyit mint ö egy évre elötte.
Igazolni... bakker, allitolag titkositottak.
A Nepszava hozta le:
https://szeged.hu/cikk/nepszav...
Hogy ez mennyire igaz vagy nem, azt majd akkor tudjuk meg, amikor mar mindegy lesz.
Megnezem van e meg budipapir otthon.
Lisztet vehetek pipitol...... 😆
Bár gyanítom fingod nincs róla.
De akkor mond azt.
Azt hiszed hogy libsi fajtád nem ismerem mindig igazuk van és ők határozzák meg a mértéket
Közbe meg olyan szagárok hogy 500 ft-ét lekísérnék csigát gyalog Budapestről Gyuláig
Ezt te jelentetted ki,nem a foni.Tehat tudsz szamokat ami alapjan kijelentetetted.
Ne terelj,elo a szamokkal.
Előbb vagy utóbb ugye.
Nem ugyanaz. 👆️
Na meg a gyengen beszelni nyelvet.....
Inkább pihenj, akkor újra formában leszel és tudsz válaszolni normálisan! 👍️
Egyébként nem én kötöttem a szerződést Putyinnal, hanem a vezér.
Neki szegezheted a kérdést! 😀
Öt kérdezd! 😄
Egyébként igazad van.