Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeptember 1-től 30-44százalék,az nincs messze,az hogy 24januárba mi lesz,kár vele foglalkozni.
Tudsz pontos szamokat vagy csak megirta a telex hogy tobb?
Ha igen sugd meg.
Nem erre gondolok.
Valamennyire
Az hogy haboru,gazdasagi szankciok,eszement ongyi energia szankciokba is belemennek,az euro paritasba kerul a dollarral,es meg shortoljak is a forintot igy egyutt komplett csomagban te szamitanal ra?
Hozzatennem hogy az agyhalott szankciok mellett meg mindig van erejuk avval foglalkozni hogy ha torik ha szakad jogtalanul visszstartott alapokat sem adjak meg.
Ez olyan mint az hogy en is tudtam hogy valamikor pofaraesek motorral,csak azt nem hogy a hegyallja uton egyenest teliverek egy mustangot es meg triplaszaltoval a teton landolok.
Es kanyar besokallas es csuszas volt a realis.
Erted?
Mennyibe kerülne ha nem köt 2036-ig szerződést? 😂
Ez biztos infónak tűnt, de már ez is csúsztatás volt.

"Hazánk az Oroszországgal kötött hosszú távú, 2036-ig szóló gázellátási szerződés értelmében a piaci árnál sokkal olcsóbban tudja beszerezni az energiahordozót."
Ha úgy ígértek, hogy nem is tudták milyen költségvetési vonzatai vannak a dolognak, az qrva nagy baj lenne, de szerintem ennyire nem hülyék.
Biztos infod van hogy tudtak vagy csak talalgatsz visszamenoleg?
Sírásról szó sincs, arról van szó, hogy tudták előre, hogy nem tartható a hatósági ár, de a kampányban beígérték hogy tartani fogják, és ennyi. Engem túlságosan nem ráz meg a dolog, mert nekem nincsenek illúzióim a politikával, és a politikusokkal kapcsolatban, de úgy látszik vannak akiket meglepetésként ért, hogy a politikusok a választási kampányban időnként hazudnak.
Csak jegyzem meg halkan,akkor meg nem volt energiaszektoros embargo.
Hallani meg azt is lehetett hogy a muszka mar kifogyott a precizios raketakbol.
Tehat,megegyszer.
Aprilis 3 elott gozerovel ment a zajos propaganda hogy a rezsicsokkentes roooooosz,piaci ar joooooooo.
Miert is kell sirni ha ez a helyes? 😆
Nem szóltak neked, hogy spóroljál már akkor!
😂
Elfelejtettek szólni nekem is.
Most meg már mi értelme? 😂
Csak jegyzem meg halkan, ezek a dolgok márciusban is elhangzottak, akkor már lehetett látni a háborút, ha valaki nagyon figyelt.
👌
Nyugtával a napot!
Majd megnéztük a nettót, és hogy 2024-ben mennyi lesz ennek az összegnek a vásárlóértéke.
De jól hangzik.
Tessék,itt van a villanyszámlád
https://index.hu/belfold/2022/...
nekem az elmúlt pár hétben már nulla a fogyasztásom
előtte átlagosan 2kwh/nap volt
szóval lehet 10 évet kifizetek előre
Ha vége a háborúnak, visszaáll az energia ára.
Német Szilárd ígérete.
Majd akkor jóváirják 😂
Mondjuk az ígéretekből eddig nem jött be semm mi.
Sőt.
Nye panyimaju........ 😆
Zoli a szakértő.
Ő érti a lényegét.
Na mindegy, fizetünk, az a lényeg. 👌
Milyen lehet menni hátra, ha ez az előre? 😂
nekem negyede villany lesz aztán mégis emeltet fizetek?
akkor előre kifizetek 4 évet 😂
Kisnyuler.
És ez miért nem a szabályozás napjától vezetik be?
Ez a rezsicsökkentés?
Jövőre hogy számolnak, mert azt akkor már most tudnunk kellene?
Ez elég huncut pénzbeszedésnek tűnik.
Kerdes,a tuzerseg elott mivel kinaltak meg?
http://youtu.be/gxqiXlq3048