Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemaaar,vettek egy atlagot,okmindegy mikori,mero megnez,ha folotte vagy akkor azt a reszt dragan az alatti reszt olcson fizeted.
Kezdj gyujteni mallorkai telelesre.
Komolyan kérdeztem, mert én nem értem ezt a visszamenőleges dolgot.
Nemerteni kerem........beszelni gyengen nyelvet...... 😆
Ha pl tavaly árammal világítottam, fütöttem, holnaptól gyertyával világítok, télen fával fűtők, akkor a tavalyi fogyasztásom alapján készítik el az augusztusi áram számlámat?
Segíts ezt megérteni kérlek!!!
Ne írj angolul, mert nem tudsz! 😂
Egyébként ezt te akkor értelmes megoldásnak tartod ezek szerint.
Akkor biztos a így helyes.
Én értettem félre valamit.
No no,no,no......you.
Aki kitalálta?
Valóban.
Ohh,bölcs elme......
Okos.
Ez igen. 👌
Visszamenőleg spórolni 👍️
Nevetséges 😂
Jajj neeeeeee.......a valasz.........
http://youtu.be/DqUESeSwnH0
?
42.
Azt nem igazán értem ebben a villany-gáz szankcióban, hogy az augusztusi számlát miért a tavalyi fogyasztás átlagából számolják ki?
Visszamenőleg spóroljunk?
Vagy, hogy kell ezt érteni?
Ebből lesznek azért félreértések.
Triplán.Az ő hibájuk.
A lenyeg hogy bogyot mindenbol ki kell zarni.
Sot duplan fizettetni. 😂
a rezsicsökkenést sávosan kellett volna bevezetni
a benzinárstopot is kártyás kedvezménnyel x literig havonta
Az hogy lesz coresz igen.
De spec az usak titkosszolgalaton kivul mindenki aszondta nem indulnak.
Ezert huztak el az idopontot hogy 4-5x talalgattak,pedig az eredetit eltalaltak.
A zaharova is szopatta az osszes sajtost.
Mondta hogy szoljanak mikor tamadunk,mer ugy keri ki a szabadsagat.
Szoval senki sem szamolt a tanadassal.
Haboru nelkul meg elhuzhatta volna vitya a rezsicsokkentest jovore.
Mondjuk nem egy ilyen egyszeri nagy sokkal hanem aprankent.
Rolad meg ez jut eszembe. 😆
http://youtu.be/j9V78UbdzWI
Róla Zoli jutott az eszembe... 😆
Minden tiszteletem Vityáé, de én láttam.
Amikor bevezették összeráncoltam a szemöldököm, de végül is az még indokolható gazdaságvédelmi lépés volt. Viszont abban a pillanatban hogy lerohanták az ukránokat a ruszkik el kellet volna engedni ezt józan ésszel és kisebb mértékben vagy máshogy megoldani. Csak ugye a választásokig még ki kellett tartani. Utána meg arcvesztés lett volna, és hát túltolták.
Nyilván azt hogy ilyen mértékben drágul minden a kretén EU miatt nem lehetett látni, de azért sejteni lehetett egy háborúban, hogy szar lesz a helyzet.
Csak jegyzem meg halkan,ha te láttad a háborút és annak szankciós vonzatát előre év elején lottóznod kéne.
Januárban volt emelkedés,de távolról sem ekkora drasztikus.főleg az olajfronton.
Ez pont arról szól, hogy nem utólag. Arról szól, hogy már év elején látni lehetett, hogy nem fenntartható a hatósági áras rendszer. És amikor a kampányban felvetette az MZP-féle csapat, hogy ez így nem maradhat, akkor a főni nyomott egy Gyurcsány 2.0-t. Akik még emlékeznek: "Lassan mondom, hogy mindenki értse, nem lesz lakossági gázáremelés" 🙂

Ne ennek a 2022-es OV verziója: "nem hagyjuk hogy a magyar emberek fizessék meg a háború árát" "megvédjük a rezsicsökkentést" stb, stb... miközben már akkor látszott a számokból, hogy ez tarthatatlan, 1500-2000 milliárdos plusz kiadás lenne a költségvetésnek. Tudták ők ezt már akkor is nagyon jól, nem most derült ki.

A cikk meg azt kérdezi, hogy ha tudták, akkor miért kellett letagadni? Álnaiv kérdés, nyilvánvaló. Azért kellett letagadni, hogy megnyerjék a választást, ugyanis egy politikai pártnak ez a célja, hogy választást nyerjen. Ennyi a sztori. 😀
Iniiiiiiii! 😆