Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az áram árához azért ezt is érdemes megnézni
Csak neked mint mongolidiotanak,a kijelentes ez,erre kerdeztem ra.
"Ez biztos infónak tűnt, de már ez is csúsztatás volt."

Tudsz pontos szamokat vagy csak megirta a telex hogy tobb?

Tehat,valahogy a te szinteden probalom.
A kerdes az hogy mennyi az olcso es mennyi az amit fizetunk.
Nagyker,a hosszutavuban,lakossagira.Megajule-ban,terawattoraban,gumikacsaban.Tokmindegy.

Namost neked is felteszem,nem azt kerdezem a foni mit mond a kossutban.
Azt kerdezem mennyi a hosszutavu szerzodes ara pontosan bazmeg,tudod vagy nem,szamokban kifejezve,nem szazalekban,men nem azt hogy sokkal tobb,felfogtad bumbika?
A főni kijelentése melyet maga fosott telibe, abból lett egy következtetés! Ezen mit kell magyarázni, mit kell bizonyítani? Neked ezen mi nem érthető?
A szövegértés neked nem szokott erősséged lenni... 😅
nekem nem tud rákapcsolódni a hálózatra
egy 1-0-2 kapcsolóval váltok szóval először minden esetben 0 helyzetbe kerül a kapcsoló ami mindkét ágat megszakítja bármerről is kapcsolnál
ezt sokan 2 relével időzítéssel oldják meg hogy ne kelljen kézzel tekergetni
úgy tilos ha a közüzemi hálózatról megy a lakás és az inverter kimenetét pl bedugod a konnektorba, mondjuk ez amúgy is teljesen hülyeség
sziget 3 nagy előnye
megtanít ésszel energiát felhasználni
akkor is van áram amikor a közüzemin nincs( mondjuk ez évente 2-3 nap)
nem bassza a elektronikus eszközöket a sok mini áramszünet meg a túlfeszültség
hátránya hogy drága, legalábbis egész addig amíg nem a piaci árat számlázzák( ami most extrém árban van-lesz egy rövid ideig)
Ha ellenőr akkor tudja persze gondolom azt nem tudja megkülönböztetni ha rá van kapcsolódva hivatalosan mondjuk a fele a másik meg nem, de most, hogy Ini írta elkezdtem utánanézni éa tényleg nem találtam kimondott tiltást a szigetüzemre hanem caak ajánlást, de majd a jóember megmondja a tutit ha akarja. 😀
Igazabol honnan a vereres lufaszbol tudna valaki hogy a fenn levo napelem akkukba pumpalja a delejt a halozat helyett?
Foleg ugy hogy egy jo resze a halozatba nyomja.
tedd
de köze nincs a közüzemi hálózathoz, nincs vele összeköttetében az inverter kimenet
az ac bemenet meg fogyasztóként funkcionál, bár ezt a részét nem is használom
Hmmmm, majd megkérdezzük az mvm-es embertől aki hétfőn jön a h tarifa miatt.
Statisztika szerint nem 😵 amugy meg bármi is 😂
Esetleg vastagbélrák.....
csak azért mondták mert a szigetüzem egyrészt több meló másrészt meg a telepítők 99% hülye hozzá
nem tartom magam szakembernek, de az átlag telepítőtől 10x annyit tudok róla
Az hasmenés 😂 😂 😂 2 hét székrekedés, 2 hét fosás, ebbe hónapba tökéletes emésztés makk egészséges vagyok 😂 😂 😂 😂
A statisztika már csak ilyen: ha az egyik lábamat jég közé rakom, a másikat forrásban lévő vízbe - akkor a statisztikusok szerint qrva jól kell érezzem magamat! 😂
Átlagról mindig a az jut eszembe . Hogy én iszok 2 dl finom bort ,te iszol 3 dl szódát ,akkor mi átlagba ittunk egy jó fröccsöt 😂 😂 😂
Hidd el tilos, vagy 4 céggel próbálkoztam ezzel és mind ezt mondta, csak ott szabad szigetüzemet kiépíteni ahol nincs vezetékes áram különben büntetik.
Mi eléggé fűtöttünk a télen lehalább 24° volt állandóan és"csak" 180-nal léptük túl az állítólagos normát, de ennek éves kifizetésével nem lenne bajom ha maradna az éves elszámolás és nem havi eészámolás lesz. A villany más tészta mert az 70-80 rugó lesz akárhogy is számoljuk és télen pedig ultra gáz lesz a klímás fűtés miatt, elvileg intézzük a H tarifát, de azt még senki nem tudja, hohy a kapcsolt áramot és a többi kedvezményest ( H és G) miképp veszik bele az összelszámolásba.
mondjuk az enyém nem a tetőn van, kihúzok egy nádszövetet a tyúkudvar kerítésre aztán az sem látja aki az udvarban van......
miért lenne tilos? senkinek semmi köze hozzá
nincs a hálózattal összekötve.....
Verkomcsi bazeg,verkomcsi.
A libsi az a kitanitott komcsi. 😆
A szigetüzemmel lehetnek majd bajok mert tilos, mivel a napelem táblákat nem lehet eldugni mint a fúrt kutakat így ha ellenőrizni kezdik mint anno a tv antennákat mikor bevezették rá az adót így ha csak szigetüzem van anélkül, hogy hivatalos is így gázos lehet.
amúgy még mindig nem biztos ám ez az áremelés
egyes állítások szerint a katás beszopások miatt van ez, kicsit húzzák a népet az áremeléssel majd nem is lesz vagy elenyésző aztán a kata kivégzés olyan mintha nem is lenne mert örül a nép hogy nem kell 100 ezreket fizetni
Libsi, baz+, libsiiiii!
Ven rozzant szakallas komcsi genyok elsobbsegben. 😆
Ahh,az volt a verdikt hogy a fa maceras,menjen a gaz.De van 5 erdei.Az idenre eleg,meg kajtatok erdeszetet hatha az oszi vagas meg nem lett eladva. 😆
Dögölj meg Te! 😍