Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nagy hülye voltál ha a motorért kapott milládat 400 forintos Euro-ba forgattad. 😆
euro
pár nap alatt felugrott 400-ra, most egy hét alatt 370, mi ez ha nem átbaszás?
tudod mennyi idióta vett eurót meg dollárt az elmúlt pár napban?
beletoltál egy millát az euróba egy hét múlva meg ér 925 ezret, ettől vadabb értékcsökkenése csak a rubelnak volt
két percben az orosz békefenntartás. https://9gag.com/gag/aAGERV2
Vélemény. A tény az, kik vannak benne 😕
Vélemény. Amit sajnos muszáj osztanom.
Pont úgy, ahogy a te véleményed osztom a Bayer Zsoltról.
"én azt mondom, EZ a jelenlegi ellenzék színvonala ☹️" ez vélemény vagy TÉNYKÖZLÉS? Még szerencse, hogy győzike felhúzza a kormányoldal színvonalát! :)
pedig kb. A csaj egyszer megkapta a 15 perc hírnevét, most arra próbál licitálni. Ha szted ez jópofa... én azt mondom, EZ a jelenlegi ellenzék színvonala ☹️
Aha, emberi módon. Ezt meséld a déli határnál lakó tanyasiaknak, vagy a határőröknek, akiket kővel dobáltak meg, amiért a kötelességüket teljesítették (tudod, határ védelem, Schengen...)
Tudom, mit akarsz kihúzni belőlem, de nem fogod... 😅
múlt csütörtök: Négynapos kamionstop lesz. Nem sokra rá: mégsem lesz négynapos kamionstop, csak kétnapos. 12 év kormányzás után egy kamionstopot nem tudnak megszervezni, bezzeg a sokmilliárd ellopása az gördülékenyen megy tovább, ott egynapos stop sincs...
"Na akkor most mi is van?
1. a NATO megvéd minket
2. a NATO nem véd meg minket
3. meg tudjuk magunkat védeni
4. nem tudjuk magunkat megvédeni
5. nem jöhetnek ide NATO katonák és fegyverek
6. jönnek a NATO katonák és fegyverek
7. nem mehetnek át Magyarországon keresztül fegyverek Ukrajnának
8. mehetnek fegyverek rajtunk keresztül Ukrajnának, csak nem a magyar-ukrán határon át
9. nem támogatjuk a szankciókat
10. támogatjuk a szankciókat
11. a szankciók károsak
12. megszavaztuk a szankciókat
13. nemisigaz, hogy megszavaztuk a szankciókat
14. megszavaztuk a szankciókat, de nem azokat a szankciókat
15. ja, de mégis megszavaztuk azokat a szankciókat
16. 400 Ft = 1 Euro
17. a szankciók tehetnek róla, meg brüsszel... ja és a soros..."
https://www.facebook.com/vendifix/posts/4841784092584546/
biztos túl sok bajerzsótit olvasott.
polgári, konzervatív, kultúr magyar fideszes bayer zsóti: "Nagy Blanka még csak 18, és már egy igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli"
emberi módon kellett volna velük bánni. ez nem azonos a befogadással. de legalább ideiglenesen, normális körülmények között lehetett volna kezelni a kérdést. nem voltunk célország, így nem kell attól tartani, hogy elönt minket a muzulmán tenger.
már ha a trágár vaker számít jófejségnek egy fiatal picsánál
"Nem sértésnek szántam, csak tényközlésnek." Nem vagyok biztos benne, hogy ismered a "tény" szó jelentését. A kérdés továbbra is áll: ki tartozik a nemzethez szerinted?
Lehet hogy randa, de tök jófej! 😆
dagadt tehén ,zéró aggyal, 1 fillér értéket nem teremtett soha, de ez akar politikus lenni
Pont husz eve ketmillioan voltak a Kossuth teren. ;)
(kohh kohh...)
Hát rólad elhiszem.
Mi nem hívtuk őket. Mi nem is akartuk őket. Nem is mi üldöztük el őket otthonról. Sőt, a nagy piros "rescue" hajók se a mieink, amik euró százezres költséggel hordták át őket a tengeren.
Akkor mi közünk is van hozzájuk?
Mert valami eszement liberális kitalálta, hogy fogadjuk be őket, mert öregszik Európa? Ugyanez a jelenség 100 évekkel ezelőtt is megvolt, csak akkor hódításnak hívták 😟
Nem sértésnek szántam, csak tényközlésnek. De akkor inkább "mit jelent a Nemzet"? hát ezek szerint neked meg nekem mást.
-bogyó,a kis görcs csak neten nagy pofa. 😂
Én őszintén remélem, hogy a teljes szavazó bázis ott volt! 😄