Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha ez így van, akkor nagyon nagy bajban vagyunk és tényleg mindig van lejjebb.
Baszod,te is csak otthon dolgozgatsz. 😂
Hát igen... rajta kívül! 😅
"... itt még sok olyan van, aki akar... ... is dolgozni"

Ezt pont az Ini-nek mondod?! 😂
Dehogynem vívok - látod, az idióta 3 balherés Bogyót is mindig győzködöm, de nem sok eredménnyel 😕 szélmalom-harc 😁
Mi Hazánk - idealisták, és a közvélekedés szerint "szélsőségesek" - emiatt sose fognak kijönni a 10%-ból. Vona egyszer megpróbálta... tehát a rájuk leadott szavazat is tulajdonképp a fletó csürhét erősíti ☹️
Az a "semmink" ami szted nincs, valamiért mégis nagyon kell nekik... itt még sok olyan van, aki akar és tud is dolgozni, náluk már kevesebb. A mamamerkel féle munkerő betelepítéssel is csak jól megszopták 😅
Múlt század közepén az utolsó gyarmatok is függetlenedtek, csak a miféléink (a valamennyire "megfizetett" kelet-közép Európa) működnek még.
Nem keverem, vicces 😂
Nem vívsz te semmit, csak kiszolgáló vagy 😂
Egyszer csak lesz olyan erős a jobb oldal, hogy neked sem kell majd kiszolgálni a komcsikat…. Szavazz te is a Mi Hazánkra 😁
Biztos meg tudod nézni a tyúbbon is, ne parázz... 😁
csak az a baj a második harccal hogy esélytelen
mivel semmink nincs ami kell a nyugatnak, vagyis semmink sincs akit el tudunk adni
csak a rabszolgákat és az olcsó helyet adjuk, aminek bizony gyarmat a neve
Csodálkoznék rajta - mert kb. nem nézek tv-t. Én a neten lógok ha éppen ráérek.
Nagy összegbe fogadnék, hogy többet nézted, mint én 😂
Győzike olyan, mint a ValóVilág, Barátokközt, meg az összes ilyen tehetségkutatós faxság - bárkit kérdezel, "á, ő nem nézi" meg "ciki" ugyanakkor otthon a magányban mindenki nézi 😅 és mindenki naprakész belőle 😅
Ne keverd a kétféle "harcot". Az egyik az ukrán, amiből ki kell maradni, mert azon csak szopni tudunk, ahogy le is vezette. Csak harctér szerepünk lenne a két világ közt, hasznunk belőle semmi.
A másik harc - amit bizony vív (vagy vívunk, mi legalábbis, Bogyó meg te nem) - hogy ne bólogató gyarmat legyünk az ejuban, hanem akarattal rendelkező önálló Nemzet. Így, nagy betűvel, mert ezt a libsi odalon sokan nem szeretik...
Miért lenne ciki? A Fidesz-hívők ilyenek - nézz csak körül ebben a topikban. 😂
Múltkor volt linkelve az ellenzék programja. És még az is elhangzott itt, hogy elmegy, de míbű finanszírozzák?
Szóval! A fidesz hasonló programját nem találom sehol! Vagy ők már tudják hogy ilyen államkasszával inkább semmit sem ígérnek, mert még az ígéretekhez is szegények vagyunk? Hol a programjuk? És ha mégis van program, akkor hol, és mibű... Most ugye az orosz kölcsön kilőve, a kínai még esélyes, nincs még egy magánnyugdíjpénztár, eu-tól lófütty... Mibű?
először azt hittem fotosopp, de nem. tényleg győzike is ott vonult a nyájban. fideszhívőknek ez nem ciki?
amúgy is, aki nem nézi, az minimum hazaáruló és mocskos lipsi komcsi 😆 nem kockáztatok 😆
Jó,hát nem szégyen.................. 😂
de amikor olyan vicceseket mond.... 😆
Mondom hogy főni fan vagy. 😂
bevallom csak a Főni beszédét néztem meg, hát alapvetően jó volt 😆
de sosem állja meg, hogy ne mondjon vicceseket... nagyon tetszett, hogy először mindenkit megdícsért, hogy jól harcolnak és harcolni is kell ( a "baloldal" ellen, de hát szerintem ők is azok), majd elmesélte, hogy a béke, a béke, a béke és hogy Széchenyi, Kossuth... '48 a béke...
ha jól emlékszem, a 48-as történetekre, nem a békéről szólt hanem, hogy a szabadságért harcolni kell és a Nemzeti dal, Kossuth nóta stb mind arról szólt, hogy fogjunk fegyvert, harcoljunk magunkért és győzzük le az elnyomást. Kossuth sem kussolt otthon a sarokban, hogy inkább maradjunk ki belőle és a taktikai nyugalom a fontos 😆
Persze nem menjünk más államért háborúzni sehova, de azért ez mókás... a nép, meg tátott szájjal hallgatta, röhögés nélkül 😆
"Itt mindenki hülye?" 😆
A Pesti Srácok is lehozta, hogy a mocskos ukránok (akik mellett kiáll a Főni ugye), tinédzser katonákta akr a frontra küldeni.... hát nem tudják kik voltak azok a Pesti Srácok? Már nem ők, hanem az igaziak... 😆
Óriási...
Szerintem ezekből melyik volt Zoli? 😉 ahogy én látom az egész baloldal, képviseltette magát, szóval most már neked is kötelező, vagy nem is vagy igazi balos 😘
http://youtu.be/CqfZB9egr-k?t=209
Én soha nem jártam pesten sem.
ellenben tuti ottvolt egy szakállas láncdohányos agyhalott liberálnáci pufajkás. 😂
És - veled ellentétben - nem is jár Pride-ra....
Nem hinném hogy a tulipánbútoros peti korrupt lenne. 🤔