Komolyan vicc ez az ellenzéki narratíva.
Most tényleg úgy gondolják az ukrán egy totál demokratikus európai ország?
Ha bevennék az unióba a saját szabályaik szerint rögtön ki is rúgnák őket úgy hogy a lábuk se éri a földet.
Konkrétan a porfolio írja hogy a korrupció és a szakadás államok elleni háborújuk miatt már a sajátjaiknak is elege volt a komikus-bohócból.
elvileg a donyeck ellen tavaszra offenzívát akartak.Meg lűni a civileket ágyúval.ami bad,nagyon bad......... https://www.portfolio.hu/globa...
Jurónyúzon néztem mind2 beszédet... az nem O1G érdekeltség, ugye? 😁
Gondosan ügyeltek rá, hogy zaj rendezvényéről véletlen se mutassanak egy nagytotál képet 😂 szóval nem tudom, hányan lehettek ott. 200-nál több volt, ki látta?
amúgy a zajosnak van pár jó mondata, csak rossz helyen mondja
pl egy kurva zöld nyugati nép még vevő is lenne a spórolásos igékre
nálunk ez kb olyan tett mint beleszarni a szenteltvizes kiskádba
Ennnn?
Te honnan koltod ezeket a hulyesegeket?
Bogyo kepen vannak kevesen.Erre reagalntam.
Erre te kikeresel egy fonis kepet,lemented,es beteszed ide.Foglalkozol a fonivel,szived joga,hisz elvezed.
Utana belokod ezt a hsz-t,hat ez eleg erolkodos izzadsagszagu kerdesnek alcazott probalkozas.Es temaidegen.
Mondjuk megertem,hisz magadbol indulsz ki.
Egy alacsony,kover,oszulo haju ember korul forog minden gondolatod,el se tudod kepzelni hogy masnak nem.Miert? 😂
ÉN AZ EURO 6-TAL HASÍTHATNÉK VÍGAN(MEGHAJLÓS) Az asszony is a villanydákóval(meghajlós) Lehet bogyó az rábaszarintana mert manapság ezek a benzines szarok kétszer olyan ártalmasak mint egy modern dízel(gondolkodós) Aztán lenne is értékük mindjárt ha az autók 3/4-ed részét kitiltanák a környezetvédelmi normák miatt(gondolkodós) Bogyesz könyörögne, hogy a vellanydákót had vehesse meg 12 misiért(fetrengős) hiába 15 alatt nem adnám (fetrengős)
Most tényleg úgy gondolják az ukrán egy totál demokratikus európai ország?
Ha bevennék az unióba a saját szabályaik szerint rögtön ki is rúgnák őket úgy hogy a lábuk se éri a földet.
Konkrétan a porfolio írja hogy a korrupció és a szakadás államok elleni háborújuk miatt már a sajátjaiknak is elege volt a komikus-bohócból.
elvileg a donyeck ellen tavaszra offenzívát akartak.Meg lűni a civileket ágyúval.ami bad,nagyon bad.........
https://www.portfolio.hu/globa...
https://telex.hu/belfold/2022/...
Bevallom, a 200-al alá becsültem, lehetett az 250 is 😂
Gondosan ügyeltek rá, hogy zaj rendezvényéről véletlen se mutassanak egy nagytotál képet 😂 szóval nem tudom, hányan lehettek ott. 200-nál több volt, ki látta?
pl egy kurva zöld nyugati nép még vevő is lenne a spórolásos igékre
nálunk ez kb olyan tett mint beleszarni a szenteltvizes kiskádba
Ertem. 😆
Te honnan koltod ezeket a hulyesegeket?
Bogyo kepen vannak kevesen.Erre reagalntam.
Erre te kikeresel egy fonis kepet,lemented,es beteszed ide.Foglalkozol a fonivel,szived joga,hisz elvezed.
Utana belokod ezt a hsz-t,hat ez eleg erolkodos izzadsagszagu kerdesnek alcazott probalkozas.Es temaidegen.
Mondjuk megertem,hisz magadbol indulsz ki.
Egy alacsony,kover,oszulo haju ember korul forog minden gondolatod,el se tudod kepzelni hogy masnak nem.Miert? 😂
Végülis 😂