úgy gondolom minden egyes ember aki idejön OKMÁNYOKKAL hogy a rendszer kibaszik vele felülvizsgálják az ügyét
a sok söpredék meg csak azért jött meg telibeszélték a fejüket hogy itt a kánaán és minden is ingyen van
a németek meg nagy gecik, terv szerint kiválogatták volna a java népet( mert volt köztük képzett ember is) a söpredék meg mehet máshová, így másik államnak van gondja de a német terméket is veszik a migránsok szóval a német gazdaság jobban pörög
de ha ilyen geci nagy migráns párti vagy miért nem fogadsz be legalább egyet? eteted-itatod veszel neki ruhát meg telefont, kényelmes ágyat meg amit csak szeretne
az eu-val a terhelés miatt és a menekültekkel. közel sem mindenki gazdasági migráns volt. az a baj, hogy még az alapvető jogi szabályokat sem tartottuk be, erről papírja is van orbánéknak. ha érdekel, küldök linket.
"A kérdésed alapján te nem" a kérdésre válaszolj, sértegetés helyett... "A Nemzetségnek semmi köze ahhoz, hogy a Nemzet miféle szövetségeket köt, ill. miféle szövetségeknek tagja." az önállósághoz elég sok köze van, nem?
ja és a kedvencem az hogy ki milyen bonyolultnál bonyolultabb módon köti fel a horgot
zsugorcső kis karika, nagy hurok babámfasza minden van 😂
én meg kb úgy kötöm meg mint ezelőtt 30 éve, csak akkor csomót kötöttem a szabad végére a fonottnak most meg hurkot a bojlinak
nem érdekel ki hogy horgászik, én a vizeket nézem, meg a környezetet, meg azt hogy milyen halakat fogtak
bojlis műsor amúgy is alig van, mostanában szinte mindenki a féderrel buziskodik
igazándiból alig van mit nézni
20 éve még volt egy csomó tök jó természetfilm, most már ezek is egy szenzációhajhász irritáló műsorok lettek amiben mesterséges feszültségkeltés van csak, ráadásul 10 perc műsor 5 perc reklám
minden teli van egyre gagyibb reality sóval, teljesen mindegy milyen témában
mostanában már a fishing&hunting csatorna is egyre nézhetetlenebb
van 100+ csatorna a tévében de nincs mit nézni
Pedig rengetegen nézik ezeket a szarokat (és biztos nem mind Fidesz szavazó 😁) http://brandtrend.hu/nezettseg
nagy néha unalmamban szoktam ilyen adatokat böngészni - egészen elkeserítő, ill. sajna várakozásomnak megfelelő ☹️
az első kettő valóságsónak csúfolt vakamit néztem, inkább a nej nézte de ha zörgött a tv akkor odanéztem jópárszor
de ezektől a táncos énekes műsoroktól kivan a faszom, amikor nagyon megunom alkor elkezdek fenyegetőzni hogy hozom a fejszét és szétverem a tévét, utána egy ideig nem nézi az asszony ezeket a szarokat
a másik amit nagyon utálokvsz exatlon, főleg a palik volt olyan irritáló hogy mindenkit megvertem volna ha hallom
Na látod, ez az effektus, amiről beszéltem 😂
Nyilván a Jelenlévők közül senki se nézi győzikét, VV-t... 😂 - és még olyannal se találkoztam, aki elismeri, hogy nézi... pedig sokan nézik.
"Azért az nem megy sehol sem hogy az előnyöket élvezzük, a hátrányokból nem kérünk!" pedig orbánék erre játszanak. a migrációs válság idején is megmutatkozott már, micsoda szolidáris bagázs.
Amúgy ki szeretne az ukránok mellett harcolni? Azért volt csúsztatás a beszédben pl. ez is! Tudtommal nem kart senki háborúba menni. Egyedüli amit azóta is hangoztatnak hogy "mert a zajos mit mondott"! Semmit! Nem akart katonákat/fegyvereket küldeni!
NATO tagok vagyunk! Ha ott azt mondják menni kell, mert más NATO-s országot veszélyeztet putyin, akkor menni kell... Ezért vagyunk egy bizonyos szövetségben! Azért az nem megy sehol sem hogy az előnyöket élvezzük, a hátrányokból nem kérünk!
"önálló Nemzet" - két megjegyzés: 1. nato, eu és még ezer nemzetközi megállapodás miatt nem létezik olyan, hogy önálló nemzet. 2. ki tartozik a nemzethez szerinted?
a sok söpredék meg csak azért jött meg telibeszélték a fejüket hogy itt a kánaán és minden is ingyen van
a németek meg nagy gecik, terv szerint kiválogatták volna a java népet( mert volt köztük képzett ember is) a söpredék meg mehet máshová, így másik államnak van gondja de a német terméket is veszik a migránsok szóval a német gazdaság jobban pörög
de ha ilyen geci nagy migráns párti vagy miért nem fogadsz be legalább egyet? eteted-itatod veszel neki ruhát meg telefont, kényelmes ágyat meg amit csak szeretne
zsugorcső kis karika, nagy hurok babámfasza minden van 😂
én meg kb úgy kötöm meg mint ezelőtt 30 éve, csak akkor csomót kötöttem a szabad végére a fonottnak most meg hurkot a bojlinak
bojlis műsor amúgy is alig van, mostanában szinte mindenki a féderrel buziskodik
20 éve még volt egy csomó tök jó természetfilm, most már ezek is egy szenzációhajhász irritáló műsorok lettek amiben mesterséges feszültségkeltés van csak, ráadásul 10 perc műsor 5 perc reklám
minden teli van egyre gagyibb reality sóval, teljesen mindegy milyen témában
mostanában már a fishing&hunting csatorna is egyre nézhetetlenebb
van 100+ csatorna a tévében de nincs mit nézni
http://brandtrend.hu/nezettseg
nagy néha unalmamban szoktam ilyen adatokat böngészni - egészen elkeserítő, ill. sajna várakozásomnak megfelelő ☹️
de ezektől a táncos énekes műsoroktól kivan a faszom, amikor nagyon megunom alkor elkezdek fenyegetőzni hogy hozom a fejszét és szétverem a tévét, utána egy ideig nem nézi az asszony ezeket a szarokat
a másik amit nagyon utálokvsz exatlon, főleg a palik volt olyan irritáló hogy mindenkit megvertem volna ha hallom
Nyilván a Jelenlévők közül senki se nézi győzikét, VV-t... 😂 - és még olyannal se találkoztam, aki elismeri, hogy nézi... pedig sokan nézik.
NATO tagok vagyunk! Ha ott azt mondják menni kell, mert más NATO-s országot veszélyeztet putyin, akkor menni kell... Ezért vagyunk egy bizonyos szövetségben! Azért az nem megy sehol sem hogy az előnyöket élvezzük, a hátrányokból nem kérünk!