Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Alapvetoen a kornyekedet erinto ket dolog tuti 4 evet csuszni fog.
A paks hid minimum 3evet,paks2 10 et,azt nem ered meg,az 51 es felujitas is minimum 2 de amilyen gyokerek abban a ciklusban el se kezdik.
Ezt elore mondom.
Es tudom,te a kodos elmedben ugy gondolod jobb lesz,gyorsabb meg nem lopjak el.......
De ahogy neztem az onkori beruhazasokat mind lassabb dragabb es korruptabb.
Agica tuti benne volt a molnar csacsi ugyeiben nyakig. 😆
ha a közösség érdeke a szar kocsim lecserélése akkor olyan feltételeket kell teremteni hogy le tudjam cserélni akkor amikor az érdek megkívánja
nem tiltakozom én az új hipiszupi euro 72-es norma szerinti új kocsi ellen sem, de nincs rá szükségem
szóval ha a 15 éves egyterű helyett tesla terepjárót kell venni közel azonos árban akkor megteszem a közösség miatt
a buzikat én sem értem mi a fene bajuk van, a múlt rendszerben azért üldözték őket valamilyen szinten, egy jó ideje nagyjából senki sem foglalkozik vele egy bizonyos iq felett, ha neki ez kell tegye, de a felesleges hülyeségek nélkül
amúgy biztos van ennek oka csak még nem tudatosult bennünk, mert ez hogy ennyire tolják a buziságot nem lehet véletlen
Azt nem, de Ágicával elbíbelődnék szívesen! 😍
Nem, az elvakultat azert mondjak, mert a kenyelem, csoringerseg miatt a tobbiek keptelenek elfogadni a masik elveit.
Szep elv. Csak amig te egy kozossegben elsz, eleg sok mindenben a masik buborekjaba lepsz, ami amugy nem nagy baj, mert szokasban vagy torvenyben ez szabalyozva van, nem kis reszben azert, mert maskeppen nem mukodne semmi.
De amikor valaki atlepi ezt, arra vagy a torveny, vagy a karvallott lecsap. Pl. amikor a buzik es ratyik tulzasba viszik a semmitero szar eletuk mutogatasat.

Te is orulhetsz a magad altal nevezett lommal, mert az neked jo,ez addig megy, amig egyszer megnezik mondjuk az emissziojat... Mert ez a kozosseg erdeke.

De ne kezd el irni az Astra jo dolgait, mert amugy is elhiszem es csak pelda volt.
Te zkarpatot is leszopnad ezet! 😂
Mutass kormanyzokepes alternativat. 😄
Elvei mindenkinek vannak.
Csak van aki tiszteletben tartja a másikét.
És Van, aki elvakult.
nekem egy elvem van: élni és élni hagyni
pl nem érdekel hogy az orbán klánnak ezer milliárdos vagyona van, az sem érdekel hogy a polgármesterünk a szennyvízprogram keretéből vett új autót, az sem érdekel hogy a menzáról kimérnek még 50 adag kaját plusz pénzért stbstsb
addig amíg nekem nem lesz rosszabb, és egy kiszámítható jövőképem van addig én elvagyok magamban mindenféle lázadozás nélkül
szóval ha a lom asztrát le tudom cserélni 25 évesen egy kevésbé lom 10-15 éves egyterűre mindenféle különösebb megterhelés nélkül addig nem érdekel hogy a világban mindenki 20+ millás kocsikkal jár
Mert meg nem azon mulik a valasztas.
Nnna azért még nem adtak zsömlét a boltban 😂
Mert nincsenek elveid.
Ez a gyakorlati resze volt, ahogy irod. Mi denkeppen az ingyen sor-virsli lebegett a szemuk elott, de mondjuk jol el is homalyositotta azt.
Orban az osszes baloldali (-nak nevezett) erteket a nep koze dobalt, egyszeruen ellopta a showt.
Mar csak a szimbolumok hianyoznak.
én teljes mértékben az ellenzék terve mellett lennék, a vityusz már nem az aki mondjuk 10 éve volt, bár az irány nem rossz csak sajnos ebben a végletekig elbuzuló liberális fasz világban annyira kilógunk hogy emiatt szív az ország mindig
szóval nem bánnám egy percig sem ha eltűnne a közéletből
de
mivel egyetlen értelmes ember nincs a másik oldalon(ezt sem értem hogy lehet) nincs kire lecserélni
ez a mindenáron csere kb olyan mint ha én mindenáron ki akarnám dobni a fos astrát mert besokalltam vele aztán inkább gyalog járok meg kézikocsin tologatom a cementet a tüzéptől az udvar betonozáshoz
szóval ha nincs jobb attól ami van addig a cseréről értelmetlen gondolkodni
amíg a baloldal ilyen csak és kizárólag egyéni érdekeket néző lófaszjóskákból áll addig a kudarc borítékolható
Nnnnna… kihalt a topic? Mindenki a Fidesz pride-ra készül? 😂
Az ellenzék sem feltétlenül " a Zajosban" hisz - hanem a kormányváltásban.
Ha a tárgyilagosság számítana csak, a Fidesz sem nyerne több választást 😂 de nem így van, úgyhogy élünk tovább úgy, ahogy lesz és kész 😂
Pont ezek a legelvakultabbak.Aki egy picit is targyilagos nem hisz zajosban,csak hallgatni kell a beszedeit. 😆
az már a múlt. most katika és klárika együtt hozza el nekünk a szép újvilágot
ha anno a bohóc feri fel lett volna kötve egy villanyoszlopra mostanra már sokkal jobb lenne a helyzetünk
a vityusz se úgy viselkedne ahogy most mert tartana attól hogy neki is fújna a szél a talpa alatt
na de mivel jogállamiság vagy mi a fasz van ilyen sosem lesz, nekik joguk van megszopatni mindenkit mi meg jog szerint szopunk is
Hadd higgyen… engem nem zavar, csak ne legyen elvakult. Az elvakultság sokkal rosszabb, mert ott nem számítanak az észérvek 🙃
A puzsér es a lukácsi tuti vallasosan hisz a messisban.
Es hat peterunk is tuti meggyozodesesen hisz sajat magaban. 😆
Szerintem zajosban senki nem hitt csak annyira utálják kúrcsányt, hogy a feleségét sem akarták hatalomba segíteni akik szavaztak pedig ő volt a legnépszerűbb, de ez egy jó lecke volt neki is, inkább visszahúz brüsszelbe......feltéve, hogy tényleg szavazás volt.