bogyó baszki nagyon kihúzod magad a kalocsai mutyi véleményezés alól
pedig a kedvenc pártállásod tagjáról van szó
te hiszel benne hogy ők jobbak mint az o1g, a hit még mindig erős?
"Másrészt szerinted ha tele lesz a nyugat és " - ehhez nekünk nincs sok közünk, befolyásunk pedig még kevesebb. ahogy írtam, nem voltunk célország, akkor sem és most sem kell muzulmán inváziótól tartani. "nekünk vannak gyermekeink és normális jövőt szeretnénk rájuk hagyni!" hát, kinek mi a normális. 50 évvel ezelőtt más volt normális, mint ma. ahogy 50 év múlva is más lesz. a jövő is változni fog, ahogy az értékek is. remélhetőleg az isten, haza, családból isten eltűnik, a haza jelentősége pedig a globalizmus miatt csökken a fejlett világban. ami szerintem nem baj. a család remélem megmarad.
A második pontig olvastam!
Arról miért nem beszél egyetlen kibaszott szakértő sem, hogy mind a vörösterror, mind az ÁVH a zsidóknak köszönhető!
A kommunista forradalom kitervelői, végrehajtói, a jew yorki bankártól jött távirat, hogy végezzék ki a cári családot, ésatöbbi!?
Magyarozni, fehérezni az megy , a tények meg hülye!
Jasszer Arafat mondta egyszer: "Akár a németekkel, akár a franciákkal vagy az amerikaiakkal tárgyalok, az asztal túlfelén mindig zsidók ülnek"
Épp ideje volt... ez egy agyhalott hülye, ráadásul a most született gyerekét is hátra hagyta csak hogy gyilkolászhasson kedvére. Szerintem élvezte a vadászatot, hát most levadászták...
de ugye felfogtad, hogy háborús helyzet idején a stabil valutákat keresik. spoiler: a forint nincs köztük. a mostani visszaerősödés tartósságáról pedig senki nem tud semmit. a forint az elmúlt években is viszonylag nagyokat ingadozott, 10-20 forintos változások nem voltak ritkák. a tendencia pedig tudjuk melyik irányba mutatott...
Mondjuk en ezt a haborus mediahajcihőt kurvara nem ertem.
Annyi jozan emberi mertekkel titkos infot kopnek be a netre hogy csak kapkodom a fejem.
Kezdve a fegyverszallitmanyok utvonalaival,most meg ez az uberbrutal mesterlovesz (szerintem agyhalott) bejelenti megy segiteni az ukriknak.De folyamat bejelentkezik,kepeket posztol hogy honnan,mikor erkezik. 😱
Baze,erre meg nem erositett hirek szerint raszakitottak a poklot 35 cirkaloraketaval.
Ez a barom nem siri kussban kene hogy ott legyen? 🤔 https://mandiner.hu/cikk/20220...
Most láttam, hogy a napi 2000 azaz kettőezer dollárt kereső zsoldosokból vagy 180-at lebombáztak a muszkák 😂, az a pár aki túlélte meg sír, hogy "itt lűnek" 😆
Volt egy kanadai mesterlövész is, valami Wali, aki állítólag a világ legjobbjaként volt számon tartva, őt 20 perccel a színrelépése után likvidálták! 😅
Nem, nem ruszki forrás, hanem az egyik túlélő zsoldos nyomta, menekülés közben 😁
Te akkora kretén vagy, hogy a fal adja a másikat!!
Egyrészt mi a tökömnek kell európába muzulmán?
Másrészt szerinted ha tele lesz a nyugat és ugyanolyan putrit csinálnak belőle mint ahonnan jönnek, hová a faszba fognak tovább menni?
Tudom, hogy sok "felelősen gondolkodó" liberális gyík nem kultiválja a gyermekvállalást, de nekünk vannak gyermekeink és normális jövőt szeretnénk rájuk hagyni!
Profi pr. video.Nem kerdeses hogy az ukran megtolva nyugati sajto hatszellel tokeletesen lehet "kurvaeros" kepeket betenni cikkekbe.
Most legyszi kotorj elo ukran tuzersegi tamadast a donyeck medencebol 15-16 kornyekerol.
Vagy azt leszarja a nyugati media?
Meg te?
ez a lényeg a hinta......
de ugye felfogtad hogy "magától" nem mozog ennyit a forint, és attól meg végképp nem hogy 2 idegen ország háborúsat játszik
ez kb olyan mint a faluban 2 cigó falka összeverekedik és a sarki kisboltban emiatt 30 forinttal drágábban adják a tejet meg a kenyeret
akkor nem kellene feljelentést eszközölni rágalmazásért?
pedig a kedvenc pártállásod tagjáról van szó
te hiszel benne hogy ők jobbak mint az o1g, a hit még mindig erős?
Arról miért nem beszél egyetlen kibaszott szakértő sem, hogy mind a vörösterror, mind az ÁVH a zsidóknak köszönhető!
A kommunista forradalom kitervelői, végrehajtói, a jew yorki bankártól jött távirat, hogy végezzék ki a cári családot, ésatöbbi!?
Magyarozni, fehérezni az megy , a tények meg hülye!
Jasszer Arafat mondta egyszer: "Akár a németekkel, akár a franciákkal vagy az amerikaiakkal tárgyalok, az asztal túlfelén mindig zsidók ülnek"
https://index.hu/velemeny/2022...
Annyi jozan emberi mertekkel titkos infot kopnek be a netre hogy csak kapkodom a fejem.
Kezdve a fegyverszallitmanyok utvonalaival,most meg ez az uberbrutal mesterlovesz (szerintem agyhalott) bejelenti megy segiteni az ukriknak.De folyamat bejelentkezik,kepeket posztol hogy honnan,mikor erkezik. 😱
Baze,erre meg nem erositett hirek szerint raszakitottak a poklot 35 cirkaloraketaval.
Ez a barom nem siri kussban kene hogy ott legyen? 🤔
https://mandiner.hu/cikk/20220...
https://index.hu/kulfold/2022/...
Volt egy kanadai mesterlövész is, valami Wali, aki állítólag a világ legjobbjaként volt számon tartva, őt 20 perccel a színrelépése után likvidálták! 😅
Nem, nem ruszki forrás, hanem az egyik túlélő zsoldos nyomta, menekülés közben 😁
Egyrészt mi a tökömnek kell európába muzulmán?
Másrészt szerinted ha tele lesz a nyugat és ugyanolyan putrit csinálnak belőle mint ahonnan jönnek, hová a faszba fognak tovább menni?
Tudom, hogy sok "felelősen gondolkodó" liberális gyík nem kultiválja a gyermekvállalást, de nekünk vannak gyermekeink és normális jövőt szeretnénk rájuk hagyni!
Most legyszi kotorj elo ukran tuzersegi tamadast a donyeck medencebol 15-16 kornyekerol.
Vagy azt leszarja a nyugati media?
Meg te?
de ugye felfogtad hogy "magától" nem mozog ennyit a forint, és attól meg végképp nem hogy 2 idegen ország háborúsat játszik
ez kb olyan mint a faluban 2 cigó falka összeverekedik és a sarki kisboltban emiatt 30 forinttal drágábban adják a tejet meg a kenyeret
https://bennfentes.net/2022/03...