Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én az összeset nézem.......ha csak egyfélét néznék egyoldalú lennék és én szeretek lapjára fordulni. 🙃
Csak jelzem,miafasze kell TÉVÉT nezni?
Most éppen komment háború megy az ukrik és a bolsik között, hogy a bolsi rakétatámadás hány embert ölt meg… a bolsik szerint 5x annyit 😂
Mi rendszeresen nézzük, csak nem kapcsoljuk be. ✌️
Én nem hiszek abban, hogy valaki bal-vagy jobboldali. Az, hogy bizonyos esetekben a véleményem megegyezik valamelyik beskatulyázott párttal, az egy dolog.
Az sem igaz, hogy valahová, valamilyen értékrendnek elköteleződik valaki, ilyent csak a lelki nyomoroncok tesznek. Kizárt, hogy egy egyén fullban megegyező véleménnyel legyen bárkivel, egyénnel-párttal.

Én bizonyos esetekben olyan szélsőségesen liberális vagyok, hogy azt már kőkonzervatívnak is lehet nevezni, nem árulok el nagy titkot azzal, hogy én MINDENT megengednék mindenkinek, egészen amíg másnak nem fáj, de azt viszont minden következményével.
Én leszarnám, ha valaki 5 év után menne nyugdíjba, kiszámolnám, hogy jár neki mosogatónőként 5 év után 11200,- forint nyugdíj és mehet. Viszont a nyugdíjhoz köthető egyéb kedvezmények az elfogadható maximum évek arányához igazodna, vagyis teszem 43 év / 5 év, azaz, minden nyuggerkedvezmény nyolcadát vehetné igénybe.
Mindenki szívhatná, ihatná, zabálhatná, szúrhatná, de csak a saját, 100% ellentételezéséért a kórházban.
Mehetnél te a motoroddal 50 helyett 200-al, annak minden ódiumával, akár a leszármazottak kárára, és nincs a kis pulya nevére íratva a vagyon, mert a Freelac prezident akkor is vinne mindent kárpótlásul, ha nem elég a gyerek, akkor az ükunoka kárára is.

Nem tudsz megfogni, nekem részleteiben kialakult világképem van, nehezet nem tudnál kérdezni.
Persze könnyen teszem mindezt, teljesen szabálykövető vagyok, a gumiszabályokat sem feszegetem a határig sem.
Ha van a televíziózásnak legalja, az a TV2 😂 mondjuk vagy 2.5 éve nem nézzem tv-t, lehet mar javultak 😂
A tv2ő sokkalta jobb! 😅
Oszt mar elfoglaltak moszkvat az ukrik? 😂
Épp ráértem YouTube-on nezelődtem, aztán volt benne Kijev ostroma, meg Anonymus is… hat raklikkeltem…. 😆
Csak jelzem,miafasze kell M1 hiradot nezni? 😆
Csak jelzem, hogy az M1 híradóban látottak alapján, a kormány szerint te baloldali vagy 😂
Ha az egész mondatomat próbálod értelmezni, akkor - bár nem írtam konkréten - de próbál hülyének nézni.
Ezért írtam, hogy az elmentett weboldalak, a gugli- vagy akármilyen kereső segítségemre van, hogy a baloldali túlsúlyú média ha annak is néz, azért ne sikerüljön neki.

A szórakozás meg nem ez, a szórakozás meg az, ahogyan a számomra elfogadható média megnevetettet pl. a lenti videóval, hogy életre kelt a halott.

A tolvaj ballipppppsi média meg azzal, hogy azt mutogatja, hogy a német, és valóban ratyi buzeráns szocdem "férfi" kifesti a körmét kék-sárgára.
És ezzel amúgy valóban le van tudva az ukránok melletti kiállás, hazamegy a buzeráns az orosz gázzal fűtött lakásába, bekapcsolja az orosz gázerőműben (részben) termelt árammal működő laptopját, kiönti a már kifizetett Stolichnaya vodkáját tiltakozásul (amúgy szerintem áttöltötte és csak víz van benne, mert német buzik azok már csak ilyenek) és boldogan fekszik nigger buzi férje mellé (a férfi), hogy most aztán jól megmentette a világot.

És szórakoztat, hogy hogy a fősodratú azt harsogja, hogy embargózzuk az orosz mindent, ja, a gázt azért ne, az olajat azért ne, az uránt azért ne, a SWIFT nekünk is fájna így azt mégse, nem baj a véres olaj venezuelától csak jöjjön, most jó lesz az iráni atomalku csak jöjjön az olaj, nem baj ha tömeges kivégzések vannak szaúd-arábiában csak jöjjön az a véres olaj, az is elég a GMC teherautóban, sőt!

és nevetséges, hogy rakéták a terrprista kiképző központra, de nem is halt meg senki bebebeee, de itt a fénykép, ja de mégis, de azok nem is terroristák voltak, hanem csak rendes emberek akik a gonosz oroszak ellen jöttek...

Hát ezek nevetséges dolgok, hegy ezzel és ilyennel akarnak megvezetni.
Írtad, hogy a többség a médiában hülyének néz.
Engem ez nem szórakoztatna.
Bosszantana.
De nem vagyunk egyformák.
Persze.
Mit kéne tennem? fotelforradalmárként felhívnom a figyelmét mindenkinek, hogy mennyi sóhaj és nyögés száll az ég felé tőlem keletebbre?
A lényeg, hogy téged ezek után is szórakoztat. 👍️
De hát ha egyszer... csak van, aki számomra viccesen teszi, de sajnos a többsége úgy, hogy engem közben hülyének néz, mintha nem lenne a gugli a barátom, nem gyűjteném évek óta az írásokat, és nem lenne emlékezetem.
És tudja
Már megint mindenki buzi. 😆
Megint ez a buzi média.
Hát te nem nevettél a video nézése közben?
(Miközben persze a tudatod közölte éneddel, hát igen, hát igen... megint ez a buzi zelenszkij...)
Na, nincs kedvem visszalapozni a link miatt, de a hazug nigger története a biztosan és előre kijelenthető módon folytatódik, a büdös nigger szerint azért kapott börtönt, mert nigger. de csak azért.

https://www.tmz.com/2022/03/12...
Ez milyen információ?
És ebben mi lehet szórakoztató?
Figyelj, van direkt információ meg indirekt. Az egyik a hülyéknek szól, a másik pedig az értőknek. De azok legalábbis - az ilyen megvalósítás mellett - szórakoztatják is az értőket.
Pedig morzsafogú norbika ápdételte. 😆