Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Te nagyonhulye,te szavazatoddsl jutnak a kormanyba,baromallat.
Veluk putyin is. 😂
Ugyanugy mint a korrupt kalocsai dk-s. 😂
Nem, de nem.is.annyiért mint ha usábol hajóznák ide neked. Az meg hogy itt mit tettek tönkre, a politikusainkon mulott leginkább. És most is rajtuk fog.
Nekem nem a Jobbik hiányzik bazmeg, hanem az Orbán-féle csőcselék bukása.
Nem gondolnám hogy bevetnék de elég egy idióta hozzá.
A kbaszott jobbikkban meg nyakig ott volt a Kgbela,azok meg a masodik legerosebb part a moslkban te idiota.
Ennyire tyukagyad van? 😂
Fasz kivan hogy azt se latod ami kiuti a szemed.

https://telex.hu/belfold/2022/...
A szövegértés nem igazán megy!
Te is ezt mondod, amikor le akarsz szamolni azzal, aki nem fuj veled egy kovet, mar megbocsass.
Á, semmi. A történelmünket párszor tönkretették, és most is ezen igyekszenek a hazai követőikkel együtt. A benyát, áramot meg nem ingyen adják ők sem, sose adták...
Ha a duplája, akkor is egy alatt van a százas skálán az én értékrendemen alapuló pontozás szerint.
Oszt most hol van jobboldali kormány baszdki??
Mert én az izraelin kívül egyet sem látok!!
Mert mi.baj az.oroszokkal? Orosz gáz mellett oroszbatomból.nyert árammal orosz benzint tankolva irkálsz hülyeségeket.
Aszongya minden jobb, mint a demokrácia.
Értem: csodálkozol, hogy jobb oldalon vannak normális gondolkodású emberek is. Elhiszem hogy meglep a dolog. 😆
Ha nem vagy ruszkiimádó, akkor mégis miért véded őket úgy, mintha a legjobb barátaid lennének (élükön a Putlerrel), igen kevéssé tisztelt antiszemita fórumtársam? Tán szerinted annyi jót tettek a világgal, különösen kis hazánkkal a történelem során, hogy rászolgálnak?
Egyenlőre még nekem is. De sanszosabb mint mondjuk egy,éve volt.
A vicc az hogy a zajos az allitasai szerint jobboldali kereszteny es konzervativ.
Ez a hulye meg liheg erte es szektatag,
A kocsog DK-s kalocsai meg egy rothado korrupt szemetlada de ez a hulye azert is liheg. 😂
Vicc az ember. 😂
Húz a tököm, én annak örülnék ha kiirtanák egymást!
Az viszont tény, hogy jelen pillanatban nem az exkgb-st tartom a főgonosznak és szart sem hiszek el egyik félnek sem, bár az is beszédes, hogy a ruszkik agyon vannak hallgatva, az ukrán cirkusz meg gyakorlatilag premierplánban megy!
De itt nincs olyan, ezeknek valakit imádni kell, mert kolomp nélkül egy tapodtat sem tudnak menni!
A jobboldal az oroszok mellett áll - csak kussol, nem meri kimondani, mert letörölnék érte a föld színéről is őket a nemzetközi porondon.
Ha meghalnak az alattvalók, akkor nem lesz ki fölött uralkodni. Lehet üldögélni pár évet az atombiztos bunkerben, lejárt szavatosságú Globus konzervet zabálva....
Sok minden zavarja az álmom, ez mondjuk az ezerből az utolsó öt között van.
Most viszont a söpredék bal ejtette ki. A jobb oldal távol marad.
Normális keretek közt nincs is sok esélye. Amerikának mindegy hány atomot pukkantanak eurázsiában szét, a vesztét érzőnek megint mindegy, a cé meg a totalitárius hatalom megszerzése annak megint mindegy ha ezen.mulik.
A Donhoz is egy jobboldali kormány küldte a magyarokat meghalni - pedig ahhoz se volt sok közünk.
3 masik hozzad hasonlo idiotaval egyutt.
Zajos megmondta hogy telekocsi kell,szoval cipelhetsz meg egy rakat bagobűzos faszkalapot. 😂
Aha, csak olyan.sose volt most meg csirájában se látszik annak amit annyira magasztalsz. Haggyadmá,.markyzaj....egy idióta hazudozó báb. Már vitte volna háborúba a magyarokat is, pont mint a donnál......