Szerintem azt európa már rég hozza. Ideje lenne másoknak is felzárkózni. Ne európába szopassuk a pár éves dízeleket hanem szabályozzuk kicsit ázsiába azt a sok millió 2t szemetet meg a katalizátort sosem látott szemetet.
kb 10x írom le nekem nincs problémám
ami meg van az más természetű.... lassan 50 leszek és már nem fér bele egy gyors menet a barátok közti reklámblokkba
Akkor gyorsan add el, realizáld a hasznot - kár, hogy az 5 millád reál értéken már kevesebbet ér.
A 2015-ös Vitaránk 4,3 volt, most kapnék érte azonnal 4,8-at - akkor jó vagyok? Számszakilag igen, de új autót abból a 4,8-ból közel se tudnék venni. Az új 6 lenne, szóval mégis került nekem az autó 1,7-be - és a Vitarák legendásan ártartók.
nekem napról napra csökken az értéke, csak nem tudom még mit kezdjek vele
peca cucc nem kell már, motor-robogó vétellel még nem tudom mi lesz szóval egy ideig még penészedik
1 millát meg nem tudok hova befektetni mert ilyen kis pénzért csak szopás a befektetés
Nem tul nagy ilyen keves szavazonak? 😆
Gyenge pillanatban, még gombóc is lenne a torkomban a sajnálattól. 😂
Az sem javít a helyzeten, ha valaki az emberek szemébe nézve, cinikus mosollyal hazudik és tagadja.
ami meg van az más természetű.... lassan 50 leszek és már nem fér bele egy gyors menet a barátok közti reklámblokkba
le mernek ilyet írni egy feribohóc képhez hogy tisztesség?
Pl. eleve nem kéne olyant vennünk a föld túlsó oldaláról, amit itthon is elkészülhetne.
De én erre se vagyok túl büszke.
A 2015-ös Vitaránk 4,3 volt, most kapnék érte azonnal 4,8-at - akkor jó vagyok? Számszakilag igen, de új autót abból a 4,8-ból közel se tudnék venni. Az új 6 lenne, szóval mégis került nekem az autó 1,7-be - és a Vitarák legendásan ártartók.
peca cucc nem kell már, motor-robogó vétellel még nem tudom mi lesz szóval egy ideig még penészedik
1 millát meg nem tudok hova befektetni mert ilyen kis pénzért csak szopás a befektetés