Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Aha.
Csak úgy hirtelen, hogy mit csinál egy miniszter, de ha mégsem, akkor miért bántsák a buzikat. Nem meleg, az a lábos esetleg, hanem buzik. Ratyik, köcsögök esetleg.
te kérdezted - mondom megint - hogy volt-e már hasonló, hogy egy miniszter személyeskedik.
Hajjaj.

(Szarul provokálsz.)
Olyan embereknek mutatott meg folyamatban levő "ügy" anyagait, amire nem volt felhatalmazása. A cél a lejáratás volt, pedig ha törvénysértés volt az anyagok között, akkor azt a megfelelő hatósághoz kellett volna bemutatnia.
A pikantériája, hogy "ismeretlen" személyek eljuttatták dávid ibolyához (róla szólt a lehallgatott beszélgetés), hogy éket verjenek a komcsik az ellenzék közé.

Ez tipikusan bolsevik módszer.
Még mindig megy a propaganda? 😂
Ha kijelentem hogy a világ összes bűne az ember felegyenesedése óta a fidesz bűne megpihiztek egy picit? 😂
szerintem egy értelmes ember nem itél el azért egy meleget mert meleg, az hogy nem barátkozik vele esetleg nem keresi a társaságát ez nem kirekesztés és nem a tolerancia elutasítása, hiszem a nem melegekkel is meg lehet ugyanezt tenni
az embereknél az bassza ki a bisztosítékot amikor harcolnak a nem létező jogaikért, hiszen minden jog megilleti őket amit egy nem meleget is
de nekik plusz jogok kellenének, és ez azért bassza a nép csőrét
ráadásul olyan módon követelik ami ismét felháborító
de hogy jön ez a mostani ügyhöz, ahol egy magyar miniszter beleáll egy konkrét magyar vállalkozóba, aki nem a NER része és nem hunyászkodik meg döbrögiék előtt? konkrátan őrizetbe vették, de nem tört meg. ki tudja, hány vállalkozó adta már el kényszerítésből a cégét a NER-nek?
Régebben a melegeket gyilkolták azért, mert melegek. A mai társadalomban is vannak olyanok, akik megtennék. A cél az, hogy olyan társadalom alakuljon ki, ahol elfogadják a más embereket is. Nekem ezzel semmi bajom. Szerencsére nem a bibliai törvények szerint élünk, sőt ma az az extrém, aki a szerint él. A toleranci aés a másság elfogadása nélkül visszatérnénk a sötét középkorba, mi nem lehet a célunk. Elég átnézni egy két teokratikus országba, mi megy ott. kösz, nem.
Ha jól emlékszem, pont a Fidesz szövetségeseit, az MDF-es vezetőket ítélték el, Szilvásyt pedig azért vonták gyanúsítás alá, mert bevitte a felvételeket a nemzetbiztonsági bizottság elé, ahol Fidesz tagok is voltak es ők jelentették fel magántitok megsértése miatt, mert bár nem vitatták a felvétel eredetiségét, de egy zárt bizottsági ülésen megmutatta azoknak, akiknek pont ilyen ügyekkel kell foglalkozni…. Felmentették… Dávid Ibolya meg Csányihoz vitte be, vagyis eleve bűntényt követett el, ezért a bíróságtól megrovást kapott 😂 Vagyis Szilvásy nem szólalt fel egy cég ellen sem, hanem megmutatta a Fideszeseknek mi történt, hogy lehallgatták őket, de nem az ő utasítására, ezért került bajba 😂
pontosan melyik magyar vállalkozó lejáratásáról volt szó? (piacszerzési céllal...)
https://mandiner.hu/cikk/20210...

A Yelon a Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány programja.

https://www.google.hu/search?q...

Csak beleolvasni érdemes.
Én? Te kérdezted, hogy volt-e példa ilyenre.
Te normális vagy?
"Öt újság is valótlanul állította, hogy LMBTQ-propagandát végez a Hintalovon Alapítvány az óvodákban"
https://telex.hu/belfold/2021/...
Meglepődött valaki, hogy a fidesz házimédiája ismét hazudott? Náluk az az alap.
Ezt hívják terelésnek. Válasz helyett próbálsz egy ellenoldali üggyel előhozakodni. Szilvásyt amúgy felmentették a vádak alól. De ott pontosan melyik magyar vállalkozó lejáratásáról volt szó? Vagy miről szól az analógiád?
Aha, amikor az elmebeteg szilvásy testvére, a másik gyagya szilvásy miniszter és az UD Zrt ügye.

Köszönöm taps nem szükséges, te egyes, leülhetsz.
(Szarul provokálsz.)
akkor inkább fizesd ki a 2 napi melóra a 2 havi munkabéred 😁
végülis így legalább nem ér plusz stressz
amúgy felragasztani a hungarocellt, lehálózni, egy soron lekenni ragasztóval+megcsiszolni nem egy nagy feladat, igazándiból ha van egy kész fal el sem lehet rontani, utána jön a mester egy soron még megragassza ha kicsit nem voltál teljesen ügyes majd színezi
én az alapozásig megcsináltam, a szín is ment volna csak ahhoz egy ember nem elég mert gyorsan szárad és foltos lett volna, de pl az ablakok körül más a szín ezeket én csináltam
igaz én a focin kívül mindenhez is értek, genetikailag 😉
Ja, a másodállásosok is akkor dolgoznak......én sem állok neki szigetelni meg gyakorlatilag szinte semmihez mert ami egy hozzáértőnek 2 nap az nekem 2 hónapnyi hétvége meg a végeredmény is siralmas lenne.
De jó szelfi lett 😁
hétvége is van a világon 😂
de most tényleg
aki most akar bármit is csinálni az építőiparban az beteg, olyan mértékben túlárazott minden hogy már lassan a támogatással is 2x annyiba kerül mint 3 éve lett volna
http://www.atv.hu/belfold/2021...

volt már ilyenre példa? Hogy egy miniszter egy magyar vállalkozót név szerint említsen és külön beszédet tartson miatta? Nekem az 50-es évek ugrik be.
Azér' kell aki megcsinálja mert nem mindenki időmilliomos és nem rendelkezik olyan képességekkel, hogy ilyesmit megcsináljon maga így keres valakit aki igen és ő majd a saját munkahelyén dolgozva remélhetőleg olyat amihez ért és majd abból a keresetből fizeti ki azt akit felkér. Írtam régebben, hogy ugyan én költöztetésből éltem, de saját magunkat 2X kollégáim költöztettek mert én addig egy jobban fizető melót csináltam.
ilyennel alapból nem is csináltatnék semmit
lassan 100 "mesterből" 98 kókler és egy fosadék szar munkát végez, és ha nincs szerencséd ahhoz a 2%-hoz akkor rútul megszívod

amúgy a szigeteléshez miért kell mester? nem szívassuk már egymást 😂
egy 2 méteres aluléc meg egy régi lengyelpiacos fúrógép az összes drága eszköz igénye
Csinalj mar egy szelfit magadrol. 😆