Ne hülyéskedj. Belső tartozás igen. Majd megnézném az arcodat, amikor a terád eső részt annak idején mondjuk svejci frankban kellett volna visszafizetned kicsit később.
A fiatalok azért nem ragaszkodnak hozzá mert még nem szorulnak rá valami házi mester szolgálataira és nem járnak piacra, ha véletlenül lesz családja és saját lakhelye majd fog kelleni a kp.
Én igyekszem mindenütt bankkártyával fizetni, a telómmal nem vagyok hajlandó megosztani a kártyaadatokat (maradi vagyok, a kínai adatbiztonságban nem hiszek).
Van az hogy kell ket kefir 4 fele pekaru,egy tej es egy sajt,kiszorja a penztaros,felkapkodod,teli a kezed,es nem kell peztarcaval es bankjegyekkel kavarok,siman teloval lecsippantom.
Ez nem becsület függvénye, a legtöbben másodállásként csinálnak bármit jellemzően végzettség nélkül csak úgy mint ahogy te és kénytelen az ecceri ilyenekhez fordulni mert vállalkozót nem talál aki ráér vagy ha igen akkor kifizethetetlen, 1 kollégám 2 másikat maga mellé véve segédnek eljárnak kőműveskedni, szigetelni, burkolni stb., de legalább a szakmája megvan viszont kérdezte márik kolléga, hogy mikor érne rá szigetelni a kis házát és jövő őszt mondta, hogy legfeljebb akkor érnek rá, de csak ha most lefoglalja az időpontot és nyilván se kiváltott vállalkozás se semmi, hát ilyennél ajánld fel a kártyás fizetést. 😄
akitől szereztem a légkondi számlát az elmegy felrakja, számlázz.hu csinálja a számlát nyomtatja ki, ha kell utalod ha nem tudod akkor kp
na ilyen a becsületes maszek
Bármilyen mester ha csak a számlát megemlíted vagy elhajt a retekbe vagy dupla lesz az ár még a katásoknál is mert annak a limitét már előre leköti néhány állandó nagyobb megrendelőjénél. A masszőrünk az egyetlen aki ha kell ha nem tolja a nyugtát. 😁
persze hogy nem a piacosok java része nem ad rendes számlát, vagy leginkább semmilyet sem
neki nagy érvágás lenne a kp hiánya, meg a pipi féle sunyi adok-veszek maszekoknak
a zoli féle nagymenők már nem akasztanak annyi hasznot a kp-ből
amúgy az utalás pár másodperc, szóval bármilyen mester munkabérét ki tudod fizetni, pl eladtuk az audit az is utalt.....nem volt kp
mert mi vén faszok vagyunk azért kell a kp, a sanyi még vénebb neki még jobban
a fiatalok nem ragaszkodnak annyira hozzá
pl a gyerekem a vonat jegyet is alkalmazással veszi
kp kb sosincs nála
Szoktam fizetni kártyával, de inkább kp. Nejem meg csakis kp. Minden munkahelyen kötelező lenne a kifizetőhely ha már csak egy dolgozó is kéri. De olyannal még nem találkoztam. 😀 Telót meg órát nem használok erre. Amúgy meg kp-ban kevesebbet költ az ember mert kézzel fogható. Kártyával könnyedebb, lazább, így többet költünk. Húzd le azt mehetünk másik bótba... 😋
Mindenütt?.......én piacra járok vásárolni és ott igen kevesen hajlandóak a kártyást bevezetni, de nem csak ez hanem ha bármit csináltatok bárkivel biza a kártya ritkán játszik és nekem sajnos az ingyé 150 sem játékos.
Én nem tudom, mit rugóztok ezen a kp-n, hisz már mindenütt lehet kártyával fizetni, meg asszem 150 rugóig még az automatából felvenni is ingyenes... én átlag 20-30 ezer kp-t ha elhasználok havonta...
Elvileg a törvény szerint jogom van kp.-ben kérni a fizumat, de ezt igazából a cégek nem teszik meg. Így, hogy nincs kp.-s jövedelmem én sem örülök, hogy a kiadásaim kb 1/3-át automatából kell kivennem.
Hát a piaci kofa a 4 csokor szegfűn nem tudna akkor csalni, de nagyjaink a Kaliforniában meg Belize-ben bejegyzett cégeikkel igen - pedig ott nem sok kp mozdul...
Az adó elkerülés egy sport... és vannak ugye profi sportolók, meg amatőrök 😁
A versenyek díjazása sajna még nem tart ott nálunk, mint az usákoknál... akiket amúgy rühellek, de ezt átvenném 🤔
Hát,én kis adózó vagyok,de ugye elsírtad hogy a családi adókedvezénytől az otthonteremtésen át a rezsicsökkentésig,de még az angolában épített templomig minden a te adódból megy,csak fussa ekkora összegből egy szaros űrutazásra.
elmehetnél a dagoba rendszerig,ott megkereshetnéd azt az erőt ami segítene megdönteni a Gonosz Orbit Császár hatalmát,hamár az összellenállás sem képes erre.
Csak egy kis ugrás neked,de mekkora lenne az ÜGY-nek. 😂
Azért így már értelek... Előbb utóbb megfejtem: Szóval ez is az én adómból... Ezek szerint nagy adóelkerülő lehetsz! 😅 Mert vagy nem adózol, vagy neked külön gyűjtik 😅 Ugye ugye, van az a pénz... 😈
na ilyen a becsületes maszek
neki nagy érvágás lenne a kp hiánya, meg a pipi féle sunyi adok-veszek maszekoknak
a zoli féle nagymenők már nem akasztanak annyi hasznot a kp-ből
amúgy az utalás pár másodperc, szóval bármilyen mester munkabérét ki tudod fizetni, pl eladtuk az audit az is utalt.....nem volt kp
a fiatalok nem ragaszkodnak annyira hozzá
pl a gyerekem a vonat jegyet is alkalmazással veszi
kp kb sosincs nála
Szóval fuck kp.
A versenyek díjazása sajna még nem tart ott nálunk, mint az usákoknál... akiket amúgy rühellek, de ezt átvenném 🤔
Nem is keresgelek,amit kell befizetem.
elmehetnél a dagoba rendszerig,ott megkereshetnéd azt az erőt ami segítene megdönteni a Gonosz Orbit Császár hatalmát,hamár az összellenállás sem képes erre.
Csak egy kis ugrás neked,de mekkora lenne az ÜGY-nek. 😂
Nem kell spórolni,ugyis a te adódból menne.Azt szereted. 😂