Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Fuss neki.
Erdotuz.
Kis behatarolt helyeken eg,odamesz eloltod.
Ha eg komplett az egesz erdo,korbeasod es mented az embereket.
Bár neked válaszoltam, de nem kifejezetten rád céloztam.
Ezzel az álhumanista érvvel, hogy köszönd meg a szüleidnek... ezzel csak azt lehet nálam elérni, hogy megmakacsítasz. Eleve megköszönni csak azt lehet, ami szándékos tett, a sorsot nem kell, de ha mégis, akkor azt a sorsnak.

A kormány emlegetése sem korrekt, a lehetőség mindenkinek adott. Tőled pont azt látom, mint általában a libernyákoknál, hogy mindig éppen az a baj, amit éppen tesznek. Bezár? Minek, megdöglenek a turisztikai vállalkozók. Maradjon minden úgy? Jaaaaj, a tanárokkal mi lesz? Kötelező! Nana, hol az önrendelkezésem lehetősége? Miért nem kötelező? Így a hülyék miatt mindenki meghal.

Én kb. pont abban a helyzetben vagyok, mint te és kb. mint mindenki itt.
Tudomásul vettem a lehetőségeket, az eshetőségeket, és döntöttem ahogy. Volt már rossz döntésem az életemben, de az életben nem kerestem másban a hibát. Én is mondhatnám, hogy miért a büdös rohadt cigányokra költik az eü milliárdokat (meg az alkeszokra, bagósokra, drogosokra), volt amikor mellékesen megjegyeztem ezt, de legfeljebb csak érvként, hogy bezzeg a wc papírt magamnak kellett vinni amikor volt egy egynaposom, meg miért kárpira, amikor a szar utakon kiesik az autóm kereke, meg aki dolgozik és nem otthon bassza a cigány kurva anyját és azért nincs pénze befizetni a gyereknek az osztálypénzt, és pedig ezek valós problémák.
Te is belekerültél a saját mentális betegséged okozta spirálba, minden nap ezzel kelsz, ezzel fekszel, hogy a kormány hol lopta szerinted az adóforintokat.
És ebből nincs kiút, csak megjegyzem.
A feleségének megcsinálták, pozitív is lett.
Neki és a 2 gyereknek nem tartották szükségesnek.
Mehettek suliba, a kollégám meg szolgálatba.
Kollégámnak is azt mondták.
Mondták is neki, hogy bátran mehet dolgozni.
Meg is lett az eredménye, már 3 pozitív lett a csoportjába. Plusz ő.
Tök feleslegesen nyomkodták volna fel neki és a "fattyainak" is, ahogy az inteligens hozzászóló fogalmazott.
Szerintem is 😅
Tokfelesleges.
"A sok balfasz buzi csak nyugodtan nyomkodja fel magának, az anyjának és a fattyának az orrába, lehetőleg koppanásig"

Arra gondoltál, hogy a közvetlen kontaktokat a családtagokat jó lenne tesztelni?
Hát mert annyira kell mutatni a demokráciát, az egyenjogúságot, hogy szegény képviselőknek ekkora faszságokkal kell egymásra licitálniuk - különben esetleg felmerülhetne valakiben, hogy érdemtelenül veszik fel azt a 10 ezer jurós fizetést... 😂
Hát mert annyira kell mutatni a demokráciát, az egyenjogúságot, hogy szegény képviselőknek ekkora faszságokkal kell egymásra licitálniuk - különben esetleg felmerülhetne valakiben, hogy érdemtelenül veszik fel azt a 10 ezer jurós fizetést... 😂
hihetetlen hogy a sok tompa agyú "nyugati" ezt elnézi
az a vicces hogy a south park ezt jó sok éve már megfilmesítette, akkor az tényleg vicces volt
de ez már kb kötél általi halált érdemelne egyenes adásban közvetítve minden tv és netes csatornán
Bizony nem lehet minden embernek olyan atomstabil és erős immunrendszere mint neked! Örülök hogy egészségesen élsz, sportolsz, és teszel érte hogy ez így is maradjon! De azért a szülőknek is köszönd meg, merthogy tőlük is függött mit örököltél!
És sajnálom hogy olyan puding vagyok, hogy próbálom védeni az idős szülőket, amennyire lehetőségem van! Nem pedig szarok mindenki fejére, hulljon a férgese... Tudom hogy ez a teszt sem biztos, de ha mutat valamit akkor egyértelműen, de amúgy is minél kevesebbet próbálunk találkozni! Akármennyire kellemetlen megpiszkálni az orromat! Ettől én nem érzem magamat buzinak, de aki ezt megcsinálja, szerintem az sem lesz tőle az! Többnyire a gyerekemet(nem hívnám fattyúnak ha nem gond) is féltem valamennyire, nagyon remélem hogy ha van/volt/lesz valami kiheveri minden gond nélkül... De attól még félthetem...
És akkor a lényeg: Nem, nem vágott földhöz a teszt ára, pedig nem a 2700-Ft-osat vettem! És kedves kormányunk annyit nem tudott mondani ami alapján valamerre el lehetne indulni! Az bassza ki a biztosítékot hogy 3-szor fizetek érte!!! Remélem érthető hogy miért? És nem kell elmagyarázni?
https://magyarnemzet.hu/poszt-... már se kartárs, se kúrtárs, semmit nem lehet... 😂
Mutans libsi,negy,de majd az lmbtq megogya neked. 😆
Nyálazd meg a balherémet! Mind a hármat. 😆
Ahh,ez nagyobb,2x0,8 meter,de csak terdig er,lusta vagyok,majd arcal lefele raklak bele.Biztos ami ziher. 😆
?????
sajnos a ksh adatai elég lassan frissülnek, a legutolsó is egy hónapos, akkor még(október) semmivel sem volt magasabb a heti össz halálozás mint a vírus előtti időszakban
Rad varnak,mar hasznaltam a lapatot,es megvan a luk. 😆
"Maga itt?! A temetők meg üresek?!" 😘
Nem kéne bagózni, inni, drogozni, zsírdisznóvá zabálni magát, mozogni, egészségesen élni, ha nem fontos nem elmenni tömegbe már csak azért is, nem is lenne ilyen.
Amíg a C-19ben elhunytak után kapnak pénzt a kórházak,akire lehet ráfogják,hogy abban halt meg.
Elvihetne mar a patás. 😆
"...a patás megint mit csinált, építette a stadionokat a nép meg kihal a vírusban..."

Nagyjából ez történt / történik.... Nem lehet véletlen, hogy nálunk ennyire magas a halálozás: igen, népességarányosan még Romániánál is magasabb, pedig ők kevésbé vannak beoltva.
Remélem a 2.700,- forintos teszt - a saját magad érdekében vett - nem vágott a földhöz.

Amúgy én is támogatnám, hogy osztogassák szét a PCR teszteket. A sok balfasz buzi csak nyugodtan nyomkodja fel magának, az anyjának és a fattyának az orrába, lehetőleg koppanásig, a kapott eredményt meg a sok diszlexiás hülye meg értelmezze és menjenek ajvékolni a fórumokra, hogy a patás megint mit csinált, építette a stadionokat a nép meg kihal a vírusban.