Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nos,nekem a márciusi stopp kb 3-4 millo bevételkiesés volt.Nem örültem.Elég feszített a költségvetés.
szigetnél is csak elmaradt bevétel van
jelentős többsége idénymunkás
van ismerős a meex-nél nemigem volt létszámcsökkenés, igaz nincs is sok állandó munkás
abból indultunk ki hogy 2-3 hét full stop megakadályozta volna elméletben a terjedés
nem a kiakakult semmitérő bezárásokról írtam
Most az osztrák boltok, szállók, stb. mind leálltak. Térjünk erre vissza 2 hét múlva, kibírták-e... Az előző síszezon gyak. elmaradt, azt is átvészelte az iparág (olaszoknál is)
A veszteség leállás esetéről volt szó nem arról, hogy a cég kibírja vagy sem ami szintén elég változó, nagy cég tovább bírja kicsi nem, de a cpvid leállás nem 1-2 hét volt és sokan feladták akik hónapról hónapra éltek a kis bevételekkel.
A sziget pont rossz példa, mert az nagy nyereséget termel adott rövid idő alatt - ha elmarad, ez ugrik, vagyis "bukta" - de a többi kb. igaz.
A folyamatos üzemek (gyártás, boltok, stb) ha egy hét kimaradást "katasztrófának" mondanak, na az biztos nem igaz.
pl nem volt sziget fesztivál nincs bevétel nincs kiadás nincscnagy bukta
kaja gyár
nincs bevétel nincs kiadás van némi fenntartási költség de nincs óriási bukta dolgozó meg mehet szabira( nem tudom mennyire működött a bér támogatás)
ellenben amit nem vett meg 2 hétig a nép azt előtte-utána fogja
ugyanez egy autó szerelő cégnél
haverék lengették a makkot egy ideig utána meg 16 óráztak éves pénz kb ugyanott volt
stbstb
persze van vesztes mindig, nekünk legalább 2 milla elmaradt jövedelem volt a vírus miatt évente
de veszteség itt sincs csak elmaradt bevétel....
Nincs bevétel akkor az nem feltétlen veszteség? Legfeljebb annak aki azonnal kirúgja az embereit, felmondja a bérleményeit és magát is kijelenti a cégéből (bár azt nehéz), de pl. ha bármit lizingel vagy hitele van akkor azt biza fizetni kell (nem tudom, hohy a cégekre érvényes volt-e a moratórium?).
a veszteség fura dolog
egy hétvégén még ha 4 napos is senki sem beszél veszteségről
rengeteg cég üzem bezár nyáron( van aki télen is) 2 hetekre nyaralás okán
itt sem beszélnek veszteségről
de ha a vírus miatt van bármi fennakadás az veszteség
persze a matek nem csal nincs bevétel, de az nem feltétlen veszteség
Ja,aztan meg megy a vernyak hogy beall a gazdasag,becsodolnek a cegek.
A veszteseget meg egy alkam se tudna finanszirozni.
Pont mint most bogyo krokodilkonnyekt hullatott a maszek kutasokert.Akiket utalt mindig is.
Ma pl 465 a benzin.
ez nem erről szól
ez a multikat előnyben részesítette
hiszen a teszkó(lidl bármi más) ugyanúgy árult ruhát, meg barkács szarokat meg mindent is amit előtte
még arra sem volt képes hogy a "nem szükséges" szarokat bebassza a raktárba és nem 3 méterben lett volna az ember a péksütinél
ez egy kibaszott nagy szopatás volt csak
Mindenki csak az előnyöket szerette volna, hátrányok és kötelezettségek nélkül. Liberalizmus van, na...
A diktatúra meg működik 😂
Ez is fény? Akkor elmondom, hogy van: inkább az a probléma, hogy a készleten lévő fájzer lejár... már egyszer hosszabbítottak a felhasználáson.
Szóval fájzer van dögivel, de kidobjuk - mert a (balos)birkák nem oltakoznak
Erre baloldal: "O1G pazarolja a pénzünket, lopnak csalnak"
Fájzer nincs, elfogy, nem veszünk:
Baloldal: "O1G a halálunkat akarja, nem törődik az emberekkel"
az nem karantén amikor dolgozni elmehetsz meg a teszkóba, de a ruhaboltba meg nem
az nem karantén szerű hanem kőkemény beszopatás
De o mutans,4 balherevel. 😆
A Führer vissza könyörögte magát az EU-s vakcinabeszerzésbe.
Főleg a 4 (!) balherések! 😂
Megpróbálkoztunk karantén(szerű) intézkedéssel, de akkor meg amiatt vernyákolt a nép - főleg a balherések.
Karantén manapság lehetetlen, ahhoz túl kényelmesek vagyunk. Mert ugye a mentő mozogjon, a rendőr is, a tűzoltó is, a kukát is vigyék el, a bolt is legyen nyitva, a politikusokra semmi nem vonatkozik... de a pórnép is beleszart... emléxem, itt ment a királykodás, hogy kinek mi miatt van mentessége 😕
Apropó, Bogyó, mi van az elfogyó fájzerral, amit a fényed egy hete vizionált?

Komolyan mondom, a fényes linkjeid óta visszasírom a régi jó indexeseket... ☹️ Akármennyire is 3 balherés vagy, hogy tudsz ilyen alja mocskot olvasgatni? Ez még a Fidesz sajtón is túl tesz - persze a másik irányba 😅
Te már csak tudod.
Hehe,ezt pont a lampaernyo budos baszadek dagadt picsa mondja?????
Perverz.
Én pont nem kívánok rosszabbat, azt legfeljebb a cigányoknak és a niggereknek, a lippsiknek, a bolsiknak, a komcsiknak, a buziknak, a baszatlan hülye kurváknak, meg az efféléknek.
Imadja sajat magat. 🤔