lusta vagyok számolni mennyi különböző kormány volt eddig
5 biztos volt
érdekes módon egyiket se szerette a nép, állítólag mind lopott csalt és hazudott
ennek tudatában miért gondolja a nép hogy egy " következő" kormány jobb lehet mint az előző
Fenrket,csak az utobbi ket ev hatranyban vegbevitt onkormanyzati korrupcioit nezned,de nem,ilyenkor jon a homokba dugott fej es a nem orszagosat nem kovetem duma.
És ismét korrekt érvekkel taroltál...
"Ezt a mennyiséget nem olvasom át"
"...korrupt, vagy korruptabb" - szóval te sem tudod pontosan! De ezek szerint lehet kevésbé korrupt is... Mivel nem látod előre hogy ugyanannyira, vagy jobban...
Mutassak jobbat? Nem tudok... Szegény ember vízzel főz...
Ezt a mennyiseget nem olvasom at.
Tehat szerinted minden jobb mint a fidesz,szerintrm meg nagyon nem.
Homokba dugod a fejed es az orbangyulolet miatt nem latod hogy a mostani osdzefogas merfoldekkel nagyobb szarosvodor a fidesznel.Es meg legalabb annyira korrupt,vagy kortuptabb.
Mar regen megtanultam hogy rosszabbra nem cserelek,mutass jobbat a jellenlegi osszefogasnak.
De saját példát is tudok: megmagyarázhatnád azt is hogy pl. a Covid fertőzés kezelésében miért nem jeleskedünk, miért nincs egy iránymutatás? Szerintem a legtöbb adat nekik áll rendelkezésre! De lényegében "bedobta a lovak közé a gyeplőt" kedves kormányunk(esetleg választás???)!
Feleségem + lett (ja 2 db. oltás után infúziót kellett kapnia... De csak egy nátha...)! Rákérdeztem a háziorvosnál, a gyerkőcnek meg nekem nem írhat ki tesztelést mert nincs tünet! És mondom mire kell figyelni? Háááát... mindenfélére... De mi nyugodtan mehetünk suliba/dolgozni...
Természetesen otthon maradtam home office-ban, gyereket meg leigazoltam, szerencsére megtehetem. De hány ember nem?!? Mivel próbálok másra is tekintettel lenni, később vettem saját pénzen tesztet.
Erre mit olvasok 5 MRD értékben semmisítünk meg teszteket! És ne legyek felháborodva? TB-t fizetek, erre saját pénzemen kell tesztet vennem, úgy hogy mellette kifizetették velem azt amit most megsemmisítenek?!? Fájt volna a "vegyétek vigyétek"?!?
És ne haragudjak a kormányra? Azért ez erősen hűtlen kezelés?!? Vagy szerinted ez így rendben van?
Mindig mindenhol lesznek simlis gazemberek! Szerintem ebben egyetértünk.
Ha a "húsosfazék" közelébe kerülnek emberek, akkor lesznek akik fognak próbálkozni. Eddig is voltak, ezután is lesznek! Szerintem ebben is megegyezhetünk! Amiben nem, hogy a mostani kormánynak ez az alapja...
Őket hozom mindig elő? Igen! Ők vannak hatalmon, (ráadásul 2/3-os), nekik kellene példát mutatni(na nem tolvajlásból), esetleg letűnt idők miniszterelnökével példát statuálni. Vagy a mostani újaknál keresni egyebet! Tessék feljelenteni, beperelni, törvénykezés elé állítani! Kinek van erre nagyobb esélye, lehetősége? Nekem vagy akik "fent" ülnek?
Sosem mondtam hogy kettős mércét szeretnék! Írtam többször is: tessék mindenkit megbüntetni akire rá tudják bizonyítani! Ha valami gyanús tessék kivizsgáltatni!
De nálad nagyon megy ez a kettős mérce: Pl.:
Városháza eladás: történt eladás? Nem. Kár érte a magyar embereket? Nem. Volt róla szó? Lehet, biztosan! És? Van miért perelni? Nem hinném...
Mátrai erőmű(Bakker megint szegény mészárost találtam meg ): Megveszi olcsón, még nagyobb veszteséget termel, kivesznek több mint 11MRD-ot(nem vagyok egy üzleti guru, de veszteséges cégnél nem gondolnám hogy osztalékot kell fizetni, hacsaknem tudom előre hogy jobban fogok kijönni a dologból!)
"A győztes vásárló 5,9 milliárd forintot fizetett az erőműért. Az MVM sokallott érte ennyit - akkor. Hogy mennyit ajánlottak, azt nem tudni. Idén viszont megvette 17,4 milliárdért, úgy, hogy addigra kivettek belőle minden tartalékot, az erőmű teljesen eladósodott, és végül további 57,7 milliárdot, azaz összesen 75,14 milliárdot kellett költenie rá az államnak."
Kár érte a magyar embereket? VASTAGON!!!
Példamutatásból Jeles :)
De biztosan igazad lehet! Én csak a mostani kormányban látom a rosszat!
Nem elokerul,te hozod elo szinte mindig.mit hozod,rangatod,tuszkolod.
Ez a narrativa.
Ha viszont elojon egy varoshaza eladas,akkor jon egy ketszavas elitelem,csukjak le,meg egy nem kovetem,szerintem tarlos is szemet.Lezarod ezzel es jon egy 80-120 szavas begyakorolt klisehalmaz jo sok meszaros,tiborc,elios,szajer emlegetessel.
Szerintem ha felvernek almodbol akkoris fel tudod mondani.
Lejohetnel errol mert felemeszt es nincs gyakorlati hadszna.
Foleg hogy tmk-ban tolod hitbol az iget.
Sohasem mondtam hogy nem kell elítélni valakit, azért mert nem a fidesz szekerét tolja! De az miért van, hogy ha valami gyanús üzlet/egyéb kerül elő a fidesz oldaláról (megjegyezném: tudtommal ők vannak hatalmon), és megjelenik itt, akkor egyből előkerül a gyurcsány és cimborái: Miért? Így legalizálva van a mostani, és így minden rendben? Ez téged egyáltalán nem zavar?
Mindezek fuggetlenek a torvenyhozoi testuletektol,foleg egy parttol.
Pont lehetne egy vonyitasi felulet ha rahatnanak.
Ertem hogy tetszik neked az az elv hogy addig sivalkodunk jogallamert,fekek es ellensulyok blablaert,meg unios elvekert amig le kell szamolni az ellenfellel,mert akkor felreteszed siman es mehet a diktatura nem?
Te folyamatosan jogi felelossegre vonast kovetelsz a fidesz meg politikait,amit az OGY választások x jelevel lehet elintezni,a jogit meg a birosag.
A gyurcsanyozas ellen meg rohadt egyszeru lett volna 2006-2008 ban tenni.
Nem kellene folyamatosan ra szavaznotok es nem lenne se a parlamentben se a partja elen,se 22 ben a legnagyobb frakcio elen.
Azert erdekes hogy a czegledy mar sitten volt sikkasztasert,de feri partja betette jeloltnek mar 19 ben is es mindig megakasztotta a jeloltseg az ugyet.
Sot azota jonpar tizmilliot tett zsebre korrupcios ugyek kideriteseert,es nem talalt semmit.
Most is szombatthelyen jelolt,ugy hogy az lmps buzigyereket tette felre.
Ez jo?
Gondolom ilyenkor amikor nem fideszkorrupcio van azt pont epp nem koveted?
Felfogtam... Fogd már fel hogy ha valaki ennyit gyurcsányozik, és szerinte ő a patás ördög, akkor szerintem kellene, hogy sűrűn érdeklődjön a rendőrségen az üggyel kapcsolatban...(Főleg ha a saját emberei ülnek ott...) Ill. a nyomozó hatóság alkalmatlan a feladatra ha semmire nem jutott, erre azért lenne hatása a kormánynak...
És ezt hogyan kell értelmezni?
Ilyen összeszedett írás alapján több mint 10 év alatt nem sikerült leültetni? Hát öregem, ha ezek után nem tudták börtönbe küldeni, akkor ez a kormány alkalmatlan bármire is...
Vagy esetleg a gyurcsány akkori bűne feljogosítja a mostaniakat a legalább ekkora, ha nem nagyobb lopásra?
Melyik?
És csak hogy tisztázzuk: egy csepp könnyem nem hullana ha leültetnék gyurcsányt, ha a bíróság úgy ítéli, meg. És eddig miért nem?
ehhez annyit tennék hozzá hogy akkor dolgozott ott ismerős, ő mondta annyi félkész-kész termék annál a cégnél még sosem volt amkor az adásvétel megtörtént
kb ezt mondta: alig lehetett mozdulni a sok anyagtól
és ezt nem a nyugatifény írta és nem is a keletiszél susogta hanem aki ott dolgozott.......
""Gyurcsány Ferencre, illetve a MOTIM Zrt-re visszatérve így abból indulok ki, hogy az első, az 1998. évben szerzett 40,57000%-nyi részvényekért a luxemburgi postafiók cég – szerintem ténylegesen Gyurcsány Ferenc – 10 millió forintot el nem érő ellenértékét fizetett úgy, hogy közben ezzel a részvényszerzéssel több mint 16 milliárd forinthoz jutott. Okirat szerint egy ügylettel így több mint 1600-szoros haszonra tett szert.
..
Ugyanis az iratom korábbi részében már említett, dr. Apró Piroska felügyeleti tag által is felügyelt Szalay u. 4. szám alatti székhelyű Aldo Kft Cg. 01-09-061398 cégszámú cégmásolata 1/32. számú bejegyzése szerint 2001. január 31-én üzletrészt adtak az ALTUS Luxemburg S.A.H cégnek, illetve ezzel egyidejűleg, ugyancsak 2001. január 31-én a MOTIM Zrt. cégmásolata szerint az ALTUS Luxemburg S.A.H. nevű cég a MOTIM Rt. részvényeket teljes egészében átadta a Gyurcsány Ferenc tulajdonában is volt ALTUS Zrt-nek. Úgy mintha a részvénycsomag és az említett üzletrész azonos értéken elcserélésre került volna.
Majd néhány év múlva pedig az ALDO Kft beolvadt az akkor már kizárólagosan Gyurcsány Ferenc tulajdonában lévő ALTUS Zrt-be anélkül, hogy a papíron így vezetett ALTUS Luxemburg S.A.H részvények sorsát ezt követően bárhol is követni lehetne.
Eltűntek, mint a kámfor. Minden bizonnyal az addig is csak papíron létező luxemburgi céggel együtt. ""
Még a régi szép időkben, 2004-ben, mikor új C Vectrám volt, ott a Vectrás klubban volt egy srácnak Vectra OPC. Hát az qrvára ment, 280 LE... akkoriban az sok volt... az én dízelem 100 lovas volt 😁
Gyurcsótány ferinek is elévült az adócsalása, mire elnök lett... mikor erről kérdezték, ő mondta, nevetve, kamerába... ja, és azóta is ott van az elitben, és ha Bogyó imái meghallgattatnak, még a főnöki székbe is visszaülhet 😡
5 biztos volt
érdekes módon egyiket se szerette a nép, állítólag mind lopott csalt és hazudott
ennek tudatában miért gondolja a nép hogy egy " következő" kormány jobb lehet mint az előző