Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Neked nem szeretek válaszolni, mert te annyira bele vagy gyöpösödve a Horthy-rendszerbe, hogy az már fáj. Nincs türelmem hozzád, sajnálom.
Dehogyis hisz benne.
Nem vetted még észre, hogy csak belinkeli a baromságokat és hallgat utána? Ha néha-néha ír is valamit, akkor is csak annak szarnak a rövidített változatát kopogja be.
Mutass tőle egy saját gondolatot is.
ennyi erővel a jézuskában is lehetne újra hinni
én biztos vagyok abbam hogy amíg a jelenlegi politikai elit (oldaltól függetlenül)nincs a dunába lőve, és nincs helyette egy teljesen új mindentől független társulat választva addig remény sincs a változásra
utána esetleg lenne hiszen ők is ott vannak a duna part közelében.........
igaz ez kicsit diktatórikus berendezkedés lenne de megérné
Utópia, de azért lehet hinni benne, nem? 😇

Azért jobb lenne ha Európa felé mennénk, nem pedig a két világháború közötti fasiszta, uram-bátyám rendszer felé, mint ahogyan most tesszük rohamléptekkel... (A birka magyar "átlagmelós / átlagparaszt" meg tapsol is hozzá.)
ezt a bogyó sosem fogja megérteni....
a támogatások jelentős többsége faszság, pl turizmus "segítése" miatt épüllt a sok kilátó, felénk is van egy lassan összedől, csak a madarak szarják, szerintem nincs ember évek óta aki oda felmászott
a maradék aprópénz is úgy van kitalálva hogy még véletlen se lehessen függetlenedni a nyugati függőségtől, bár ezek okos célokra vannak felhasználva de végül hasonló módon visszakerül nyugatra a pénz mint a cikkben van
Ez a buzi komcsi balfasz melyen hisz ebben a bullshit cunamiban.
Igazi Madár. 😆
ezt te most el is hiszed vagy csak "ezt szoktuk mondani" ?
az eu támogatások most se hinném hogy másra vannak használva, legtöbbször totál idiótaságokra adják a pénzt
áfa: ha holnaptól egy világbajnok 15% lenne 3 hónap múlva benyelné a kereskedelem, és nem mond hogy ez nem igaz, én már csirkemellen élek 10+ éve és emlékszem amikor a 27-ről 5% lett egy éven belül ismét ugyanannyi lett a hús ára, így járnánk mindennel is, meg amúgyis egy több millás dolgon kívül teljesen mindegy az a 10% különbség, ha a 200 forintos söröd 180 lenne miben lenne más az életed?
vagyonadó, na ilyen sosem volt és nem is lesz, hiszem evvel a döntéshozók magukat szúrnák tökön
gazdagodás mindig politika szerint történt 20 év vasutasság után nem egyszer láttam új kormány új vezérkar a mávnál, új zsebekbe került a pénz és sosem lett jobb a dolgozónak
demokrácia, ehhez nem tudok mit mondani nem értek hozzá, de ha ennyi o1g dolog után se követ kalapálsz recsken úgy gondolom van demokrácia
a rettegés nem a politika miatt van, a gyűlölködéssel egyet is értenék, de itt csak oldal váltás lenne szóval ugyanaz a 2 kutya ugat majd egymásra, csak aki eddig bent volt az kint lesz és a kinti fog bent berzenkedni

szóval bízni mindenben lehet, de ennyi idősen ha ebben bízol akkor nagy a baj
pl gyerekemnek tetszik a karigeri csomó intézkedése mert ugye a bicikliutak faszák meg mittudomén mint hord még össze, de neki könnyű ő csak a jó dolgokat látja még ebben, a sok háttér szopatást nem hiszen semmire semmi gondja nincs
Amit vazoltal, az inkabb utopia, pajtas.
Szerintem nem fognak kevesebbet lopni, csak kevesbe latvanyosan teszik. Az AFA csokkenes, ha lesz is, majd jol felszivodik utkozben mire a polgarhoz er, attol tartok. Sajnos benne
van a kalapban, hogy a vagyonado miatt a delikvens macskaja neven is lesz ingatlan es akkor lecso. A gazdagodas pedig a rendszervaltas ota az ugyeskedes fuggvenye, nem a munkaval es a hozzaadott ertekkel aranyos. A demokracia papiron most is megvan, akkor is csak papiron lesz. Nem lesz kevesebb retteges vagy gyulolet, csak terfelcsere lesz - a balosok lesznek folenyesek es lekezelok, a Vitya fan klub meg beul a nyugatifeny szekebe es "ugy megmondjak Gyurcsanynak a maguket, hogy a fal adja a masikat" .

En mar nem bizom semmiben.
Hülyeség. Az eu-s támogatások nagy része így is, úgy is visszafolyik a multik révén nyugatra.
https://g7.hu/vallalat/2019032...

A kisebb áfát ezerszer megbeszéltük, de majd szembesülsz vele, ahogy eddig is mindig.
Az miért fizessen, akinek van annak, aki baszott tanulni, dolgozni, elissza és elszívja a jövedelme nagy részét?
Demokrácia van, a szavazáson így döntött a TÖBBSÉG.
Akinek nincs miért, az most sem retteg.
És ezt mire alapozod?

- Kevesebb lopás lesz, az EU-s támogatásokat az eredeti céljuknak megfelelően fogják felhasználni.
- Kisebb lesz az ÁFA, ami a szegényebbeket (az átlag "melóst": engem is, téged is) a legjobban sújt.
- A hiányzó adóbevételeket vagyonadóból fogják finanszírozni (az fizessen, aki megszedte magát).
- Az fog gazdagodni, aki a képességei / munkája alapján kimagaslót tud nyújtani, nem pedig az, aki egy politikai érdekkörhöz közelebb áll.
- Demokrácia lesz végre.
- Kevesebb rettegés, kevesebb bizalmatlanság, kevesebb gyűlölet a politikában és a napi életben is.

Én legalábbis nagyon bízom ebben.
nagyon várom már mikor kerülnek hatalomra a balos haverjaid, utána lesz sírás ezerrel
bár te kicsit könnyebb helyzetben vagy mert se gyerek se semmi jövőkép csak a töltött cigi meg a szar sörre jusson
majd amikor a sok nyugger idióta azt nézegeti hogy vagy eszik vagy fűt akkor révbe ér a balos kör
Szerintem nem mindegy. Nekem mondjuk megis, de a vita szempontjabol nem.
De ha nem o, akkor szep kis kupleraj volt, onjaroak voltak a titkosrendorok?
„Férfiúval ne hálj úgy, amint asszonnyal hálnak: utálatosság az.” 3. Mózes 18,22.
Erre céloz.
Mindegy ki küldte…. Pont ugyanaz a bűncselekmény. Csak érdekes, hogy valamiért Anonymust nem keresik… 😂
Szilvásy meg pont azért vitte be, mert nem o hallgattatta le… nyilván vmelyik old komcsi volt, de azt se tudjuk. Ha meg ő volt, akkor igazi balfasz 😂
Ugyanaz a komcsi módszer van most is, nekem egyik sem tetszik. Akinek igen, az pont uolyan “ komcsi-bolsi-lippppsi”, ennyi a véleményem…
milyen bűnnel?
Amíg meg nem küldte valaki a dávidnak az anyagot, még egyet is érthetnék veled. Csak hát... mégis megküldte valaki, és innentől kezdve más színben játszik a történet.

Egy titokminiszter amúgy is miért hallgat le egy pártot? Azt elhiszem, hogy lehet olyan helyzet, ahol szükséges, de akkor felmutatja, hogy erőszakra szervezkedtek és ezért, de ebben az esetben ilyen nem történt. Nyilvánvaló a politikai ellenfél lejáratása, de ez meg szerintem egész nyugodtan elítélendő.

Az anonymus meg akár magánszemély is lehet, persze a kormány sem zárható ki, de egyelőre én legalábbis még nem láttam erre utaló bizonyítékot.
Igaz, a komcsi-bolsi-lippppsik azért ne csodálkozzanak, ha a saját fegyverükkel kerülnek szembe.

A szilvásy testvére meg orvosilag elmebeteg, így a családon belüli egyezések nem tűnnek rendkívülinek.

https://www.origo.hu/itthon/20...

Kormányzati Tanácsadó Jósda
:-D

Mindenkinek megvan a maga keresztje, a komcsi-bolsi-lipppsiknek meg pláne. A belterjesség nagy probléma.

Demszky Gábor bizalmasa Mesterházy Ernő. Mesterházy Ernő felesége Mécs
Mónika. Mónika apja Mécs Imre. Mécs Imre felesége Magyar Fruzsina.
Magyar Fruzsina testvére Magyar Bálint. Magyar Bálint felesége Hodosán
Róza. Hodosán Róza volt férje Demszky Gábor.
Az 😆
Nem védem, de szerintem pont a nemzetbiztonsági bizottság illetékessége, ha megfigyelnek politikusokat.
Ibolya viszont konkrét bűncselekményt követett el azzal, hogy egy háttér megbeszélést, ami politikai puccs volt Fidesz támogatással ellene, Csányihoz vitte be.
Szóval ez pont olyan, mint az ördög ügyvédje és Anonymus által megvalósított bűncselekmény. A felvétel valódi, de ezt illetéktelenek tudomására hozni már bűncselekmény… még akkor is, ha igaz… érdekes ez mindenképp.
Ha így nézzük igazad is van, mert Szilvásy cég ellen szólt fel a politikában, csak a saját cégük ellen… 😂 nem a legélesebb kés a fiókban 😂
Mondjuk itt mindenkit komolyan veszek.Mert komoly a tema is. 😦
Komoly vagyok mint az ebola.
Te aztán jó tájékozatlan vagy ! De az egy dolog , és megint más az hogy a bűnnel jól egyet is értesz 😒
Magadba se röhögj 😆
A világ összes bűne az ember felegyenesedése óta a fidesz bűne.
Igen… jelentsd ki…
de röhögés nélkül 😂