Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebből már kiöregedtem... Meg inkább a kissebséget kellene odaköltöztetni... Inkább a 2 559 192 fidesz szavazót, és maradna a 2 687 383 NEM fideszre szavazó! Mert szeretnék nektek is spórolni! 😅
Miért a kartok felküldeni ??????? Hogy egy jót buziskodjatok ???????? Ti is elköltözhetek égész Brüsszelig és kedveteket lelhetitek minden jóba . Mi meg nyomorgunk itt a diktatúrába
Jelentkezz te is,minden gondod megoldódik. 😂
Sztem lőjünk fel téged, a Rönyóban. Ezzel megelőznénk Muskot, aki csak egy üres Teklát tudott felmutatni... 😅
Te lehetnél az előörs, elvihetnéd a nyugati(fény) igét az új világba... 😅
Innen a fél topikot fel lehetne küldeni, feltéve hogy ott nem lesz net. 😆
Ez már szinte bizonyító erejű 😂 😅
Erről jut eszembe, viktor nagyúr kiírta már a tendert a halálcsillag megépítésére? Remélem lölö nyeri 😅
Ha jók az értesüléseim, már keresik az embert/eket akik majd mennének az űrállomásra! Gondolom körbenéznek hová legyen telepítve... 😅
Remélem mielőbb megépül és odaköltöznek... 😅
Mindig szerették magukat állhatatos kis bár jó szerepbe bálliáni magúat . Akik dacolnak .......................... olyan tündi-bündi 😂 😂
Ez jó 😅 Amidala, aki siratja a demokráciát, pont egy liberális zsidó színésznő 😂 Ez alátámasztja, hogy a libsik szerint mindenütt diktatúra van, ahol nem ők kormányoznak 😅
Ezt komolyan leírtad? "Ha volt egy csöpp eszük, belső tartozásra váltják."
Ugye ezt te sem hiszed!
ELŐ- szóval lejárati idő előtt!!! Mibű???
https://nepszava.hu/3139655_va...
Szóval ha egy adósságot visszafizetek egy másik adósságból az még ugye nem tűnik el?!? Továbbra is fizetnem kell, csak max jobb kondíciókkal, nyertek rajta 10MRD-ot... Tök jó! De mégsem az általad bedobott 430...

"Kohn és Grün megy a sivatagban, Kohn talál egy darab szart:
- Ha megeszed ezt a szart adok 100 dollárt.
Grün hosszasan gondolkodik majd megeszi, mennek tovább majd ő is talál egy darab szart.
- Ha megeszed kapsz 100 dollárt.
Kohn gondolkodik majd megeszi.
Grün a homlokára csap majd megszólal:
- Figyelj Kohn! Mind a ketten megettünk egy darab szart de ugyanúgy a pénzünknél vagyunk, ugyanott vagyunk ahonnan elindultunk.
Kohn válaszol:
- Ez igaz de legalább volt forgalmunk."
Mint a magyar gazdaság pörgetése... 😅
Persze, csak akkor te miért illesztgeted be a nyugatifény szarságait? Vagy úgy gondolod, amit te szeretnél elhinni (de hiszem, hogy tudat alatt te is érzed, hogy nem igazak) az igaz, ami neked nem tetszik, az nem is igaz?

Te jó inasa lehetnél lendvai nyanyának
(Már keresem neked, mi is volt az az írás, aminek még a kritikáját is indexre tették a komcsik anno. Nekem ez jutott az eszembe rólad.)
ti libsikomcsik hihetetlen milyen profizmussal tudtok figyelmen kívül hagyni olyan tényeket ami nem illik a fősodratú nézetvilágotokba
Annak jobban szoktam hinni mint a szélsőjobbos topiktársaknak.
Linket meg hozhatsz bármiről - meg az ellenkezőjéről is, de hát a zinternet már csak így működik....
Ééééééééééééééééééééééééééééééééééén mondom?
Hát látod bárhol a cikkek alján az én nevemet?

Nem, nem öreg barátom, ezt nem én mondom, hanem a valóság és tények. A saját szemednek csak hiszel?
Ha minden úgy volna ahogy mondod, akkor nem kellene "pénzt nyomtatni", el inflálni a megtakarításokat...
A szavak jelentését nem vágod? ELŐ, tehát lejárati idő előtt. Ha volt egy csöpp eszük, belső tartozásra váltják.

De hogy forgolódják éjszaka, hogy beszoptad a nyugatifény és a többi buzi komcsit:

https://www.penzugyiszemle.hu/...

359. oldal, de gugli barátod is sokat segít, ha rákeresel az eu államok államadóssága szavakra.
És mennyi újat vett fel?
Játszunk Bogyót, bombázzuk a nagyérdeműt fontos infókkal. Ja, ez amúgy tényleg fontos, meg nem is nyugatifény:

https://hvg.hu/gazdasag/202112...

Idén 430 millió dollárnyi adósságot törlesztett elő Magyarország

Most lehet sírni a lippppsiknek, hogy jaj, miből lesz inkubátor meg ingyen sör-virsli, ha geczi nyugatiaknak visszaadjuk a pénzt.
Ahogy írod. És pont ezért nekem soha nem kell másban keresnem a (vélt-) nyomorúságom okát.
ezért is írtam mindig is hogy ez egy szándékos szopatás volt, a multik nyeretek vele
Nem,nem jött.Csak folytatódott.KB a tavalyi ütemben.Az a pénz elveszett.
Zolinak csak az a baja, hogy az IKEA-ban márciusban is meg tudták venni 😁
abban a hónapban
de utána szerintem visszajött
hiszen akinek szekrény kell és nem tud venni márciusban az megveszi áprilisban
magyaroknál nagy divat az hogy ahelyett hogy optimalizálnák az árakat a cégek inkább egymás alá mennek az árképzéssel
aztán van sírás hogy alig van bevétel
így se tartalék nincs se fejlesztés a cégnél és emiatt sosem fog nagyobb bevételt elérni
ismerek olyan céget ahol zacskókat táskákat nagy zsákokat gyártanak és még 2021-ben is kézzel egyesével forrasszák le a zsákok alját