akinek 10 embere van és nem tud nekik munkát szerezni egész évben tényleg hagyja abba, menjen el biztonságiőrnek
amúgymeg katás emberek kellenek és mind csinál számlát ha kész a munka
még mindig jobb mint a nem bejelentett munka
1-2 éve ez megy, mert akkora a hiány... van festő vállalkozó haverom, az régebben mindig sírt, hogy télen 10 ember után fizet TB-t, bevétel meg semmi... már évek óta másban utazik, csak cégeknek melózik. Pedig most megint menne a festő ipar 😁
Mindig baszogattuk, hogy ehhez a festő melóhoz igen nagy tudás kell, meg egy létra 😂
télen? helső meló megy télen is
asszony unokatesója festő azbmindig dolgozik
nyáron áll pár hetet üdülni meg télen a karácsony környékén van pár nap laza
Meg aki tele van 10e/m2 árért, annak jól is kell dolgoznia - és az se mindnek megy. Télen hosszú a leállás, meg egyre többen kérnek számlát is - és akkor máris ugrik a fele... meg a legtöbben párban dolgoznak, legalábbis akiket én láttam - a m2 ár attól nem lesz 2x.
Éééés itt jön az, hogy hány évig tudja ezt csinálni, milyen egészségi állapotban lesz 20-25 év térdelés, hajlongás és cipekedés után és a gagyidipós egész életét 8 órában irodában töltő folyamatosan az ismeretségei által egyre többet kereső bár ritka az ilyennek a több milla, de az átlag fizikainak legalább a duplája a fizuja és úgy megy nyugdíjba, hogy a legnagyobb megerőltetés számára a szék ki-be tologatása tehát melyiknek könnyebb és hosszabb az élete?
én nem burkolok de a fészbukbnevű retteneten ilyen 7-10 ezres nm árakat látni
nálunk aki burkolt az 2 nap alatt végzett a 20+25 nm járólappal
reggel jött délután ment fogalmam nincs hány órát dolgozott
de (20+25)x7000 az 300 ezer 2 napra
10 ezerrel már 450 ezer
dolgozzon heti 3 napot a maradék kettő legyen a munka felmérés-számítás már közel is a 2 milla
https://444.hu/2021/11/24/hiab...