Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na az mégjobb....akár egy filmcím is lehetne:4,5 év sötét üzem
😃
csak egy kérdés:
törvényes a buli? ha igen akkor akkor ez van, ha nem akkor fuss a bíróságra és megbüntetik őket
Magántőkealapokról volt már szó?
Emlékszünk még az offshore lovagozásra? Hát, ez sem tűnik jobbnak. Sőt...
https://www.valaszonline.hu/20...
És tényleg 😁 tőlem 150 km északra 😁
Mondom, hogy ez jopár éve volt. Ne légy Pipi 😁 ő az, aki csak ír, nem olvas.
4,5. Osztott képzés, mester diploma.
A te korodban már csak óvatosan..... 😍
Napszak? B@sszak ne b@sszak. 😂
Északra baz+! 😆
biztos vette hiszen fingja nincs milyen szakra járt a gyereke 3 évig 😆
akinek 10 embere van és nem tud nekik munkát szerezni egész évben tényleg hagyja abba, menjen el biztonságiőrnek
amúgymeg katás emberek kellenek és mind csinál számlát ha kész a munka
még mindig jobb mint a nem bejelentett munka
Rendes vagy, hogy megvetted neki... olyan 2000Ft körül van ez a tartó.... 😆
(gratulálok a gyereknek amúgy 😉)
Hát asszem mostanában nem így híjják - az én korosztályomnál ennek nem olyan jó a csengése 😁 - de lényegében igen.
vörösdiploma? 😆
1-2 éve ez megy, mert akkora a hiány... van festő vállalkozó haverom, az régebben mindig sírt, hogy télen 10 ember után fizet TB-t, bevétel meg semmi... már évek óta másban utazik, csak cégeknek melózik. Pedig most megint menne a festő ipar 😁
Mindig baszogattuk, hogy ehhez a festő melóhoz igen nagy tudás kell, meg egy létra 😂
télen? helső meló megy télen is
asszony unokatesója festő azbmindig dolgozik
nyáron áll pár hetet üdülni meg télen a karácsony környékén van pár nap laza
Meg aki tele van 10e/m2 árért, annak jól is kell dolgoznia - és az se mindnek megy. Télen hosszú a leállás, meg egyre többen kérnek számlát is - és akkor máris ugrik a fele... meg a legtöbben párban dolgoznak, legalábbis akiket én láttam - a m2 ár attól nem lesz 2x.
Hát ezzel megfogtál, mert a pontos nevét nem tudom...de amúgy pofára ilyen: 😁 (ilyet nem soknak adtak)
a 7e az nagyon baráti ár most, 9-10e/m2-n mennek
Éééés itt jön az, hogy hány évig tudja ezt csinálni, milyen egészségi állapotban lesz 20-25 év térdelés, hajlongás és cipekedés után és a gagyidipós egész életét 8 órában irodában töltő folyamatosan az ismeretségei által egyre többet kereső bár ritka az ilyennek a több milla, de az átlag fizikainak legalább a duplája a fizuja és úgy megy nyugdíjba, hogy a legnagyobb megerőltetés számára a szék ki-be tologatása tehát melyiknek könnyebb és hosszabb az élete?
Béla, a Kun? 😲
én nem burkolok de a fészbukbnevű retteneten ilyen 7-10 ezres nm árakat látni
nálunk aki burkolt az 2 nap alatt végzett a 20+25 nm járólappal
reggel jött délután ment fogalmam nincs hány órát dolgozott
de (20+25)x7000 az 300 ezer 2 napra
10 ezerrel már 450 ezer
dolgozzon heti 3 napot a maradék kettő legyen a munka felmérés-számítás már közel is a 2 milla
A4-es és Béla.
milyen típusú az az infornatikai diploma?
a pontos neve érdekelne