Kivitelezhetetlen,a thai zarkozas peldaerteku volt,fegyelmezett lakosokkal.
De a kambodzsai hataron csak atcsuszott par fertozott.Es borult a szarosvodor.
Én beoltattam magam - háromszor is (ahogy a faszista kormányod egészségügyi szakemberei kérték). Még szép hogy kujtoroghatok egyedül kint a mezőben fotózgatni!
amikor kezdődött csak annyi lett volna hogy határonként lebaszni 10 lakó konténert, és aki jön be az ott lakik 2 hétig önköltségen
ez a legelején amikor hallani lehetett hogy kínában meg pakisztánban vannak bajok
erre mi mit csinálunk? beengedjük a pakisztáni diákokat akik hazamentek megnézni a beteg szülőket
A bogyo altal felszopott barmilyen profi kormany is besult ezzel.
Sot gyakorlatilag ugyanezteket az intezkedeseket mind megcsinaltuk.
A vernyogo ven genyadek mindenki elott kapott nyugati vakcinat.
Megis kint a lezarasok ellen tunteto emberekbe lonek,es mar a nyolcadik lezarast csinaljak,az oltatlanokat max alapveto elelmiszer arusito helyeken kivul sehova nem engedik,es mar kotelezo oltast keszitik elo.
Mig a ven genyadek maszkalhat,kirandulhat,vedelheti a lohugy argusat buntetlenul.
Pedig a bagoba meg a muanyag lébe fogy megdogleni,de azert is a kormanyt fogja okolni,de lehet egy kek holapat altal fogja bevegezni. 😆
Elméletben mondjuk nem, gyakorlatban a világon nincs annyi idő és lehetőség, hogy értelme is legyen. Én ma közvetlenül-közvetve kapcsolatba kerültem kb. 20 emberrel. De vegyünk csak 10 embert. Azok is ennyivel mondjuk, az már 100 ember. Ki- és hogyan fog kontaktot kutatni így?
Mindezt úgy, hogy ha ma kiderül, hogy elkaptam a betegséget, akkor valószínűleg az már pár napja bennem bujkált, ugye? Azóta ez hány ember?
A megelőzés szerintem ezerszer hatásosabb.
a rendszer a hibás
most nem tudom mi a helyzet, de az első karanténos időben aki kötelező karanténban volt, csak akkor kapott betegállományt ha pozitív lett a teszt
és a teszt sok esetben később jött meg mint hogy letelt volna a karantén
pl szomszédban is a férj karantén, a feleség-gyerek járt dolgozni
és nem tudták hogy fertőzöttek-e vagy sem
de ha karantén együtt járna betegállománnyal, akkor mindenki a seggén maradna
Ugyanezt láttam a céges meetingeken heti 2x, hogy a mérnökök és részlegvezetők egymásra licitálva minél nagyobb baromságokat találtak ki csak, hohy a létük jogot nyerjen.
Nem.
Arra gondoltam, hogy megjelent az igény, hogy miért semmisítik meg, ahelyett hogy szétosztanák, esetleg valahogyan hozzáférhetővé tegyék. A rápisilős terhességi tesztre azt mondom, oké. De egy orrnyálkahártyából mintát vevő tesztet szerintem nem érdemes, az tuti.
Pont egy lépés innét már csak az otthon elvégezhető műtét kezdőkészlet.
Nem azt mondom, hogy senki és senki, de amíg olyanok vannak, hogy a buzikalapot pillanatragasztóval a fejre, meg a tükörre ráírják, hogy a tárgyak valójában nem akkorák, mint ahogyan azok a tükörben látszódnak (hiába az usa, itt is vannak ilyen debilek), akkor erre nem tudom azt mondani, hogy támogatandó a lehetőség.
Nem tudsz a véleményem ellenkezőjéről meggyőzni, ugyanis nálunk vannak közfogisok, van köztük olyan hülye, hogy ha meglátnád azt kérdeznéd, hogy ez nem intézetben van?
de csak így lehetett volna kinyírni a vírust
De a kambodzsai hataron csak atcsuszott par fertozott.Es borult a szarosvodor.
ez a legelején amikor hallani lehetett hogy kínában meg pakisztánban vannak bajok
erre mi mit csinálunk? beengedjük a pakisztáni diákokat akik hazamentek megnézni a beteg szülőket
Sot gyakorlatilag ugyanezteket az intezkedeseket mind megcsinaltuk.
A vernyogo ven genyadek mindenki elott kapott nyugati vakcinat.
Megis kint a lezarasok ellen tunteto emberekbe lonek,es mar a nyolcadik lezarast csinaljak,az oltatlanokat max alapveto elelmiszer arusito helyeken kivul sehova nem engedik,es mar kotelezo oltast keszitik elo.
Mig a ven genyadek maszkalhat,kirandulhat,vedelheti a lohugy argusat buntetlenul.
Pedig a bagoba meg a muanyag lébe fogy megdogleni,de azert is a kormanyt fogja okolni,de lehet egy kek holapat altal fogja bevegezni. 😆
de amikor kezdődött simán meg lehetett volna fogni bárhol
Mindezt úgy, hogy ha ma kiderül, hogy elkaptam a betegséget, akkor valószínűleg az már pár napja bennem bujkált, ugye? Azóta ez hány ember?
A megelőzés szerintem ezerszer hatásosabb.
most nem tudom mi a helyzet, de az első karanténos időben aki kötelező karanténban volt, csak akkor kapott betegállományt ha pozitív lett a teszt
és a teszt sok esetben később jött meg mint hogy letelt volna a karantén
pl szomszédban is a férj karantén, a feleség-gyerek járt dolgozni
és nem tudták hogy fertőzöttek-e vagy sem
de ha karantén együtt járna betegállománnyal, akkor mindenki a seggén maradna
Na az Biztos 😅
Dehogy!
De az helyesnek tartod, hogy a kontaktokat sem tesztelik már?
Arra gondoltam, hogy megjelent az igény, hogy miért semmisítik meg, ahelyett hogy szétosztanák, esetleg valahogyan hozzáférhetővé tegyék. A rápisilős terhességi tesztre azt mondom, oké. De egy orrnyálkahártyából mintát vevő tesztet szerintem nem érdemes, az tuti.
Pont egy lépés innét már csak az otthon elvégezhető műtét kezdőkészlet.
Nem azt mondom, hogy senki és senki, de amíg olyanok vannak, hogy a buzikalapot pillanatragasztóval a fejre, meg a tükörre ráírják, hogy a tárgyak valójában nem akkorák, mint ahogyan azok a tükörben látszódnak (hiába az usa, itt is vannak ilyen debilek), akkor erre nem tudom azt mondani, hogy támogatandó a lehetőség.
Nem tudsz a véleményem ellenkezőjéről meggyőzni, ugyanis nálunk vannak közfogisok, van köztük olyan hülye, hogy ha meglátnád azt kérdeznéd, hogy ez nem intézetben van?