Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na de így meggyalázod a szavazatod értékét.
Így nem is kell.
(Ja, de mégis.)
régen az erősebb ember/emberek elvették a gyengébb dolgait, akár az életét is, ez akkor rendben volt, "jogszerűen" zajlott
pl lekardozta az egyik törzs a másik törzset
most már ez nem jogszerű, így ez nincs rendben
de olyan törvény nincs hogy egy állami közbeszerzésben csakis a legolcsóbbat kell választani, majd ha lesz akkor lehet büntetni
itt jönne a te szereped, csinálj ilyen törvényt........

amúgy hogy adózol az még nem jogsít a kritikára, arra jogosít hogy a törvény által meghatározott dolgokat igénybe vedd, pl ingyenes orvosi ellárás vagy iskolába járhat a gyereked
és még arra is hogy x évente elmenj szavazni
Kritizalas nem eleg,csak a 4. 2/3-hoz.
Cselekedned kell. 😆
volt egyszer régen valami traktoros tüntetés, mentek az őstermelők traktorokkal a parlament elé
akkor puffogott egy őstermelő ismerős is már nem emlékszem mi volt a konkrét baja
mondtam is neki ha ennyire nem tetszik a dolog miért nem volnulsz te is a parlament elé
aztán azt mondja messze van és sok gázolaj lenne
na az emberek többsége ilyen, nem tetszik neki a rendszer de nem tesz semmit az anyázáson kívül csak azt várja hogy mások oldják meg a gondjait
de ha már ennyire lusta és/vagy sóher tenni bármit is akkor miért puffog?
Addig míg adózom rendesen, szerintem igenis van jogom kritizálni!!!
Nem érdekel a politika, csak ezek már túltolják a biciklit...
És hidd el nem magam miatt aggódom, a gyerekemet nem szeretném ilyen országban felnevelni, látom az iskolában mi megy... Szomorú...
Sőt azt sem akarom, ha felnő, csak skypon vagy akármin lássam, évente 1* jöjjenek... stb.
Tudom hogy fikció, de akkor is arra kellene törekedni hogy a képviselő legyen a népért, és ne a nép a képviselőért! De ha leszarjuk...
Vagy akkor eljuthatunk oda (az irány lassan az), ha küzdősportban otthon vagyok, kigyúrom magamat, és elmegyek pofánverlek kizavarlak a házadból, én meg eladom, akkor az is rendben? Tudom sarkított a dolog... De hol a határ ami elég?
ha jól tudom több emberre is lehet szavazni, első körben úgysem ti ketten indultok a miniszter elnöki székért
Bocsi, azt nekem ígérted már egyszer.
miért ne tudnál dönteni?
ha igaz mit az adatlapod tartalmaz már 26 éve politikai pályán lehetnél építhetnég szépíthetnéd magyarországot helyes döntéseket hozva
mivel te úgy döntöttél leszarod a politikai pályát csak a fotelből puffogsz így kb semmi jogod ahhoz hogy bármit is kritizálj
de még most sem késő, legyél képviselő vagy akár miniszterelnök is és változtass
sosem voltam még szavazni mert nekem mindegy melyik senkiházi van a hatalmon, de megígérem hogy ha lehet rád szavazni megteszem
Nincs rendben sem a kicsi sem a nagy! De van különbség mikor választhatsz a 15 vagy 18 ezres közül, azt rendelsz meg amit akarsz! De mikor nem döntheted el hogy ki csinálja a budit, mert az ismerős ismerősét kell helyzetbe hozni... Na az gáz...
Ja,ini megfogta a lenyeget.
Osszemossatok a politikai felelosseget a bunteto felelosseggel.
A bunteto az jogi kategoria,ha a szerzodes nem sert hatalyos jogszabalyt akkor nincs buntetes,a politikait meg a valasztok dontik el 4 evente.
A valaszto eldonti mi a jobb neki.
Tetszenek nyerni valsztast oszt kesz.
Csak az a baj hogy az alternativa rosszabb mint a levaltandok.
Ennek az az ellenszere hogy jobbakat kene inditani.
Ezt meg en is tamogatnam,de nem latom meg csirajat sem.
amúgy evvel nem azt akarom mondani hogy ezek a dolgok nekem tetszenek, csak azt hogy ez minden hivatalosan megy, ha hivatalos akkor nem lopás
az a lopás amikor micike kezébe nyomják a bankkártát hogy vegyen egy csomag 1500forintos nyomtatópapírt de ő avval a kártyával fizeti a műkörmöst is, ez lopás, a többi sajnos nem
hiába is vizsgálódik bárki, van szerződés ami mindkét félnek megfelelt, a harmadik félnek ehhez semmi köze sincs
mint a bolti vásárlás vagy a kőműves vagy autószerelő munkabére
nem tudhatod milyen egyéb szolgáltatás is jár ahhoz a nyomtatóhoz
pl a vasútnál volt 24 órás szerviz is, ha behalt a gép órákon belül hoztak másikat akár hajnal kettőkor is

amúgy ezek a dolgok csak addig lopások amíg nem te vagy a haszonélvezője, ha veszel egy 10 millás lakást 6 milláért mert nagyon megszorult a tulaj te is lopsz, de végülis nem, mert úgy gondolod ügyes faszagyerek vagy mert milyen olcsón megszerezted
nyilván egyik sincs rendben de ha lemegyek kiskőrösre azt lebaszok neked 1 pofont azért még nem lógatnak fel feltétlen de ha átmegyek a szomszédodhoz és halálos pofoncsapásokkal agyonpofozok 4-5 cígót akkor már igen. Mert nagyobb a mérték(kezeit széttáró) /bár ezért inkább kitüntetés járna de hát fura ez a jog 😃/
nincs különbség, a mértéke más de az elvi kérdés ugyanaz
a te nézeted szerint aki kicsit lop az rendben van de aki nagyot az nem?
Azért remélem érzel különbséget a 1milla/1négyzetméretes budi, és a 15ezer vagy 18ezerért hirdetett toner között, ráadásul ott választhatsz...
Van egy + 2000 ft kiszállítás a ipon ezt nem tüntette fel tehát lehet ingyen házhoz viszik akkor már csak 15790 ft a különbség. De itt lopásról nem beszélünk(kezeit széttáró) Szabad piaci verseny van.(meghajlós) Mindenki szabadon eldöntheti, hogy az adott terméket kitől és mennyiért vásárolja meg. Nem közpénzből a haverok zsebét tömik(kezeit széttáró)
Ha te egy balatonszeletért kiolvasol hibát egy autóból akkor minden villamosságszerelő lop ha számlásan elkérik ugyanezért az 5-10 ezer ft-ot vagy szerinted mi a mérce?
A lopás pl az amikor ugyan itt egy samsung nyomtató 37 ezer ft és a haveri körnek kiosztott oltási kártya bisznizhez 1000 szám vásárolnak ilyen samsung nyomtató majd fél millióért darabját kiszámlázzák mint biztonsági nyomtató(kezeit széttáró) aztán ha valaki ezt észre veszi és szóvá teszi akkor gyorsan egy 1000 ft-os tutó lakatos zárral megoldják, hogy kulcs nélkül ne lehessen a fedelét felnyitni 😂 Aztán a navnak az állásfoglalása annyi az egészről, hogy Ő nem lát ebben semmi kivetnivalót és ezért nincs is miért nyomozni mert hiányzik a bűncselekmény. Na ez a lopás(kezeit széttáró) úgy hívják bűnszervezetben elkövetett, tehát minősített eset. Ez jellemző az összes épen aktuálisan kormányzókra....
a lopás fanatikusok még mindig nem véleményezték ezt
érdekes módon bármi kis kelemetlenség adódik máris olyan mesterien figyelmen kívül tudják hagyni hogy aazt már tanítani lehetne
szóval most lop az ipon az emberektől vagy nem? ha igen miért nincs felelőségrevonás, ha meg nem akkor miért baj ha túlszámláz egy vállalkozó aki épp állami megrendelést végez?
Jaj, felmegy a pumpam, amikor a hulye kurvarol ugy beszeltek, mint a nagynenirol, katka.
Az hogy a hozzad kozel allo sajto nem foglalkozik napi szinten vele csak egy kotelezo "tessek elitelni,fujj" labjegyzettel az elejen,majd mely kuss es kummantas, az is megerne egy miset.
De hogy egy kidobbott szarospelenka 40 fokban az autopalyan hetekig lebegtetik 30 cikkben az termeszetes.
Es kurvara nem kell rugozni azon hogy vedem mert nem,leszarom.A "fuggetlenobjektiv" media kettosmercejet utalom.
Es igen tudom a masikoldali media is ezt teszi,csak ok nem hazudjak magukat "fuggetlenobjektivnek".
Katkat elovettek,nyomoznak.
Mindenkire annyit szánok amennyit tesz érte! Hányszor írtam le hogy igen is tessék a katkát is elővenni, megvizsgálni, nyomozást folytatni, és lezárni. Majd elítélni, vagy nem, attól függően mit derítettek ki. De ezt a vehemenciát én ugyanúgy nem látom a másik oldalon!
De akár számolhatok is: katka behúzott 4-5Mrd-ot, mondtam többször is hogy tessék kivizsgálni? Igen.
Mészáros lassan hetente, de néha naponta behúz ennyit! Csodálkozol hogy róla több szó esik? (És a többiekről nem is beszéltem).
Vagy te tényleg elhiszed hogy mészáros a saját tehetségéből van ott ahol?
A videót köszi, ezt még nem láttam, jó lesz! 👌
Bolond szektásolra sincs szukseg. 😆
Annak van diktatúra, aki megszokta, hogy kapja a megélhetést és nem kell tennie érte.
Nekem a jelenlegi megfelel, de csak azért, mert tudom azt, hogy ami tuti jó lenne (hogy én lennék a király) az amúgy sem lesz soha.
mert a legtöbb magyar igazából JOBBÁGY. jobbágy, amikor azt mondja, hogy úgyis lopnak, a másik is lopna, a kisember megszívja stb. ez jobbágyi gondolkodás. Magyarországon nem jobbágyokra, hanem polgárokra lenne szükség, de egyszerűen nem tartunk még ott. majd idővel, talán.
a tkc 70 nem olyan rossz gumi, a kis adventure is avval van szerelve, mentem vele kb 250km nekem tetszett