Most avval szenvedek hogy kipróbált minta után megveszik,majd két nap mulva kitalálják hogy nem testszik vegyem vissza,matrac,franciaágy.Az utóbbi vevőnek lett rendelve szín szerint.
Ez szopatós ha sűrűn előfordul.
Ja,most vagy biszex a csaj vagy leszbi,de te tuti nem fogsz neki bejönni.
Amúgy nem tudom igaz e de szerintem nem zörög a haraszt...............
A faterja ugyanilyen formátum.
A csehkatka butább de iráníythatóbb,és mivel esküvő is volt pasival,tajtrészegen szerintem jó eséllyel normális orientáció,ő blokkolhatóbb lenne neked is. 😂
Ja, már gyerek korában tele töltötték komcsi ideológiával... megfűszerezve új nyugati ideológiával: amíg szolgálsz nekünk, jól tartunk... Most pl. a migránsos szekeret tolja, 8 ezer jurós fizetésért...
Szerinted eddig hol volt?
Amugy a faterjat elnezve lehet gaz.
Nem biztos hogy bejonnel neki.
Mondjuk radnezve tuti hogy nem.
De mintha ő is eroszakoskodott volna egy beosztottal.
Hogyne kellene, hiszen a nyereségnek Is van ÁFA tartalma, gondolom te sem azért veszel bútort a gyártótól, hogy egyre több álljon a raktárban. Teszem hozzá, hogy ezt az ÁFA “többletet” nem mi fizetjük, hanem a vevő/ügyfél. Mi csak befizetjük az államkasszába. Ha a bejövő/kimenő számlák között nincs átfedés, adott esetben a következő időszakban leírjuk a kulonbozetet. Egyetlen, amivel nem tudok egyet érteni, hogy olyan számla után is fizetek előre, aminek az ellentételezése nem érkezik be adott esetben, tehát nekem kell előre finanszírozni az ÁFA-t. Miért is? 🤔 Kimegy egy nagyobb értékű számla hó végén, 20-an ÁFA befizetés, nekem viszont csak 30-45-60 nap múlva érkezik be a pénz, akkor miért is kell nekem előre finanszírozni. Online rsz-ben lehet látni mar mindent, nem értem miért fizetek olyan ÁFA-t, amit meg sem kaptam… persze igazából értem… 😆
zotyám tudom hogy az áfa bevétel-kiadás * 0,2126 nem madárka vagyok.
éves kb 8 ezer köbméter fa eladásánál amit nagykereskedő visz el számlára nem tudok ám ilyen okos lenni(gondolkodós)
vonatkoztassunk már el a rongyosbolttól légyszi. több vállalkozásban érdekelt vagyok a rongyosbolt az, amibe lassan inkább már nem is akarok érdekelt lenni. pl. 350 hektáros családi erőgazdaságunk termel és adózik igen szépen. Szép magasak a bevételi számok de sajnos nagyon szép magasak a kiadásiak is. Onnan pl. a mai ekaer rendszerben egy db szál fa nem kerül ki papír nélkül. Meg lehet ugyan próbálni böri jár érte.
rongyosbolt amikor ment a vírus előtt időszakban 12 miller volt a havi kiadás. ebből 6 volt csak az áruköltség számlásan minden hónapban. Akkor nem csak ennyi adót fizettem mint most, most csak ennyit fizetek de az is több millás tétel. Akkor remélem témát lezártuk,mert egyébként meg úgy gondolom nem nyílvános fórumra való téma ez. Majd ha viszem a milkádat az új csipnélküli dákóval elmondom neked szivesen(meghajlós)
Azt se tudják hogy mit és honnan vásároltál. A vevői köröd meg nem változik, őket ismered, maximum az idegennek adsz papírt. De a rongyokon lévő 500% haszonkulcsodból akár be is fizetheted a 27%-ot becsületesen, bár nem nézem ki belőled.
nem most kezdődőtt ez már(ujjával nemet mutató) szépen erre állt rá a világ. persze némi segítséggel8kezeit széttáró) a 90-2000-es években ez még nagyon virágzott azóta eltelt 20 év alatt átalakultak a jó szokások(szomorú) Aztán az onlájn kassza bevezetése és a folyamatos szigorítások pl. kp-s számla 500 e ft-ig / nap teljesen kifehérítették a gazdaságot. Mivel számlára vesz tőlem is mindenki mindent nekem sem érdekem alapanyagot papír nélkül beszerezni. ez a világ van(kezeit széttáró)
nyilván te is tudod, hogy már nem ez a világ van. Ezért ugatok és sírom vissza a kockásfüzetes időszakot.(órát nézegető) Mióta számítógépen van minden és onlájn beszart már ez.
Ez szopatós ha sűrűn előfordul.
Amúgy nem tudom igaz e de szerintem nem zörög a haraszt...............
A faterja ugyanilyen formátum.
https://www.origo.hu/itthon/20...
A csehkatka butább de iráníythatóbb,és mivel esküvő is volt pasival,tajtrészegen szerintem jó eséllyel normális orientáció,ő blokkolhatóbb lenne neked is. 😂
Volt hogy megszivtam,ezert a szabaly.
Amugy a faterjat elnezve lehet gaz.
Nem biztos hogy bejonnel neki.
Mondjuk radnezve tuti hogy nem.
De mintha ő is eroszakoskodott volna egy beosztottal.
https://nyugatifeny.hu/2021/11...
éves kb 8 ezer köbméter fa eladásánál amit nagykereskedő visz el számlára nem tudok ám ilyen okos lenni(gondolkodós)