Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja,de katkara es a tobbiekre szansz ket harom szot,a kormanyra meg sugarhànyasban hetente tonnakat.
Jo lenne a katkas mennyiseg mindenbol es nem lenne ennyire uncsi,jutna idod es energiad a fontosabb dolgokra is,minthogy olyanon valtoztatsznal amin nem tudsz,mar mondtam ha sokat jartatod az agyad feleslegesen olyan leszel mint bogyo,ven lepukkant koszlott liberalnaci bagofust szagu genya, es mindennap vityaval keles fekszik.
Brrrrr.Gondolj masra is neha,pl ez az ipse meg van elegedve a tkc70 el.Nekem nincs tapasztalatom ilyennel.Road 5 mindenre IS tokeletes. 😁
http://youtu.be/nbjdMDm2cNU
Most is diktatúra van, mégsem ugat a magyar ember! Csak 1/3-a 😅 , a 2/3-ak megfelel!
Úgy látom egy dolgot nem fogsz fel! Senki sem mondta hogy gyurcsányt nem kell elszámoltatni! MINDENKIT el kell számoltatni akinél felmerül a gyanú! Katka, gyurcsány, viktor, lölö, rohadtul mindegy melyik oldal! Fidesz megígérte? Meg. Megtette? Nem. Akkor takarodó!
Ja,de utana jon a jogalkammisag es a diktaturazas.
Majd zajos felfuggeszti es elszamoltatja,ha idorendben jar el rogton kezdheti aprilisban vele.
Szoval csak ki kell varnod.
Hiába B+ elsz. A mentelmi jog felfüggesztése a 2/3 kiváltsága! Szóval bármikor megszavazhatták volna! Nincs mentelmi jog, fel lehet jelenteni! Egyéb?
Egyszer beszéltem egy - amúgy nyuggerral - valakivel, aki azt sérelmezte, és linkelt két egyforma kombigyalut, hogy hogyan lehet az, hogy egyiknél majdnem a duplája volt az ára, mint a másiké. Egyszerűen nem akarta elfogadni, hogy ebben a világban annyiért kínálom a portékámat amennyiért akarom, legfeljebb soha nem tudom eladni.
ha már lopás
akkor ezek szerint a computer pont nevű cég nem lop, a többi igen mert drágábban adja
szóval az ipon 17290 forintot lop minden egyes vásárlótól a te elméleted szerint
Nem,a tied,most keszulsz 4x ra szavazni,mert hogy te csalodott fideszes lennel az humbug. 😆
B+ teteted,kerdezted mier van meg ott,mert beszavazzatok,egy part se csukhat le senkit,csak a birosag,az meg mentelmi jog miatt nem.
Ha nem szavaznatok ra mar reg eltunt volna magatol.
Mondjuk ez az alnaiv idiotizmus es 12 evezest tanitjak a propagandaszeminariumon vagy felveszitek neten az iget?
ha ilyen geci okos vagy vezess már le egy elszámoltatást
keress egy esetet és pontról pontra bizonyítsd a "lopást"
A felelősség mindig a kormányé. Az, hogy gyurcsány elszámoltatása nem történt meg, az viktorovicsék felelőssége.
Rossz oldalra állt.
És mint képviselő mibe van beleszólása a 12 évnyi 2/3-os többség mellett?
A jelenlegi adatok alapján, a halálozásokat tekintve Magyarország nagyon rosszul szerepel. A 6. legtöbb haláleset történt (arányaiban). mit mondana a fidesz központ, ha egy nemfidesz kormány alatt ilyen rossz számokat látnánk?
Maig kepviselo.
Áááá... nincs ezzel baj! :) Érthető...
Ez tetszett!
Az nem érhető még mindig hogy mire gondolsz? A 12 év alatt hányszor szavaztuk vissza gyurcsányt... Nem rémlik...
Pon jo,es konnyebb mint az elodje.Fontos.
Mert a tramplinak kell a kicsi, elegáns telefon.... 😂
Mobiltelefon es vastag ujjak,my bad. 😆
Elsosorban ferit es a teljes balos gardat.
A kartelezos vallalkozo most is eljaras alatt van.
Tudom nem koveted,mer nem meszaros,es neked az egett be.
Igyekszem, nem biztos hogy mindig megy: "visszavaladztjatok" ??? 😂
Visszaválasztjátok, ha jól értem... Mit is? 12 év alatt kit-mit választottunk vissza?
Te, a szövegértés megy neked?
Márka hű. 😂
a szerelem fura dolog
haver húga érdekes módon a zsigulis embertől (ilyen 30éves történet)sosem esett szerelembe de aki a golffal jött attól meg igen 😂
És a szerelem???
Nem minden a kor és a kinézet(kezeit széttáró)
egy szóval se mondtam hogy nem túrnám seggből szájba, ha csak rajtam múlna minden héten rászánnék egy laza negyed órát
de ennyi pénzzel már sokkal faszábbakat is lehet szerezni
azé én még odapirítanék annak a sokak által levetett közel 50-es luvnyának(szemeit körbeforgató)