inkább úgy mondanám hogy neki most is 1000 euróba van egy szakember nálunk meg 15 éve is ennyibe volt
kint meg a 15 évvel ezelőtti 1500 euró helyett már 3000 fizetnek ugyanezért a munkáért
...valójában senki sem tudja, miért van ez a magas ár. Persze jönnek az okosok a magyarázattal, hogy "gazdasági kilátások" meg "befektetői bizalom" meg hasonló megfoghatatlan faszságok - sztem spekuláció, plusz a nyugat így tud még jobban lerabolni minket 😕 nyilván akkora gazdasági erőfölénnyel kedvükre mozgatják az árfolyamokat.
... de te csak örülj, és hajtogasd, hogy O1G 😅
én úgy gondolom hogy régen túl vagyunk azon hogy bárki bárit el tudjon titkolni, akár bevételt akár azt hogy merre járt
ennek tükrében a kp teljesen felesleges
Szerintem egyszerre mindenhol.
Nem jó üzenetet hordoz, ha valaki az anyagi lehetőségei miatt felmentést kap törvény, szabály alól. Ha segíteni akarunk, akkor könnyítésekkel lehet, de semmiképpen a kivételezéssel.
Nem minden esetben jó ötlet.
HA NAV-os lennék, akkor az átlagtól eltérő kereskedők elé odaparkolnék, HA kijön valaki, de nem szól a központ, hogy adat érkezett az online számlagéptől, odalépnék a vevőhöz és megkérdezném, hogy ezt mégis hogyan gondolta, hogy számla nélkül vásárol?
A cikk, amit Zoli belinkelt 2 eves. Az erettsegis 50 oras munkabuli asszem 2016 ota van. Nem hallgatott annyira sokaig a kiscsaj, a levelben is ket evet emleget. Lehet, tenyleg kivarta, amig el tud cuccolni onnan.
Nem tudom, csak spekulalok.
az a fura hogy amíg egy "senki" volt nem vádaskodott a kismuff
most hogy akár csak egy hangya fasznyit is betehetne az orbán rezsimnek egyből megvan a szenzáció
pedig múlt évben nem is volt sziget szóval legalább 2 éves a történet
ez legalább olyan mocskos dolog mint a buzi józsika csatorna mászásának megszellőztetése
kint meg a 15 évvel ezelőtti 1500 euró helyett már 3000 fizetnek ugyanezért a munkáért