Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Egy rongyosbótban?! Ne röhögtess....
mióta mindenki számlát kér és mindenki számlára ad azóta. És sajnos ez már nem tegnap óta van(puszit küldő)
az erdő + a 2 vállalkozás áfája + alkalmazottak járulékai több milla/hó ezek a jelentősek, meg még van egy csomó kisebb adó, társasági nyereség meg a fasz sem tudja követni. Aztán az meg a rahedli ingatlan bérletije után is fizetek. Nem szolgál örömömre de ez van. Aztán az üzleti célból vásárolt és eladott ingatlanjaim hasznának a különbsége adott éven belül 15%. Vagyonszerzési illeték 4%.k. Számolgass 15-20 millás ingatlannál az mennyi pénz a semmiért.(puszit küldő) aztán rá jössz, hogy te hozzám képest még nem fizettél adót az elmúlt 48 évedben. Azért van kényelmes kanapés életed mert f2-ő meg én kifizetem neked bazmeg aztán lehet vállalkozózni. Adófizetés nélkül nincs vállallkozás mert rögtön a faszodra lépnek
Tavaly nyar,az elektronikus szamla ota. 😆
Ketlem,te inkabb felvagod az ereid,de adot mindenkepp kerulod. 😆
Mióta nem bírod ellopni az ÁFÁ-t? 😲
mennyi adót? havi szinten több millát okoska(pusztit küldő)
mondjuk ez igaz. Ha én lennék vitya pénztáros nem lölő akkor nyílván még sértené is a cizellált fülem, ha valaki lopást emlegetne 😂
Még azt a kivénhedt andreát is elkezelgetném nagy bánatomba(fetrengős)
a frissítésért is jóval többet fizet mint 3 kila évente(fetrengős)
A faszomért kevered már össze az állami közbeszerzésből elrabolt pénzt a dolgozó emberek bérével vagy kereskedők hasznával vagy mesteremberek munkadíjával? Hogy a faszomba kerül ez ide??? hogy a gecibe találsz te ezek között bármilyen hasonlóságot INI????????????????????? Ma a seggemtől is hülyébb vagy.(kezeit széttáró)
Nem akarom hosszasan magyarázni de még is csak röviden leírom.(szemeit körbeforgató) Közbeszerzésen haveri cég 37 ezer ft-os nyomtatót 1000 ft-os kütyüvel kiegészítve fél millió ft-ért számláz nem 1-2 darabot hanem ezerszám. Még is övé a tender. Ha te indulnál 45 ezerért a rád sem hugyoznának nem hogy megnyernéd. Persze nyomtatónként 7000 Ft-ból lófaszt sem tudnál visszaosztani így te nem is jöhetnél számításba(fetrengős)
Aztán idekevered a dolgozó népet(szemeit körbeforgató) Ha a kereskedő a 100 as szöget kg-ként 500 Ft-ért adja eldöntöd, hogy nála veszed meg vagy a szomszéd utcában bélától aki csak 450-et kér ugyan azért(kezeit széttáró) Ha bekrepál az autód eldöntöd, hogy elviszed az opel márkaszervízbe óránként 15 ezer+áfa rezsióradíjért, vagy a falu másik végébe gipsz jakabhoz 4 ezerért. Ez a te döntésed oké? A közbeszerzés nem(ujjával nemet mutató) hanem azzal a lapáttal eszed a szart amit a kezedbe nyomnak értjük egymást????(kérdőjeles)
Szarban van a pénz. Ha valaki úszuk a szarban bármennyit megad hogy elhárítsák a hibát.
Tavasszal kellett hívnom dugulás elhárítót, mert a WC lefolyó megadta magát. Próbáltam slaggal kinyomatni, de az nem volt elég.
Ember jött, hozott több 100 ezres felszerelést, kipakolta, összerakta, megcsinálta a tisztítást, mindkét végéről. Patika lett, jó 20 percet volt itt, és 15 pénzt kért.
Na ilyen jó órabérem nekem is régen volt, mégsem sokallottam. Megcsinálta nekem azt, amit én nem tudtam...
nekem valami 180 körüli a bruttóm, ebből van 120 nettó
kb 90ezer megy havonta az államnak csak azért mert létezem
meg lennék lepve ha a sunyi maszek pipi ettől többet fizetne a közösbe
A te pénzed? ne röhögtess 😅 mennyi adót fizecc te be? 😅 mennyi számlát állítol ki a bérleményeid bevétele után? gondolom, ugyanannyit, mint anno, mikor a bálásból hordták el tőled a használt rongyot... Igen, mielőtt belekezdenél, tudom, hogy megy ez 😁
Leszarom,csak vegre megpukkadhadhatna bogyoval egyutt es lehetne motoros temat bevetni. 😆
ez olyan 2010 előtti 12 ezer volt... de inkább 2003-4
amúgy nem azt fikázom hogy miért annyi az a valami munka, hanem hogy baszakodnak a drága közbeszerzésekkel és közben mindenki ugyanolyan lehúzós, kivétel nélkül

szóval a lényeg még mindig az hogy addig lopás amíg más csinálja, utána már nem ha belekerül az ember ebbe a körbe
Ha elkezded csinálni, akkor rájössz miért ennyi. El kell menni, megvenni, utána járni, megtanulni, megvenni az eszközöket, adót fizetni, autót fenntartani, amikor épp nem 5 perc alatt cseréled, akkor is ketyeg az óra a havi fizuból, és ha már szopsz ennyit, akkor szeretnél jól is élni nem pár balatonszeletért dolgozni.
Nem ez a lopás, hanem az a butaság hogy te nem ezt csinálod.
Aki szerint sok, az pedig továbbra is megcsinálhatja magának.
12rugó SOS kiszállással teljesen korrekt ár.
sógorod meg a hibakód olvasásból lett milliomos, 300 ezres kütyüvel szakít évi 2 millát, szóval mi kerül ebbe ennyibe ?
ez mindaddig nem lopás amíg részese vagy a bulinak, utána már egyből az lesz

sok-sok éve még a vasútnál voltam meghalt a hűtő, gondoltam haladjunk lépésről lépásre hátha meg tudom csinálni, átkötöm a hőfok szabályzót aztán egyből ment, a helyi elektronikus mindenesnél(azóta az aliexpresszi kinyírta az öreget) vettem egyet ha jól emlékszem 1700 forintért
mondom a pesti munkatársamnak milyen ügyes vagyok az meg csak nézett hogy neki ezt 12 ezerért cserélték
kiszállás+sos felár+alkatrész+munkadíj =12ezer
ezt hogy jellemeznéd? nem lopás egy max 2 ezer forintos alkatrészt 6x annyiért beépíteni?
persze nem 37 ezer forintos nyomtató 500ért, mert akkor csak 250ezer lenne(ha a hűtőt vesszük alapul), de bevállal 2 évnyi karbantartást még mellé és egyből ki is jön az 500 ezer
ne nagyon számolj 4-ik 2/3 al zotyám(ujjával nemet mutató) Most a fityesznek a többség is necces lesz.
ini részrehajló(kezeit széttáró) ki fizet neki többet(meghajlós)
remélem a mi hazánk pofánbassza mind az ellenzéki összefosást, mind a komplett országot nevére átírató orbán rezsimet(meghajlós)
azért kicsit van mert közbeszerzésről beszélünk eleve a köz pénze mondanám azt, hogy a tied meg az enyém de inkább csak az enyém hisz te a rendszer seggén csak pattanás vagy, hogy nem fizetsz be semmit(vigyorgós) Ezeknek eleve nyílvánosnak kellene lenni és a legjobb ajánlatot kellene elfogadni. Persze a legjobb ajánlat az nem mindig a legolcsóbb egy jó ajánlat nem csak az bekerülés függvénye de ha meg van vesenyeztetve nem csak havernak kidoba a meló akkor 37 ezer ft-os bárki által beszerezhető nyomtató nem fog 500 ezerbe kerülni érted???
milyen szolgáltatást adnak nyomtatónként 463 ezer forintért? Ini ne viccelj már(fetrengős) Még csak nem is ellenkeztek egyszerűen felszereltek rá egy tutólakatos zárat és ezzel eleget tettek a kíváncsi szemeknek 😂
""pl lekardozta az egyik törzs a másik törzset""

De csak a férfiakat. A nőket megbaszkodták.
Ha-ha-ha, ezt a hülye szöveget már olvastam régebben, amikor "menekültek" a teféléd nyugatra a gaz patás zsarnoksága elől, aztán amikor először bezárkózott a nyugat és kiderült, hogy valóban csak mosogatni kelletek oda, ott néztem röhögve a híradásokban, hogy a határ előtt sorakozva áltok a bejutásért.
Oda, ahová a mamát- és a papát szpen egy nyuggerotthonba becsomagolva itthagytátok a gaz patás probékjeinek jóindulatára, közben persze a fórumokon meg a facebookon írogatva, hogy kint mennyivel szabadabban lehet élni.