teljesen mindegy
egyrészt csak annyit lopnak amennyi van
másrészt meg te abból sosem fogsz kapni semmit
így teljesen irreveláns hogy a mészáros&mészáros 1 millát vagy 1000 millát tesz zsebbe azt te sosem fogod látni
és ha visszajön a gyurcsánybohóc gmbh akkor sem
én csak azon röhögök a ha szóba kerül a gázszerelőnk hogy az ország leggazdagabbjaként csak egy majd 50éves többek által levetett nőt talált magának, ez olyan szánalmas mint ha én a kecskét dugnám miután az asszony elment a háztól
Mert folyamatosan visszavaladztjatok a komplett bandat,es a biroi kar meg nem doglott meg vegelgyrngulesben.
Te vonyitanal a leghangosabban ha azt tenbe vitya amit jákobek csak terveznek.
azért drága barátom mert a holló a hollónak nem vájja ki a szemét
még mindig nem fogod fel azt a tényt hogy bár senkinek sem testszik de aki odakerül mindenki lop és megszopatja a kisembert
De bassza! De ha ez igaz, akkor a kedves kormányod miért nem csukta már le? 12 év kevés volt? Kinek lett volna lehetősége erre? Neked? Nekem? Nem hinném!
És újra: A régi tolvaj banda ténykedése mióta jogosít fel bárki újat a további lopásra? És ez téged miért nem zavar?
12év elég sok idő... 12...
nem poló hamisító,(ujjával nemet mutató) hanem használt ruhás és később bútorkereskedő volt amikor magyarországra jött.(fetrengős)
Úgy, hogy zotyám nekünk még van esélyünk nagynak lenni 😂
itt nem versenytársról van szó. Ha kartelozna kivel kartelozna ha nem a versenytársával te ütődött 😂 Olvass néhány cikket én megtettem pétről is szolnokról is nyíregyházáról is. Elolvastam bige írásait is, megnéztem a gulyásmarci videót is. Itt arról van szó,hogy mivel a bálványodnak minden is kell ez a szegmens is kell. Kivásárolni drágának találták így másként kezdtek a dologhoz. az elmúlt 2 évben 300 ellenőrzést tartottak bige cégeinél nav-tól minden féle nyomozóhatoságoktól mindenféle szakhatóságokon át lehetetlenítik el a csávót. Most valami 200 milliós kenőpénzelfogadásával gyanúsítják(fetrengős) De hát ez a faszi ennyit reggelizi el egy nap 😂 Vicc az egész. Minden esetre egy kemény erdélyi faszagyerek. Állítólag márciusban orbánékra borítja a szart.(tapsolós)
Kezdjuk.
Van egy 90 es evekbeli polohamidito kisvalkalkozonk.
Ez a csavo a horn kormany alatt megkapja az akkori teljes szektort.
Komplett tokkal-vonoval.
Nem egy reszet,nem a nagy reszet,az egeszet.
Telik az ido,monopol helyztben nagxon gazdag lesz,hala a kormanyzati hatszelnek oligarhava hizza ki magat.
Telik az ido,a hatszel megfordul,lesz versenytars,de meg mindig ove a piac nagy resze.Kihasznalja a nagysagat,es elkezd kartrlezni.
A versenytars megneszeli,felnyomja,van ez igy.
Kapja a buntetest,lehet sittre is kerulhet.
Mit tesz,elkezdi finanszirozni a neki hatszelt biztisithati politikai erot.Nyiltan is,nem csak titokban mint elotte.Es nemzeti erdekre hivatkozik.
Majd ezekutan benyogi,hat,ha valaki akar venni a termekebol akkor egy napja van lerendelni mert hiany kesz es inkabb eladja kolfoldon ha nem szerzodnek vele.
Ez milyen nemzeti?
Nem basza a csoret a kartelezes a melyen tisztelt korrupcioelleneseknek?
Vagy ezis olyan hogy ha nem kehet orbanozni akkor ilyen nincs es nem is kovetem?
Ez a kenyelmes tisztasagpolitika?
Papolunk a kettosmercerol? 😆
Mondjuk amit én sem bánok az, hogy a kocsmák 95%-a bezárt. Ez kettő dolognak volt köszönhető. Az, hogy a nyerőgépeket betiltották és orbánosították. meg az, hogy a dohányzást kitiltották a kocsmákból. Persze ez a szegmens is magánosítva lett a ner-en belül. 😅
És ebben mi a bullshit?
Szerinted én hazugságot írtam le?
Vagy mivel TE nem láttad/tapasztaltad akkor csak bullshit lehet?!?
Csak felvilágosításkén: Te fizetsz adót? Akkor te is fizeted...
Amit te nem látsz a saját szemedtől az az, hogy orbánék lerabolták az országot. A létező összes szektorban belopták magukat. Minden az övék. Minden nagyobb jövedelem termelő ágazatban vezető szerepet töltenek be. Az útépítéstől a turizmusig az energiaszektorig az élelmezésellátásig ki és nagykereskedelmekig. Mondjuk a műtrágyagyártással mire jutottak azt még nem lehet tudni talán bige kitart tavaszig 😂 Qrvára nem látod a fától az erdőt. 2 dolgra vagy rákattanva más nem is lebeg előtted és nem is létezik. Orbán és oltás rajongó vagy. kb. ennyit tudsz(kezeit széttáró)
az "elmúltnyolcév" gyurcsányi ámokfutása után is volt még kb 25% szavazó az mszp-re
és inkább a cigin meg a pián legyen extra adó mint a csirkehúson
amúgy én mér régen arra használtam volna a dohányboltos hálózatot hogy füvet árusítsak állami szinten
geci sok bevétel lett volna, egyrészt az itthoni eladásokból, másrészt meg a külföldiek is itt hagytak volna egy nagy rakás pénzt
lett volna sportcsarnok még a 300 fős zsákfalukba is olyan bőség lehetne
Szerintem jol látod. Én valamikor a trafikmutyi környékén kezdtem igazán megbánni, h a fideszre szavaztam. Nagy csalodás volt. Az pedig elszomorító hogy magyarok milliói számára ez elfogadható és nem sokkal ezt követően ismét 50 szazalekot kapott a fidesz.
Ennyire hosszan kenegetni a cukrozott bullshitet,elismeresem. 😆
Ez mar vegytiszta pipi.
Roviden,nagyon remelem hogy jo sokaig te fizeted.
Es jo sokaig ezen ragossz,minnel rosszabb kozerzettel emiatt. 😆
Szóval ki fizeti a gáz árát? A rezsicsökkentésen felül?
Én nem tudom mennyi az annyi! Nem is érdekel a végösszeg, a töredéke is sok! Ha 1000 forintot jogtalanul tett zsebre az is sok! És ez érvényes a MÁSIK oldalra is!
Amit én LÁTOK saját szememmel! Közbeszerzés: akkor amikor ÉN írom ki a pályázatot, majd ÉN hívok meg rá cégeket, ha "kiválasztott" cég nem biztos hogy nyerne, kis ügyeskedéssel, jogi úton új pályázatot kényszerítenek ki, melyben úgy szigorítasz hogy az nekik kedvezzen!
De ez szerintetek korrekt!
Ok. Megnyerte a pályázatot. Mondjuk másik céggel karöltve! A másik cég megjelenik, megcsinálja amit kell, mert szűkös a keret(mmint a ráeső rész) mindenért a száját húzza. A kedves első számú cég meg oda se fingik... De utalni kell neki!
De ez is biztos rendben van...
Kitalálod ki az első számú cég tulajdonosa?
És ez tapasztalat! nem netről összeszedett vagy igaz, vagy nem dolog!
Peeersze, jöhetsz azzal hogy miért nem teszek semmit ez ügyben?!? Backi, egyedül? Amikor szerinted ez rendben van, a másik szerint meg úgyis mindenki lopni fog, aki a húsosfazékhoz kerül?!? Ki áll mellém? HA véletlenül, valami csoda folytán Polt elé kerülne, tenne valamit? Hány ügyet göngyölített fel? Erről jut eszembe a katka ügye hogy áll?(Csak mert én ugye nem szoktam ezeket megtalálni) Lassan dolgoznak? Nem dolgoznak? Nincs mit kideríteni? De ha találtak már végre valamit akkor miért nem csattant már a bilincs? Hidd el nem sajnálnám...
Csak az a k@rva MÉRTÉK a nem mindegy!
Sosem fogjuk megtudni! Ha meg mond valamit, nem látunk rá... Pontosan biztosan nem! Csak azóta nem hiszek neki mikor megmondta a tuti lottószámokat, és egy sem jött be 😂 😂 😂
egyrészt csak annyit lopnak amennyi van
másrészt meg te abból sosem fogsz kapni semmit
így teljesen irreveláns hogy a mészáros&mészáros 1 millát vagy 1000 millát tesz zsebbe azt te sosem fogod látni
és ha visszajön a gyurcsánybohóc gmbh akkor sem
én csak azon röhögök a ha szóba kerül a gázszerelőnk hogy az ország leggazdagabbjaként csak egy majd 50éves többek által levetett nőt talált magának, ez olyan szánalmas mint ha én a kecskét dugnám miután az asszony elment a háztól