Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szociálliberális?
Bogyo ne bosszankodj !!!!!!!!!!! gyucsány ha tetszik ha nem ,egy igazi diktátor és nem liberális . Karhatalommal tartatta magát úgy hatalmon hogy igazából senki nem választotta meg ,ezt diktatúrának hívják .
Azért örülök hogy csak neten írunk egymásnak mert úgy érzem most már szívesen meg gumibotoznál már ha feltudnád emelni 😂 😂 😂
Hát pedig aki tud olvasni és értelmezni is, annak nem kérdés, hogy te szociálliberális vagy…. Az hogy páran komcsiznak viccből, azt tudod kezelni, aki viszont komolyan tolja ezt, ott van baj, nem kevés 😂
Vagy csak ő nyerte a legelső közbeszerzést.... 🙃
A ritka nebáncsvirág is nebáncsvirág.
Vegyél példát rólam.
"Értem én a tréfát, de nem szeretem!"

Amúgy azt hiszem, elég messze vagyok a nebáncsvirágtól, nagyon bírom a hülyeséget, ritkán sértődöm meg. Ma xar napom van, ennyi.
A jóra való törekvést ne hagyd figyelmen kívül. A Biblia szerint az a fontos, hogy akard és tegyél érte, nem pedig az, hogy sikerül is.
Ezt jó lenne rögtön ott a nagycirkuszban is betartanák….
Rögtön ott a : Ne lopj 😂
Hát, nebáncsvirágoknak itt nincs helyük.
amúgy az hogy az úr semmiből teremtette a világot semmivel sem bizarabb feltételezés, mint az ősrobbanás
a tízparancsolat fasza, csak egyes elemeit kb senki sem tartja be, egyszerűen ellenkezik az emberi természettel
amúgy jézus tanítása is fasza, de kb az is betarthatatlan
mondjuk jézus tanitása nyomán hogy jött létre a katolikus egyház, na ez ami nagyon fura
Engem ne komcsizzon senki - pláne ha nem tartozik a "haveri" körömhöz.
Hát ezt nem kellett volna...
Tényleg bocs de a biblia nem csak jóslatokból áll hanem tanításból is
Emelintet Nostradamus ad válaszokat neked emberi kapcsolatokhoz vagy gyógyuláshoz ???? Egyéb dolgokhoz
De csak magamat tudom ismételni hála Jóistenek szabad akarattal fel vagyunk ruházva és mindenki eldöntheti kinek nyit ajtót
Lehet hinni a bibliának de ha úgy gondolod hihetsz a feláll orrú elefántnak vagy Buddhának ........................ meg a jó ég tudja kivan még a piacon . Vagy abba hogy nem hisz semmibe . Egyéni felelősség 👍️
én nem kétlem hogy létezett ez a jézus ember, azt sem hogy más volt mint a többi tudatlan
de azt hogy egy érzékszervekkel észrevehetetlen entitás rakta volna teherbe az anyját ezt erősem kétlem
hajlamos vagyok azt hinni jött egy ufó, gerincre vágta a marist, aztán gyors lelécelt mert jött józsi a fejszével
Hit és igazság nem feltétlenül fedi egymást.
Drága szeretett motorostársam! 😍 Te faszfej! 😆

Ugyan a koromnál fogva lehetett volna közöm a "kommunizmushoz", de nem volt: akkor is liberális, demokrata gondolkodású voltam, és az a rendszer sem nagyon tolerálta ezt. A rendszerváltáskor látszott némi remény az ország "jó útra" térésére, de nem nagyon éltünk ezzel a lehetőséggel (még az EU-csatlakozás után sem!), kisebb-nagyobb vargabetűk után ismét eljutottunk a diktatúrához. Másfajta diktatúra, ez igaz - de diktatúra! Én mint libsi sem azt, sem ezt nem szeretném elfogadni tartós berendezkedésként.

Gyurcsány nem az esetem igazán, de mivel alapvetően demokratikus, liberális ember, így támogatom.

Márky-Zay meg egyáltalán nem libsi, hanem jobboldali, de őt is támogatom ha van bármekkora reménye Orbán megbuktatására.
Jól látod. Istent, a bibliát, az egyházat csak azért találták fel, hogy a hiszékeny hülyéket simán elnyomhassák.
Részlet kérdés mindenki szabad akarattal eldönti mi igaz mi nem . Meg győzni senki de senkit nem akarok .Arra ott vannak a egyházak . De szerintem az fertő .
Én őket érzem igaznak .
Más meg Szűz Máriát .
Bogyo meg gyurcsányt 😂 😂 😂
mivel nem bővül a tudástár egy ideje így lezárt
a sorok közti olvasás meg egy művészet
még vallás sem kell hozzá
pl nostradamus is írt sok mindent, még mindig értelmezik az írásait, volt amit többször több feleképp...
Azért remélem nem időbeli sorrenddel akarsz megvezetni ,mert az piti lenne nagyon .
Amit én linkeltem be azok a események nappal játszódtak le kb 15 óra tájékán
Amit te az meg este 10 óra körül . Gondolom beszélhetünk ok okozatról .
Magyarul előbb volt ujjtörés meg szemkilövetés mint rendőr sarokba szorítás.
De inkább nekem az sokkal árulkodóbb jel ,ha te magad ilyen hatalmat kapnál és bírnád tüdővel akkor tehát
te is örömmel végeznél ilyen feladatokat . Hát kérlek pont ezért soha többé kommunizmus !!!!!!!!!!!
És pont ezért nagy dolog hogy nyíltan mindenkitől zavartalanul írhatod a kommunista fertődet
Én a te helyedben inkább azt írnám, hogy az ő szövegértelmezésük neked jobban tetsző.
Pap leszek az kurva isten! 😅
Nem írnád ezt ha tudnád hogy biblia nem egy írás hanem elő Isten beszéde . Aki csak úgy olvassa hogy lezárul folyamat annak az is lesz . Aki keresni akar benne az meg talál is . Persze ne értsd félre én is van hogy nem értek csomó dolgot . De akkor elmegyek meg kérdem jobban hozzá értőt (nem a papot nem a egyházat) meg használom a netet ...........stb hogy segítséget kapjak kérdéseimre .
Pl : őt nagyon jónak találom Dr Reisinger János
http://youtu.be/GzoACwjPGVc
vagy még ő is nagyon jó
http://youtu.be/YBLsrovU9-U;list=PL9dPn8abKvYXnwQByhoinH3-MFTLUfedQ
És nem felekezetek tagjai sőt !!!!!!!!! Csak buják régebb óta bibliát . Én meg csak keresek és találok még mindig
Szóval nekem nem lezárt ügy .
itt nem lehet folyamatosan tanulni, mert ez egy lezárt folyamat, 2 ezer éve nincs az ügyben változás-előrelépés