Azért az érdekes hogy vén hülye buzi léttedre úgy gondolod hogy szeginy rendőrök az életükért menekülve lütek az örjöngő fideszcsőcselék mellé,csak a rohadékok direkt ugrottak szemmel a gumilövedékeknek? 😆
Értem mondjuk a tanulás az biztos hogy folyamatos dolog ezen a téren is
Mondjuk ha én nem tudok valamilyen kérdésre válaszolni akkor igyekszek utána járni
És nem egy ilyen semmit mondó válasszal lezárni a beszélgetést
párszor már ki lett faggatva
mindig ez lett a vége:
-isten útjai kifürkészhetetlenek
-ne kisértsd az urat
ezek remek mondatok egy sarokba szorított vallási fanatikusnak, ilyenekkel minden vesztes vitát le tud zárni a vereség szégyenletes tudata nélkül
Na látod valakit meg mentet és öt használja is Isten . Mert a lényeg hogy nem csak jó útra tért de szolgál is ezek szerint
De a felajánlót választás barátodnál volt és jól döntött ,mert meg cselekedte és a jó dolgok se maradtak el az életébe
Kérdezd meg a részleteket tőle és jobban meg érted
szintetikust én se ettem még sosem, nagyon durva cuccok vannak
egy akkora bogyó mint egy kávé édeske kiüt órákra akár 2 embert is
ismertem olyan gyereket akit évekig kezeltek mert pánik rohamai voltak egy bélyeg után, ott azért lett rendszerhiba rendesen
utcára nem mert kimenni legalább fél évig
ismerősömnek az előzetesben megjelent az úr
ittasan bedrogozva
azóta szent ember lett isten-haza-család, 7 gyerek, börtönökbe jár igét hirdetni stbstb
másik ismerős sárkányokat látott drog hatása alatt, ő nem lett vallásos.....
Értem a gondolkodásod és bocs hogy ha azt mondom egy általános tévhit a bibliával kapcsolatos dolog hogy emberek irkálgatták tűnődve élet nagy bölcsességei . Pontos az hogy ember írta szentszelem sugallatát beszédit kinek hogy tetszik de én kijelentésének nevezném . És a hangsúly a szentszelemen van nem a embereken
Ember három részöböl áll még pedig ,test lélek és szelem ha valakikhez szól az Atya akkor azt szelemén keresztül teszi elsősorban
Mondjuk most bogyó pont egy mélyen vallásos miniszterelnököt tol aki bevallotta hogy szerinte jézus baloldali volt. 😂
Ahhoz képest hogy utálja jó mélyen be fog nyalni neki,teli nyelvel. 😂
Vallásosok szeretik a pénzt 😎 néz csak meg Romai Vatikánt meg a Pápát kitudnának fizetni pár dolgot Szerintem a sok váláskódok közül a legrosszabb a katolikus de a több is elhajlott
elég régi dokumentum, nem igazán hiteles bárki írhatta és bármi lehetett benne
a szűrt meg csak annyi mint a mostani párt tv adásai
nem feltétlen hazudnak de nem biztos hogy teljes valóságtartalmú
plusz ha még hiteles is lenne, és nem is lenne módosítva, ki tudja igaz-e
pl leírom 117x hogy a kis pista buzi
ezeket elrejtem több helyre, esetleg még 2 haver is megemlíti hogy úgy hallotta a kis pista buzi, 2000 év után mire gondol aki ezeket megtalálja?
csak arra tud következtetni hogy a kis pista buzi volt
Szóval azt mondod a sors vagy jó/balszerencse miatt vagy ilyen savanyú geci komcsi féllábbal a dohányzás okozta rémes tüdőhalá szélén?
Szerintem inkább instant karma,vagy ha van isten kurvára jól szórakozik rajtad. 😆
https://www.vadhajtasok.hu/202...
Mondjuk ha én nem tudok valamilyen kérdésre válaszolni akkor igyekszek utána járni
És nem egy ilyen semmit mondó válasszal lezárni a beszélgetést
mindig ez lett a vége:
-isten útjai kifürkészhetetlenek
-ne kisértsd az urat
ezek remek mondatok egy sarokba szorított vallási fanatikusnak, ilyenekkel minden vesztes vitát le tud zárni a vereség szégyenletes tudata nélkül
De a felajánlót választás barátodnál volt és jól döntött ,mert meg cselekedte és a jó dolgok se maradtak el az életébe
Kérdezd meg a részleteket tőle és jobban meg érted
egy akkora bogyó mint egy kávé édeske kiüt órákra akár 2 embert is
ismertem olyan gyereket akit évekig kezeltek mert pánik rohamai voltak egy bélyeg után, ott azért lett rendszerhiba rendesen
utcára nem mert kimenni legalább fél évig
ittasan bedrogozva
azóta szent ember lett isten-haza-család, 7 gyerek, börtönökbe jár igét hirdetni stbstb
másik ismerős sárkányokat látott drog hatása alatt, ő nem lett vallásos.....
Ember három részöböl áll még pedig ,test lélek és szelem ha valakikhez szól az Atya akkor azt szelemén keresztül teszi elsősorban
Ahhoz képest hogy utálja jó mélyen be fog nyalni neki,teli nyelvel. 😂
a szűrt meg csak annyi mint a mostani párt tv adásai
nem feltétlen hazudnak de nem biztos hogy teljes valóságtartalmú
plusz ha még hiteles is lenne, és nem is lenne módosítva, ki tudja igaz-e
pl leírom 117x hogy a kis pista buzi
ezeket elrejtem több helyre, esetleg még 2 haver is megemlíti hogy úgy hallotta a kis pista buzi, 2000 év után mire gondol aki ezeket megtalálja?
csak arra tud következtetni hogy a kis pista buzi volt
Többi amit írtál símmel 👍️
Szerintem inkább instant karma,vagy ha van isten kurvára jól szórakozik rajtad. 😆
Az egyházak (mindegyik) a nép megrendszabályozására, kordában tartására, irányítására szolgáló szervezetek - nagyonis "földi" hatalmak érdekében.