Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szokasos eu szarakodas,igy igazodunk a kornyezo orszakokhoz.Azoknal meg marad a regi rend.
Nezd meg.
o1g 😃
De mi van az oraállitás megszüntetésével
Mitöl jo? Elsöt se láttam 🙂
Na jo de a gyoker bocskorosokra csak rakiabalsz es atallnak. 😆
Az a baj hogy szerintem az erdélyi magyarságon kivül nem nagy támogatottságunk lett volna. Az erös nagy tekintélyes multtal rendelkezö magyar népet pedig a környezö országoknak megszüntetni állt érdekükben. A szerbek a nagy szerb királyságot akarták vissza, a románok még több területet, a németek, franciák gyengébb szomszédokat, a köcsög benes a magyarság kiirtását, az oroszok meg beleszartak ebbea társasjátékba, nekik nem sok vizet zavart a dolog. Ellenben minden repülöt tankot fegyvergyárat beszüntettek, nem nagyon lett volna mivel harcolni.
Ezert kellett volna paros labbal kirugni a bocskorosokat,ertuk nem kezdtek volna ujra a frrancik se.
igen, legalább 3.5 évet a szavazások közti 4 évben
Nem kened a Viktorra!
TE vagy az oka minden rontásnak! 😂
Szerintem is 😁
De mondhatjuk azt is hogy orban az oka. 😆
Trianonban már elöre megirt forgatokönyv és döntés volt. A magyar küldöttséget meg se hallgatták.
Mindenki attol fosott, hogy akkor meg jobban meg leszunk szivatva, ha a franciak kelet-europai mostoha-unokaoccseit kiporoljuk.
Mindenesetre valoban jot tett volna az onbecsulesunknek. Mint pl. a felvideki musor.
Ellenben ott még osztrák magyar monarchia volt, nem (csak) jobboldali kormányok. A háborút kirobbantó ok a monarchia területén volt, nehéz lett volna kimaradni belöle vagy amásik oldalra állni. Itt már erösen szerepet játszott a monarchia szét darabolása, a franciák és Benes magyargyülölete. A románokról nem is beszélve.
Tévedsz, Bogyóra ez vár (de majd csak hétvégén):
Bogyora ez var.
Azt ne felejtsd el, hogy geci nagy fejetlenseg volt 18 novembere utan a Trianoni bekediktatumig. Nem nagyon volt kormanyunk, mint olyan es veszteskent senki nem allt mellettunk, ezert kerult Kun Belaekhoz az eke szarva. Veluk a hatalomban abban remenykedtek, HATHA szovjet tamogatassal nem loknek minket annyira hanyatt.
Aztan persze lett, ami lett.
Nem a kormanyunkon mult a vereseg vagy gyozelem. Mas kerdes, hogy valoban nem a marxistak voltak akkor hatalmon.
Siman ki lehetett volna verni a romanokat meg melegeben.De nem,inkabb felszamolta a karolyi a hadsereget.
A számunkra vesztes I. világháborúnak 1918. november 11-én lett vége. https://hu.wikipedia.org/wiki/...

A magyar Tanácsköztársaság meg 1919. március 21-én kezdődött.
https://hu.wikipedia.org/wiki/...

Más kérdés, tirpák úr?! 😆
Bogyó szerintem valójában fedett Fidesz aktivista 😂 választások után majd kap egy köszönő levelet Viktortól, hogy szemléltette a bizonytalanoknak miért nem szabad a baloldalra szavazni.
Azt nem mond hogy arról is Orbán tehet 😂
Olvasgass már egy kis történelem könyvet, mert nem úgy volt az ahogy a nyugatifény írja.
😂 Ne basszad fel magad... 😂
Gondolom O1G........na mindegy, ettöl azért összetettebb volt mindkettő.