Mert mások nem talicskázzák ki a pénzt? https://kormany.hu/hirek/szijj...
28 munkahelyre 2,5 MRD, 10 évig biztosítja hogy marad... Erre a magyar állam kifizeti 10 évre a 28 új munkahelyet!
Osztok szorzok:
a 28 embernek kifizettünk(Te is Én is) 10 évig havi 700e Ft feletti összeget(vajon nekik odaadják, hmmm...)!
Tudom nem így kell számolni, mert ez nem így van. De nem látjátok hogy ki van nyalva a külföldi cégek segge? Talicskáznak annyit amennyit nem szégyellenek!
Mikor kapnak az itteni kisvállalkozók ennyit? Ha igen, miért ügyeskedik mindenki! Most szerettem volna vakoltatni... Nincs kőműves aki számlát adna... De biztos az is kamu volt mikor a nagy segítség belengetésénél pandémia alatt "rettenetes" összegeket fizettek a kisvállalkozóknak... Vagy mégsem? Valami nem kerek...
Ezzel amúgy semmi gond nincs, ha már a kisvasút nem érdekel senkit, a turistákat oda lehet vonzani vele. Teljesen ésszerű lehet egy ilyen tó környezetének fejlesztése. Pl Nagybátonyban is csináltak “hasonló” koncepciót a halastó mellé, azóta alig lehet szabad időpontot találni barato vagy céges összejövetelekre… pedig az egy nógrádi világváros 😂
Annak mondjuk örülnék ha az ausztriában, spanyolban vagy más külföldi magyar tulajdonú hotelekben, apartmanokban a magyar vendég mondjuk kedvezményt kapna esetleg a szép kártyát is használhatná.
Fogalmam sincs ki és miből építette a Sárvári csónakázó és peca tavat olyanra amilyen most, de nekünk nagyon tetszett, gondolom nemrég épült mert gumis futópálya volt körben és kellemes hidak, pihenőhelyek, élmény volt ott csónakázni és sétálózni.......lehet, hogy Felcsút nem akkora látványosság mint Sárvár a termáljával, de igazából amennyiben közpark lesz nekem mindegy.
Ezzel most mi a baj? Épül az ország :) Jóhogynemmá a te kapudba csinálnak ilyen úri huncutságot 😄 Oda max stadiont... az is vendég bejárattal feléd.....
Sajnálattal veheted tudomásul, hogy a kép valós, többen is megörökítették 😂 bár azt, hogy ez a fideszes vagy dk-s bépülő ügynök nyuggerkommandóhoz tartozik-e, azt nem tudhatjuk 😂
én abban se reménykedek, operatőr szeretne lenni akkor operatőr is lesz, megvan rá a pénze és ennyi
ha utána portás lesz a csirketelepen akkor is megtanult fényképezni és videózni és ez neki jó
amúgy én erről nem vagyok meggyőződve hogy a cgi miatt nem kell filmes szakember, úgy látom most a kisebb költségvetésű(mozifilmhez képest) sorozatok a divatok, ide fog kelleni ember
az hogy a gyerekemnek lesz -e munkája az se a hittől se a reménytől nem függ, ha jó szakember lesz és megfelelő emberekkel fog barátkozni akkor biztos lesz munkája
de más mondok
peca
ez egy "reményteli" cselekedet a legtöbb embernek, mert ugye vagy lesz ha vagy nem és reménykedik hogy lesz, és abban is hogy nagy
én ha kimegyek tudom azt hogy megtettem mindent, és ha a hal arra úszik akkor lesz hal
múlt évben 6 kapásból 6 hal lett, miután a felszerelésen változtattam egyik se volt 6 kiló alatt
idén 5 kapásból 3 hal lett csak, egy kapásnál a horog eltört, és egy kapást elrontottam mert úgy belement a hínármezőbe hogy lehetetlen volt kiszedni
sosem reménykedek a halban, tudom azt hogy vagy lesz vagy nem
pl én már tegnap biztos voltam abban hogy ma nem lesz kapásom de mégis kimentem, mert ugye a horgász azért horgászik hogy ne legyen itthon 😁
etetek előtte 3 napig, én már akkor látom mi lesz hétvégén
Abban viszont reménykedtek utódoddal, hogy amit tanul arra szükség lesz a jövőben és megél belőle pedig józan tudással a CGI korában elég nagy butaság ez a reménykedés nem gondolod? 😄
na vizsgák miatt sosem reménykedtem, én mindig tudtam hogy sikerülni fog 👍️
hiába is próbálod ezer irányból megközelíteni, a reménytől semmivel sincs előrébb az okos ember
a tudástól előrébb van, a nem tudástól hátrébb, a remény csak egy "valami" jól be is kellene tiltani 😃
Tehát a gyereked és te sem reménykedtek benne, hogy sikerülnek a vizsgái és elkezdheti a szerzett szakmájában az életet és az esőért és a jó idpben is csak reménykedünk mert pl. 1 hete az időjárásjelentés esőt jósolt a hétre és mégis betonoztunk péntek-szombaton mert reménykedtünk és ebből fakadóan előkészültünk sóder-cement vásárlásával. 😁 Én remélem, hogy Te is több időt tudsz a kanapén tölteni ezután mert egy jó választás ezt alhozza neked. 🤗
nem adok reményt senkinek sem, én tudást, pénzt vagy bármilyen segítséget adok
a gyermeknek is adtam egy biztos hátteret, és még ezen kívül sok minden egyebet, és fejlődött
a remény még mindig faszság, az a tudás elentéte, és hiába reménykedsz benne nem lesz más
az esőért vagy a jó időért se reménykedünk, megnézzük az időjárás jelentést, a radarképeket és tudjuk hogy fog esni vagy nem
Pl. ez : https://index.hu/techtud/2021/... ...ez ellen mindig ágálsz pedig már alig maradt időnk a kirajzásig, félek meg sem élek, de azért reménykedek. 😁
https://kormany.hu/hirek/szijj...
28 munkahelyre 2,5 MRD, 10 évig biztosítja hogy marad... Erre a magyar állam kifizeti 10 évre a 28 új munkahelyet!
Osztok szorzok:
a 28 embernek kifizettünk(Te is Én is) 10 évig havi 700e Ft feletti összeget(vajon nekik odaadják, hmmm...)!
Tudom nem így kell számolni, mert ez nem így van. De nem látjátok hogy ki van nyalva a külföldi cégek segge? Talicskáznak annyit amennyit nem szégyellenek!
Mikor kapnak az itteni kisvállalkozók ennyit? Ha igen, miért ügyeskedik mindenki! Most szerettem volna vakoltatni... Nincs kőműves aki számlát adna... De biztos az is kamu volt mikor a nagy segítség belengetésénél pandémia alatt "rettenetes" összegeket fizettek a kisvállalkozóknak... Vagy mégsem? Valami nem kerek...
https://24.hu/fn/gazdasag/2021...
ha utána portás lesz a csirketelepen akkor is megtanult fényképezni és videózni és ez neki jó
amúgy én erről nem vagyok meggyőződve hogy a cgi miatt nem kell filmes szakember, úgy látom most a kisebb költségvetésű(mozifilmhez képest) sorozatok a divatok, ide fog kelleni ember
az hogy a gyerekemnek lesz -e munkája az se a hittől se a reménytől nem függ, ha jó szakember lesz és megfelelő emberekkel fog barátkozni akkor biztos lesz munkája
de más mondok
peca
ez egy "reményteli" cselekedet a legtöbb embernek, mert ugye vagy lesz ha vagy nem és reménykedik hogy lesz, és abban is hogy nagy
én ha kimegyek tudom azt hogy megtettem mindent, és ha a hal arra úszik akkor lesz hal
múlt évben 6 kapásból 6 hal lett, miután a felszerelésen változtattam egyik se volt 6 kiló alatt
idén 5 kapásból 3 hal lett csak, egy kapásnál a horog eltört, és egy kapást elrontottam mert úgy belement a hínármezőbe hogy lehetetlen volt kiszedni
sosem reménykedek a halban, tudom azt hogy vagy lesz vagy nem
pl én már tegnap biztos voltam abban hogy ma nem lesz kapásom de mégis kimentem, mert ugye a horgász azért horgászik hogy ne legyen itthon 😁
etetek előtte 3 napig, én már akkor látom mi lesz hétvégén
Azt is ahogy elsiklasz dolgokon. 😅
De vasárnap van. ✌️
Ha viszont nem, akkor hogy reflektálsz dolgokra?
hiába is próbálod ezer irányból megközelíteni, a reménytől semmivel sincs előrébb az okos ember
a tudástól előrébb van, a nem tudástól hátrébb, a remény csak egy "valami" jól be is kellene tiltani 😃
a gyermeknek is adtam egy biztos hátteret, és még ezen kívül sok minden egyebet, és fejlődött
a remény még mindig faszság, az a tudás elentéte, és hiába reménykedsz benne nem lesz más
az esőért vagy a jó időért se reménykedünk, megnézzük az időjárás jelentést, a radarképeket és tudjuk hogy fog esni vagy nem