Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

https://nyugatifeny.hu/2021/10...

Ja, és ez is aktuális:
Katonaságnál ki olvastam 4 nap alatt.Olvasva a legjobb!!Nem lehetett lerakni.
A Lynch fele egy szar.
Ja es ne 3D be.
Paran mondtak kritikusok hogy zavaro es nem tesz hozza.Tul sotet az ejszakai resz.
egy mocsok a régihez képest
Nem folyt bele semmi mai politikai faszsag,nincsenek tizedmasodpeces vagasokkal darabolt akciokatyvasz,es a latvany nagyon jo,a diszletek,a gepek,meg a kosztumok is rendesen hihetoek.
Csak sajnos tenyleg az eleje,es ha nem termel hasznot nem lesz folytatas.
Viszont kedvet kaptam ujra olvasni az egeszet.
ma megyek, moziban megnézem a Dűnét.... kíváncsi vagyok rá...
Ha erre gerjedsz,felolem nezd meg sokszor,nekem a Dűne tetszett. 😆
Nanana..... az Elxurtuk is feminista film... mindkét főszereplő nő, ráadásul a pozitív hősnő liberális 😂
majd megnézem én is, a választások előtt a Duna TV biztos le fogja adni hetente 3x 😂
amúgymeg balfaszok vagytok
ha csak egy cseppnyi eszetek lenne nem a sok semmitmondó okosság folyna itt hanem azt beszélnétek meg hogy a duna melyik partjáról dobálnátok bele az egész bagázst a vízbe egy kis józanító fürdőre
Ha akkor nem lát napvilágot az öszödi hányás,akkor utána még mélyebbre zuhan az ország.De Shiffer megmagyarázza,mennyire sajnálja fletót!!
Mindenért azért nem, de MZP sem véletlen Stop Gyurcsánnyal kampányolt az előválasztás hajrájában. Sajnos vagy nem sajnos ő már velünk marad. Egy normális országban már rég nem lenne politikai tényező, mivel a sajátjai már másnap elhajtották volna a parlament közeléből http://youtu.be/uM1HkaqvOhk
Dehogynem olvastam.
Csak ez a kimerítő iromány fizetési konkrét számokat nem ad le,de érdekes módon kiemel akciós dömping terméket az osztrák oldalon,nem tudjuk mit a másikon.
Ez csak neked hiteles,mert nyeled mint kacsa a nokedlit.
Se ingatlanárak nincsenek benne se egy nyomorult 40 eurós gumizás/db szolgáltatás ár.
De jól nyomod a propagandát.
Már kérdeztem,de legyen ujra,fizetnek érte vagy lánglelkű önkéntesként nyomod ezt?
Mert ha nem fizetnek az azért lelkileg elég nyomorúságos 0-24-ben orbánnal foglalkozni. 😆
"Valszeg nálad 10 év ellenzéki ... ... miatt van,ha 600 forint lesz a benzin orbán miatt van stb"
Mint nálatok most? 12 év után a gyurcsány felelős mindenért?
Amúgy de... Valamilyen szinten a kormánynak kell a fizetésemet adnia! Állami cégnél van rá befolyása...
Te kérded hogy csak a főcímig jutottam el? És ezzel nyitsz: el sem olvasod egészében a hozzászólást, akkor mire válaszolsz? De a cikket sem olvastad végig:
"Persze ott van a kutya elásva, hogy a magyar és az osztrák átlagfizetések köszönő viszonyban sincsenek egymással. A fenti bevásárlás a magyar fizetés 4,6 százalékát viszi el, az osztráknak viszont csak a 1,5 százalékát. Vagyis egy magyar családnak körülbelül háromszor nagyobb teher ugyanazt megvenni a boltban, mint egy osztráknak."
"konkrétan vak vagy vagy csak a főcímig jutottál,esetleg direkt vagy hülye?"
Persze 2 fekete,az egyik transznemű,egy fogyatékos és minimum 3 feminista női főszereplővel. 😆
A hogyan hazudjunk reggel ,délben meg este sorozat? 😆
Reméljük lesz valami sorozat premier a Netflixen és megint otthon maradnak 😂
Na jó de az OGY választásra el kő menni. 😆
Tegnap már mondtam, otthon ültek és nyomatták az IMDB-n az egyeseket az Elkúrtukra, nem értek rá kimenni. Fotelből amúgy is kényelmesebb minden 😀
A Bige inkább a sittet kerülné a 11 milliárdos csalás elsikálása érdekében,meg szeretne visszavágni a csányinak.
Semmi sem változik,csak a nevek.
Sőt,az ipse csalódni fog,mert ugyan se családi adókedvezmény nem lesz,se csok,viszont már a jákob is 3x-osára akarja emelni a segélyt,a dobrev meg ingyen akaja adni a gázt a rászorulóknak,szóval ugyanúgy fog fizetni,de a kétkulcsos adóval szarabbul fog járni,és mire végeznek az orbán emberei helyére a sajátjaik ültetésével úgy szétrugdalják az egész gazdaságot hogy megint lesz egymillió munkanélküli.
De tény hogy nem fog baszogatni az EU,mert aláfekszenek.
Mivel az osztogatást az EU alapokból tervezik finanszírozni,persze úgy hogy a leisztingerék is jól járjanak,nem habokra finanszírozzák őket.
De legalább a pofa sulyban lesz remélem és vigyorog hozzá. 😆
"Azt nem tudom más miért nem ment el!" Én tudom: mert nincs rendszerváltó hangulat. Amikor az volt, akkor az emberek kimentek az utcára akkor is, ha tankok jöttek szembe...
Most rendszerváltást igazából csak az ellenzék akar - nem is csoda, nagyon éhesek lehetnek már szegények 😂
...de nem baj, várom a nyilatkozatokat, hogy "mi már a 2026-os választásra készülünk" 😁 ez a duma már 2x bevált 😅
👌 👍️ 👍️ 👍️ 😃
választásokat csak elveszíteni lehet, megnyerni sosem
ha az aktuális fasza akkor lehet a kihívó a földre szállt mennyei atyánk is nem fogja megnyerni
Huhh,csak az elejét meg a végét olvastam el,de hogy ekkora "tömeggel" nem lesz változás az tutifix,még ha nagyon "akarod" akkorsem. 😆
De most tényleg,hol van a nagy forradalmi hevület?
Azt azért mai emberként felfogtad hogy nem a kormány dolga NEKED fizetést adni?
Az a te és a főnököd közti viszony dolga.
Nameg ez a linkelt cucc..................konkrétan vak vagy vagy csak a főcímig jutottál,esetleg direkt vagy hülye?
Benne van a cikkben:
"Az egyes olcsóbb termékek ellenére egy általános bevásárlás összességében mégis jóval drágább Ausztriában." 😂
Az ilyen cikkek miatt is van az hogy a megmozdulásokra csak 5e balfasz megy el,esetleg nem jön össze az 1 millió aláírás az eu ügyészségre.Nem én mondom ezt hanem az általad IS éteri magasságokba emelt hadházy-d. 😂
Voltam ausztriában,idén is,tavaly is,megyek is,nem olcsóbb.
Nem,nem mentem békemenetre.Minek mentem volna.Nekem annyi kell hogy a komplett ellenzéket ne engedje senki irányítani,mert az még a pokolnál is rosszabb.Titta armageddon. 😂
Nem én rágom magam napmintnap hogy más mit csinál.Én jól élek.
Valszeg te kormányváltás után sem fogsz kielégülni,a hozzád hasonlók sosem elégülnek ki.
mindig lesz valami vagy valaki aki gyűlölésében lehet a frusztrációit kivetíteni. 🤔

Valszeg nálad 10 év ellenzéki kormányzás után is az lesz a narratíva hogy ha hoznak egy rossz döntést az orbán miatt van,a vulkánkitörés orbán miatt van,ha elveri az eső a gyümölcsöst orbán miatt van,ha 600 forint lesz a benzin orbán miatt van stb. 😂
Csak ott ügyetlenebb volt a juhász 😂