Érdekes hogy egyik mondatod az igaz és jó ,utána másik mondatoddal ki is oltod a egészet
Elkel döntene Isten vagy felsőbb erők az nem ugyan az
Sors, jószerencse, balszerencse = Sátán
Szóval enged el ezeket is
Tévedsz: sosem voltam istentagadó, csak az istenhit köré épült "propaganda-szervezeteket" (egyházakat, vallásokat) nem kedvelem.
Meglátásom szerint is van egy "felsőbb erő", de én ezt sorsnak, jószerencsének/balszerencsének fogom fel.
Hát kérlek a kommunizmusba ezt terjesztették . Mivel nem mai gyerek vagy és kommunizmus téged jól átitatott ,én azt mondom ennek ellenére is nem késő tanulmányozni a újszövetséget legalább . Pál levele a Rómáikhoz ,rögtön vele kezdenék helyedbe
Hit nem zárja ki a tudást . Senki mondta hogy hülye legyél csak azért mert van hited .
Ha meg csinálsz valamit előtte fontold meg Isten felruházott szabad akarattal
A rossz tényleg a ördög műve de hogy te kinek nyitsz ajtót az viszonzott a te felelősséged Isten az biztos hogy nem szól bele mivel szabad akaratod szent és sérthetetlen . Magyarul ha rossz döntést hozol akkor te vagy a hibás (és remélem mindenki érti a DÖNTÉS szót ) ugye azt jelenti hogy van vállaszási lehetőség és nem kényszer hatására cselek-szed .
a hit a tudás ellentéte....
amúgy én irigylem ezeket a vakhitűeket, sokkal egyszerűbb az életük
ha elbasznak valamit az az ördög műve, ami meg nem azt meg lehet gyónni
Akkor még nem voltak keresztények
De a ha már sikerről írunk . Nem hiszem hogy nagy siker hogy a te szemszögedből nézem , hogy leüldözöttebb vallás a világon
Nem áriák . Nem úgy akarom mondani hogy "sajnos" de a lényeg a lényeg egy párszor elkel olvasni a bibliát .
Nekik volt kizárólag szövetségük Istennel De nem azért mert jók vagy rosszak voltak ,hanem köztük volt olyanok akik tiszta szívből hitek a ELŐ ISTENBE És Isten ezt tudta be nekik . Ezt a ószövetség de Isten kiválasztott népe is szépen kezdte egyre jobban elbaltázni a dolgokat és elmerülni a bűnbe .Ezért küldte Isten a Fiát Jézust hogy legyen testé és meg válts őket is és mindenkit is . És ez a újszövetség . Így terjesztette ki Isten mindannyinkra áldását , szóval most már nincsenek kiválasztottak hanem csak megtérők . Megtért meg bárki lehet aki elfogadja Jézus Krisztus ajándékát a megváltását ( Az lehet zsidó japán néger európai fehér ember ...................... stb )
Az mindegy hogy ők mit gondolnak . Meg váltó csak egy van és kész az meg Jézus Krisztus
Eljön meg azért írtam mert szentszellem által jött el ,és nem hagyományos módon ahogy a ember fogan és születik
Szegények 😐️ Ők voltak Egy Igaz Isten kiválasztott népe . Meg adatot nekik minden . Le volt írva nekik hogy eljön a messiás Jézus Krisztus urunk . Erre ők még mindig várják a megváltót ami több mint 2000 éve eljött és eltörölte a ószövetséget . Erre ilyen emberi kitalált dolgokkal akarnak Istenhez köz elkerülni 😬
Ha véletlen valaki nem tudná Isten minden bűnünket meg bocsájtotta Jézus áldozata után megengesztelődőt is nem rója fel bűneinket . Embernek csak annyi dolga van hogy meg vallja Jézus Krisztus urának szájával és elfogadja őt szívével és azt a áldozatot amit tett . És ha tiszta szívéből így tesz ,akkor majd a szentszelem munkálkodik a emberbe
Ámen 😇
Különböző váláskódásra meg nincs szükség 😉
neki volt egy elmélete amit nem jól hajtott végre
akkoriban az erőszak volt a divat
most már okosabbak csinálnak kamu dolgokat és elhitetik a néppel hogy ez igaz és önként szopatják meg magukat
a vallás a fejlődés legnagyobb ellensége...
ezek meg szimplán csak idióták
de
itt a hölgyek tuti nem szednek dobozszámra antidepresszánsokat mint a nyugati társadalomban....
Elkel döntene Isten vagy felsőbb erők az nem ugyan az
Sors, jószerencse, balszerencse = Sátán
Szóval enged el ezeket is