Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azt nem tudom más miért nem ment el! Engem ezek az "összeröffenések" sosem érdekeltek! Én egy jót kirándultam a lányommal! Sőt azt sem néztem meg melyik oldalon hányan voltak!
Ez már történelem! Változtatni úgysem tudunk rajta, csendben megemlékezem, de nekem az egyéb dolgokkal eltöltött idő többet ér!
Ha összevetem a két oldalon állókat hol hányan voltak, mit bizonyít? Nekem semmit! Ha lehetőség lesz még rá elmegyek szavazni, ott lehet majd számolgatni!
Én változást akarok, nem tetszik ez a rendszer hogy egyesek tudás nélkül gazdagodnak, gyarapodnak, mert valakinek a valakijének lenni kifizetődőbb mint tanulni, képezni magadat! Nem szeretném másoknak fizetni a csokot, autót, egyebet, mert ők "szerencsések", és lehetőségük van 3 gyereket csinálni!(Bár hogyan nevelik fel... az még kérdés) Hiába szeretne az ember kitörni... Vidékről előrébb lépni nagyon nehéz! Nem mondom hogy nem lehet! De azért sokszor a család rámehet, de legalább a minőségi együttöltött idő az biztosan!
Hiába vettem volna részt az ünnepségen, nem hinném hogy bármin is változtatott volna... Hogy többen miért nem voltak azt nem tudom...
Azt mondod a másik oldal sem jobb... Sőőt... De tudod mit? Akkor jobban éltem, 2011-2012-ben lévő fizetésemet 2018-ban értem utol... Csak ennyire sikerült megnyirbálni a dolgokat! És ugye neked is ez számít, meg nekem is! Leszarjuk hogy ki mennyit lop, ha jól(egyre jobban) élünk!
Egy fikcióm: nem érdekel a rezsi ár csökkentés, nem érdekel a CSOK, autó támogatás, a fizetős egészségügy! Adjanak egy normális fizetést, és majd én beosztom magamnak, eldöntöm mire mennyit költök! Tudom naív dolog... De a reményhal...
Amúgy lehet nem olyan rossz "szarul" élni külföldön:
https://nlc.hu/otthon/20211024...
Mikor is előzzük a kanyarban Ausztriát? 😅
Amúgy Te voltál békemenetelni?
Mert birka vagy te is én is meg vagy 5-6 millióan. 😂
Te figyi,bogyótól már kérdeztem,de elegánsan elkummantotta.
Épp megnyertétek a teljes OGY elővbálasztást,volt majdnem 700e (híradásokban folyamatosan emelekedő) szavazó,a messiásotok szerint sima liba akár a 2/3-addal meganyerés is,mindenki szegény,szerencsétlen,sanyargatott,romokban az ország és még sorolhatnám a 10 főbűnt,és egyébkéntis szétlotákoktatásegészségügy blabla.
Na szóval hogy a viharban lehettetek csak jóindulattal 5000.-en az első fullfegyverben messiásostol karigeristől megtámogatott megaünneplésen?
És ne kezd a szokásos mellédumát azzal hogy busszalmetróvalvonattalfizettlengyelukránkínaiakat hoz orbán mert az terelés a köbön.
nem azt kérdeztem,és amúgyis gyermeteg bullshit panel.
Na,mé voltatok olyan kevesen?
Ezt a benzin áras dolgot nem így kell számolni hanem a minimálbérrel kalkulálva. Volt egy számítas a mai viszonyokkal meg valamikor a 90es évekből(nem emlékszem az évre, de két idő is volt), szóval a minimálbért alapul véve még mindig több üzemanyagot lehet venni belőle most mint a 90es években.
Melyik oldalt felejtettem el?
Akkor értelmezzünk!
Adott egy cég aki 87-ben alakult, 26milliárd árbevétele volt! Tehát kismiska az a 2.5milliárd amit kapott, akár saját zsebből is visszaforgathatta volna, ha máshogyan nem 2 részletben, vagy akárhogyan... Szóval szerintem pont NEM erre volt szükség az "életben maradáshoz"...
Azt hiszem írtam hogy nem 700e-rel kell számolni, ez csak egy sima osztás. Igen sejtem hogy ebből ki kell alakítani a munkaállomásokat, stb. Nem ez a lényeg!
De pont te csaptad fejbe az egész levezetésedet: "Szerinted pont erre volt szükségük az életben maradáshoz...?"
Szerintem sem. Ha szerinted sem lett volna erre szüksége a cégnek, nem lett volna ennek jobb helye Magyarországon értelmes, átgondolt helyen?
A Cigányprogramot ne emlegessük, elmúlt! Kerestek és találtak bűnösöket? Engedjük el... Nincs "akarat" ennek a felderítésére...
És ezzel csak azt akartam mondani hogy lett volna jobb helye is annak a pénznek, nem szorult rá a cég. Amúgy vaószínű azért van Magyarországon mert neki megéri(szóval talicskázza kifelé...)
sok éve nem fogy el
egy ideje olyan a munkám hogy sok emberrel kell találkoznom
mindenki herdál, még az is aki ilyen 8-900 forintos órabérben van
pl szinte az összes csóró dohányzik, még a nők is
és mindegy hogy 30 vagy 60 éves
persze a "vagyonosabbak" között is van füstös de a csórók között valamiért népszerűbb
a vagyonosabb emberek herdálása a kuka ürítési napkon látszódik jobban
aki jobban teli van sosem fér el a kukában, van aki kitesz mellé még 2-3 vagy akár 5-6 plusz zsákot is
a betörőknek csak körbe kell ilyenkor sétálni és látják mi volt az új beszerzés...
hát ez az inikém, hogy már csak a teszkó parkolók, meg multi társaik parkolója van tele. Aztán szép lassan elfogy az a pénz amiről beszélsz.
ÁMEN(MEGHAJLÓS)
az összes átlagos számítás fals adat
azt kell megnézni üres-e a teszkó parkoló vagy teli van
ha üres nincs pénze a népnek, ha teli van akkor van pénz
és mostanában mindig teli van
szóval akárki mond akármit kurva sok pénz van a népnél, persze nem egyenlően elosztva de akkor is rengeteget lehet költeni
Ehhez annyit, hogy az "átlagbérrel" elég sok baj van - ahhoz, hogy ki lehessen indulni belőle... pl. érthetően: Nekem meg két jó haveromnak Lőrinccel együtt átlagosan 100 milliárdos vagyonunk van 😂
Jobb talán a minimál bérrel számolni ilyesmit. Vagy olyan "átlaggal" amit személyesen ismersz. Van 2 ovi pedagógus ismerősöm, 2 diplomával kapnak kézhez 160-at, a harmadik 20 éve tanár, ő 200-at - ezekkel rosszabbul mutatna.
Vagy számolj saját adataiddal...
Dehogyis…. Azért mert te borítékban adod a pénzt, így a járulékok (amikkel gyakorlatilag meglopod mind az alkalmazottakat, mind az országot) nem nyomták a kasszát, mint nálam…. Én meg nem játszok ezzel, nekem a támogatás így tobbletkiadassal járt volna a munkavállalóim felé, mert nyilván én nem tartottam volna meg azt, amit nem nekem adnak, hanem kifizettem volna szabályosan bérbe.
Mindegy, meg tudtam tartani mindenkit, szabályosan bejelentett fizuval, igaz nekem ez több 10M Ft-ba került, de nem érdekel.
Erre szoktad volt mondani, hogy én vagyok a hülye…. 😂
A számok nem hazudnak...
Csak jó idöszakból kell öket kimazsolázni. (Mint korábban irtam én is be tudok bizonyitani bármit bármiröl, meg annak az elenkezöjét is.)
Èn azért emlékszem, hogy 2008 nyarán a görög nyarláshoz 240-ért vettük az eurót. Ezt az árfolyamot se elötte se utána nem láttam már...
2008 -ig fújodott a lufi amit a hitelezések tartottak fent amíg ki nem durrant...nyilván ha az elbaszott 8 évet akarnám megcsillantani, akkor ezt választom, hiszen teljesen logikus, hogy 2002-2010 között itt jutottunk a csúcsra ami igazából csak egy hologram volt. Ès nem tudnék annyi sportmotor forumot olvasni, hogy elfeledjem azt a nyomort ami válsággal az országra jött...( a balosoknak azért szerintem kéne biztosítani egy kis lakatlan szigetet, hogy újra átélhessék, akár az akkori kormánnyázt is hozzácsapva a benszülöttek listájához.)
Ès nyilván teljesen evidens dolog, hogy a 11 év jobbos kormányzás eredményét akkor egy válság utáni heyzettel kell összehasonlítani.
Tehát egy hitelekkel steroidozott válság elötti balost kell szembeállítani egy válság utáni jobbossal...szerintem teljesen meggyözö és hihetö az eredmény.
Lehet egy fikarsznyival sem él senki jobban, biztos, csak hologram az a sok újdonság az országban, és az egész nemzet hipnozisos altatásban van, egyedül a balos "lélek" látja a "valóságot".

Az is jó lesz nekünk, ha Törökországba is exportálják az amerikai demokráciát, aztán a meggyengített bábkormány a demokrácia jegyében szélnekereszti a most még visszatartott menekülteket. Nincs is annál jobb, ha USA tovább destabilizálja a térséget. Eddig is sok "hasznunk" származott belöle. Mint azt is gyözelemként megélni, hogy középeurópa egységét is próbálja nyugat kikezdeni, bomlasztani kivülröl is belülröl is. Csak pár jó balos kéne hozzá még... Hogy valakik nem látnak még ennyi év után is két lépést elöre...

...de nem akartam zavarni, csak folytassa kérem. :)))
Csak ennyiben tévedek?

Hát akkor köszönöm.
Tévedsz! Nem vagyok kedves, soha nem is voltam az. 😆
magyar mintára? Geri kimegy szakértőnek(fetrengős)
talán mert igényelni kellett volna.(kezeit széttáró) de annyi rohadt papírmunkával meg veszkődéssel járt, hogy szerintem mai fejjel hagynám a picsába(kezeit széttáró)
Kedves Bogyó,

te is úgy jársz, mint az előbb az elvtársad, neked is megkerestem az adatokat, konzekvenciát nem vonok le belőlük, megteheted magad és MINDENKI is.

2008 átlagjövedelem: 198.964,- forint
https://www.ksh.hu/docs/hun/xs...

2008 95-ös benzin: 274-305,- forint, átlagban mat. közép: 295,- forint.

A 2022-es árakat hoigyan számolta a sok tol vaj bolsi, azt nem tudom, talán a jövőbe látnak. Kiszámoljam neked inkább a mai áron, vagy fejben megteszed te is?
2021 július 434.000,- ezer
https://www.portfolio.hu/gazda...

95-ös benzin 430,-
https://www.nav.gov.hu/nav/szo...

Látod az arányokat?
Látod?
Látod?
Látod?
De hat geci ez az almas na. 😆
Ezt már hányszor kifejtetted, de valahogy mindig ezt veszi 😂 teljesen hiteles 😂
Érdekes. Mégis a fidesz alatt sikerült uj autot venned 😄
De mé voltatok ilyen kurva kevesen? 😆
Tényleg: már mondtad, hogy tirpák származású vagy. Bocs, kiment a fejemből. 😂
Az,fizetnek komolyan,posztonkent csippan az sms. 😆
Amugy veszettül mellé,mint a messias elso rendezveny letszama.
Mi tortent hogy ilyen rohadt kevesen voltatok?
No meg te vegre kidugtad a bagolesod a valyogbarlangbol tuntizni? 😆
amúgy ezeket a fizetéses dolgokat a legjobb napszám alapján felmérni
vagy egy olyan munkakört nézni ami akkor is megvolt meg most is
rendőr tűzoltó tanár stb
pl 92-ben 50ft volt a napszám, 100 ft volt a diszkó belépő(a putri művházas diszkókban) a rövid italok 30-50ft(ugyancsak a putri diszkóban)
most felénk 1200 a napszám ettől olcsóbb a rövid a putri helyeken